78
  • morden
    Én kiakadok minden kegyetlenségen népcsoporttól függetlenül. Te is érdekesen általánosítasz, hogy egy egész országot középkori szintre képzelsz ...
  • Molnibalage
    Érdekes, hogyha az ellenfél kegyetlen, akkor nem akadtok ki. Egy középkori szinten levő országban XXI. századi hozzállással reménytelen bármit is kezdeni...

Mellesleg érdekesen általánosítasz.
  • morden
    Nemrég láttam egy műsort, arról szólt, hogy a rómaiak ellen fellázadt egy kis nép , ugye semmi esélyük nem volt a római katonák ellene, ezért kieszeltek egy apró trükköt, valami ragadós sárszerű égő dolgot dobáltak a katonákra, és nagyon sokat szó szerint felgyújtottak közülük, meg mindenféle csapdákat csináltak, mert nyíltan nem tehettek semmit ellenük, aztán persze győztek a rómaiak és szinte kiírtották a népet bosszúból. Valami hasonló lehet az amcsikban is, olyan dolgokkal harcolnak ellenük ami ellen nincs esélyük a katonáknak ( bombák, civilek közé bújni stb) és ez dühítheti a katonákat és ezért is lehetnek ilyen agresszívak/kegyetlenek.
  • Papichulo
    Igy van, pontosan ezert vannak a haborunak is szabalyai/torvenyei, hogy gatat szablyanak a gatlastalan es embertelen modszereknek. Sajnos manapsag a legtobb konfliktusban asszimetrikus hadviseles folyik, ahol ez nem igazan alkalmazhato es ahol igen, ott a masik fel nem mindig hajlando ezen szabalyok betartasara.
  • morden
    Gondolkodtam Papichulo sokat és rájöttem, hogy háborúban badarság békebeli mércével mérni a dolgokat, mint ahogy én teszem, de azért törekedni kell rá mindenképpen.
  • who am I 7
    Ne szórakozza papucshulo-val, mert estére figyelheted az ajtót, megérkezik a fekete autó a SINGLE STANDARDOS haverokkal, azt majd pisloghacc hogy márpedig azok nem újságírok voltak, hanem tenorpisták (duplatriplanyalókával meg egy plüs szimbával )
  • Julius Caesar
    A rasszizmust nem "a"-val írjuk. Sztem a rásszistá hibás.
  • sanyicks
    bocs megint módosítás arab=terrorista és vagy mindenki aki nem ért velük egyet= terrorista holokauszttagadó rááászistá názcycsőcselékszarszemét :)
  • sanyicks
    Ja és az általános egyébként egyáltalán nem kirekesztő, nem rászistááá álláspontjuk szerint arab=terrorista :D
  • sanyicks
    A libsik olyan rendkívül buta embercsoport, akik felvilágosultnak, felsőbbrendűnek, értelmiségnek hiszik magukat, szeretik a szólásszabadságot (amikor ők azt mondanak amit akarnak, mindenki más meg kussoljon), és a fő jellemzőjük az hogy mindenben rááááászizmust meg kirekesztést látnak. Magyarországon a szdsz és az lmp képviseli ezt a vonalat. Nem hallottál még róluk? :D

Igen igazolva látom, mert fényképezőgép van a kezükben(vagy legjobb esetben is azonosíthatatlan tárgy ilyen képminőségggel). Az hogy te vaksi vagy semmit sem jelent. És igazoltan újságírókat lőttek agyon. Vagy azt akarod mondani hogy még a nagy nehezen az usákok bevallott dolog sem igaz?

Amúgy ha angol kifejezéseket használsz, az nem menő ;) sőt az erőlködést jelzi inkább.
  • Papichulo
    "Neked meg mindegy, csak az az igazság, amit a média ont? single standard :P XD"
    Pontosan, a single standard az elfogadhato es kivanatos. Van fogalmad, hogy mit jelent a double standard? Nem valaszoltal, szamodra milyen forras az elfogadhato?

["En nem allitottam semmmit," Azt; hogy ez egy fiktív állítás, és nem a konkrét számadatokra ment rá...]
    Nem allitottam semmi olyasmit amit nekem bizonyitanom kene, ellentetben a kezdeti hozzaszoloval, aki, hozzatehetnem, volt annyira intelligens, hogy felfogja ezt a dolgot es mar tul is tettuk magunkat rajta. Csak te, meg egy masik imbecil porog meg ezen. Ti ketten olvassatok el ezt, talan no a vitakulturatok es megertitek a burden of proof fogalmat:
    "The burden of proof is always on the person making the assertion or proposition. Shifting the burden of proof, a special case of "argumentum ad ignorantium," is a fallacy of putting the burden of proof on the person who denies or questions the assertion being made."
    http://education.gsu.edu/spehar/FOCUS/EdPsy/misc/Fallacies.htm#shifting

Mi az a libsi? Meg mindig nem tudom mit jelent ez a szo.
  • who am I 7
    nameghogymindenki terrorista, és mehet az rfid csipp a bőralá, csak hogy az ilyen bírkáknak "jó" legyen :D dehogy miért? :S :O
  • who am I 7
    Neked meg mindegy, csak az az igazság, amit a média ont? single standard :P XD

"En nem allitottam semmmit," Azt; hogy ez egy fiktív állítás, és nem a konkrét számadatokra ment rá, hanem, hogy prezentálja kb ilyen arányú a IGAZI! terrorista vesélyeztetettség!!!!Ha ez eddig, ESETLEG NEM ESETT VOLNA LE.....bár aki a libsimédián nevelkedik, az azt is elhinné, hogy rózsaszín az ég.
  • Papichulo
    Mi az a libsi?

