A játékok fele online talál gazdára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nem tudom mennyire követted a beszélgetést de nem legalitásról és illegalitásról szólt..
Narxis, már megbocsáss de a két dolognak nem sok köze van egymáshoz.
Ha neked jobb hogy egy számodra kedves játék nem áll másból mint egy mappából a számítógépen akkor egészségedre.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Jaja, freddyD szarul fog járni <#idiota>#idiota><#rinya>#rinya>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az meg hogy keveesebb nyersanyagot használnak el, attól a mostani kitermelés csak olcsóbb lesz, mert többet ki tudnak termelni, rövidebb idõ alatt.
Másrészrõl sokkal kreatívabb ha egy egyéni képet nyomtatok a játék eszközre és egyéni bírtót kreálok hozzá.
Egy szó mint száz, inkább a kreativitást jellemzi az hogy használjuk a netet kb több mint 20 éve :D
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Könyv vs. e-book témában megértem, hogy jobb a papír alapú könyv, de nem a szép borító miatt hanem mert nem erõlteti meg a szemed úgy mint a monitor vagy a túl világos lcd. Kellemesebb olvasni. Na de egy játéknál ahol a rajta lévõ adathalmazzal játszol, ott ki a francot érdekel, hogy szép a borító meg a kézikönyv? A gyûjtõi kiadás persze külön téma, azoknak van értelme mert abba a játékkal kapcsolatos plusz dolgokat tesznek bele ami hasznos is lehet(pl. poszter). De egy sima dobozos kiadás vs. digitális kiadásnál kurva mind1.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Na éppen ez az... ezt a torrent is tudja. Ráadásul torrenten is vannak digitális extrákkal ellátott játékok, csak az egyik ingyen van a másikért megfizetsz mert legális.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eszem megáll. Te érted egyáltalán mit írsz? Nem digitális adatfolyam extrákról regélek, hanem kézzelfogható termékrõl. K. jó kézikönyv az amit ki kell nyomtatni, vagy ALT+TAB-olni játék közben.
"amúgy ott a librarynak nevezett digitális "polc" ott nézegetheted."
Így van, nõkre sincs szükség... elég a 3.14-na.hu.
"nem lesz karcos a lemez, nem sárgul be, és olcsóbb is."
Többek között a CD projekt is ÖRÖK garanciát ad az adathordozóra. Giftelni én is tudok, sõt cserélni is steam nélkül is, kézzelfogható termékkel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Személy szerint jobban szerint jobban szeretem kisgyerek módjára szaggatni ezerfelé a várva várt játék csomagolását és a kezemben tartani megcsodálni azt mintsem figyelni hogy na vaze leért már?! Én a dobozos verzió mellett voksolok és nem kérek a digitális verziókból, az olyan személytelen. Jó multkorában kaptam egy Avatar gyûjtõi kiadást, nem mintha szeretném vagy szerettem volna a játékot de valahogy jó érzést kelt bennem ha felnézek a polcra és a doboz mellett egy figura is vissza köszön rám.
És nem gyarlóság, fizikai dolgokkal könnyebben alakít ki az