Ez az, hogy szerinted a 9/11-nel kilog a lolab, de ennel a Apache vs. Iraqi Insurgents esetnel meg igazolva latod a "fegyvertelen ujsagirok" leloveset.
    Double standard... Milyen forrasnak tudsz hinni? Mindegy csak a te elmeletedet tamogassa?
  • sanyicks
    Nem azért jönnek a mert fehérek ellen, hanem mert kilóg a lóláb (lásd 911) ;)
    Már megint a ráááászizmus? :D lol pedig nem úgy tűnt eddig mintha libsi lennél, bár tény hogy a libsik sajátja hogy mindent elhisznek ami hivatalos, de a rááászizmusra viszont mindig ugranak :)
  • Papichulo
    Ez igaz, de amikor a feherek elleni atrocitasok kerulnek eloterbe, akkor nagyon sokan szemellenzot huznak es jonnek az osszeeskuves elmeletek, ld. 9/11.
    Eroszakot en sem tamogatom, pedig eltem olyan helyen, hogy pisztollyal jartam a rossz kozbiztonsag miatt. Azt viszont be kell latni, hogy a vilag egy eroszakos hely. A gyenge elhullik. Lehet ugyan pacifista jelszavakat skandalva elenyeszni, de szerencsere erre sokan nem hajlandok. Rengetegen viszont csak az eroszakbol ertenek. Valahol meg kell huzni a hatart. Az izolacio egyre kevesbe mukodik. A vilaghatalmak meg csinalhatnak barmit, mindig lesz valaki aki ultrakritikusan fogja szemlelni a tetteiket. Szerintem MO inkabb oruljon, hogy most vegre a "jo" oldalon all.
  • Papichulo
    Sugalltam? Menjetek mar...
    En nem allitottam semmmit, nekem nem kell bizonyitanom semmit. O allitott valamit, ezt neki bizonyitania kell. Mit olyan nehez felfogni ezen?
  • morden
    Papichulo: Amúgy ha arról lenne szó most / vagy lenne egy videó ahol az arabok lefejezik az amberikai katonákat /civileket attól is ugyan olyan mélyen undorodnék mint a bagdadi mészrálástól és ha írnád hogy szerinted se jó ez így ahogy van , maximálisan melletted állnék.
  • Julius Caesar
    Persze, hogy megelőzték a ruszkikat. Tudtommal ők le se szálltak :D

Molnibalage: szerintem leszálltak a Holdon. Ha nem ették volna, már 6200000x kiderült volna... Csak pár ember szereti ezeket az elméleteket, hogy mindig, mindenkit átbasznak - és ebből a holdraszállás a legfontosabb dolog :D
  • who am I 7
    De az ellenkezőjét sugalltad, és azt te sem tudod bizonyítani. :P A kérdés felvetődött, attól, h nincs link még lehet rajta agyalni..főleg, úgy, hogy az ellenkezőjét se tudod alátámasztani.Ettől a kérdés még megmarad, és nem kell figyelmenkívűl hagyni.
  • Papichulo
    Hol allitottam azt?
  • morden
    Ha nem lettem volna beszari ( és nem lenne meg a sziget jegy) már lassan csomagolnék Bakuba :D
    Befogadó vagyok minden irányban vannak jó balos értékek vannak jó jobbos értékek, a liberalizmust is támogatom és a konzervatívizmusban is megtalálom a magamét, úgy érzem elég jól szintetlizáltam magamban nézeteket, de sehogy se fér bele semmelyik oldalról az erőszak.
    Off:
    Amúgy a magyar metrókba nem nagyon jutna le terrorista, az ellenőreink messziről kiszúrják a külföldieket és rájuk szállnak ha van jegyük ha nem ( linket nem tudok adni hozzá előre is sorry )
  • sanyicks
    de, azt állítottad hogy nem igaz amit állít. és nem tudtad bizonyítani :)
  • Papichulo
    Nem vagy tisztaban a burden of proof fogalmaval. O allitott valamit, amit keresre neki bizonyitekokkal ala kell tamasztani. Nekem nem kell semmit bizonyitanom, mivel en nem allitottam semmit. Ha nem tudja bizonyitani, akkor azt az allitast figyelmen kivul kell hagyni. Vilagos mar?
  • Papichulo
    Elismeresre melto. Komolyan. Legalabb akkor szeptembertol megtapasztalhatod, hogy milyen a 3. vilag, bar nem tudom hova fogsz menni. Feltetelezem, hogy nem leszel majd ennyire pozitiv velemennyel ezekrol az emberekrol, amikor tenyleg meg fogod ismerni a teljes valosagot. En megismertem...
    Mindazonaltal lehetnel befogadobb is minden iranyba es nem tulzottan balra dolni.
    ps: Hippiket nem szeretik az ilyen helyeken. Peldaul Costa Rica-ba be sem engedik oket :) (http://www.gadling.com/2007/10/20/costa-rica-no-gypsies-and-hippies-allowed/)
  • sanyicks
    ja mert olyan gyakran felrobbantanak metrókat :DD Te mindent beveszel amit az rtl-ben hallasz?

Azt sem tudják mi fán terem az hogy magyarország, nemhogy a budapesti metró :DD
  • who am I 7
    Az egy dolog, ő állít valamit, te is állítasz valamit, és egyikőtök se tud bizonyíatani semmit :D fantasztikus tényleg..és akkor megy a sumákolás, meg a netkarate, hogy akkoris nekem van igazam, nahát eh :D

Persze, lehet, h terrorista pókok csípkodják halálra az embereket, ilyen esetben igazad lehet
  • morden
    Nem szeretném a magánéletemet kiteregetni, de elhiheted , hogy többet segítettem az embereknek itthon tettekkel mint az átlag ( voltam drogpreventor, ifjúságsegítő, gyermekvédelmis stb. ( igen jártam a cigánykolóniákba is és láttam mi van ott nem lehet sokkal rosszabb a 3. világ se) . Szeptembertől készülök külföldre önkéntesnek. Amióta én döntök a saját sorsomról szinte csak fair trade cuccokat veszek és keresem mindenhol a lehetőséget hogy a 3. világot támogassam, pl lemondok a ruhamárkákról, persze tudom hogy ez édeskevés. Bár tanulság hogy nem járok semmi olyannal amit fegyvernek nézhetnek majd, mert még legépágyúznak mint a riportereket.
    Jah és hippi vagyok :P
  • Molnibalage
    Ha tényleg csak tudatlan és nem troll vagy, akkor itt találsz rengeteg információt arról, hogy a moonhoaxerek mennyire ostobák.
  • Molnibalage
    Ja, persze. De az Apollo-8 mikor megkerülta a Holdat az nem? A leszállt szovjet szonda az nem? Az Apollo-10 is szinte már leszállt, 15 km-re közelítette meg a Holdfelszít. Ezek miért nem csalások?

A lobogó zászlóval jövés meg pontosan azt mutatja, hogy kb. egy 10 éves gyerek szellemi/tudás szintjén lehet. Én már akkor is értettem, hogy miért lobog...
  • Rotyoka
    Az első holdraszállás az valóban átbaszás volt, a lobogó zászlóval együtt, és ez azért mert hogy "megelőztük az oroszokat"
  • Molnibalage
    Én olaj és energetikára tippelnék. Ebben van a pénz. Ott a lent említett összegek az aprópénz kategóriába tartoznak. Fegyver nem mindenkinek kell. Áram és meleg a lakásba annál inkább...
  • Papichulo
    Bocs, de nem igazan tudok azonosulni a "gondolatmeneteddel", foleg amikor inkabb random vagdalkozast latok, mindennel, ami ellenkezik a vilagkepeddel.
    Nagyon konnyu, innen, egy 1st world orszagbol reklamalni masok cselekedeteit. Foleg, amikor elvezed is ezeknek szinte minden gyumolcset. Ha annyira sziveden viseled ezeknek a "szegeny" embereknek a sorsat, akkor adakozz az adodbol vagy menj oda segiteni az ujjaepitesben, akkor mar okkal lehetne okoskodni. De amig a legtobb embernek fogalma sincs, hogy a 3. vilagban mit gondolnak es hogyan elnek, addig ez csak szajtepes es szelektiv informaciobefogadas.
  • morden
    Érdemes lenne megnézni, hogy a döntéshozó politikusok és tanácsadók érdekeltségben viszont milyen iparágak vannak elsősorban
  • Molnibalage
    A fegyverexport teljes értéke - tehát nem nyereség! - évi tízmilliárd dolláros nagyságrendben van. Nézd meg a jenkik TOP5 cégének adózott nyereségének nagyságát, aztán röhögsz egy nagyot. A fegyvergyártó cégek labdába nem rúgnak...
  • morden
    Engem meg az zavar hogy a leglényegtelenebb aspektusáról kezdesz el beszélni a gondolatmenetemnek, amikor ott ordít a fő gondolatmenet amiről egy büdős szót nem szólsz ...
  • willcox
    Ezt úgy állítod, mintha az usákok csak saját célra gyártanának fegyvereket. A fegyverüzlet hatalmas, nagyot lehet vele szakítani, és emellett egy csomó munkahelyet is fenntart.
  • Julius Caesar
    EDIT:
    *megrendezték
  • Julius Caesar
    "terroristák nem léteznek"
    És a holdra szállást is csak megszervezték
  • Papichulo
    ..vagy pedig azert mert vallasi fanatikus es elhiszi, hogy a paradicsomban 72 szuz varja...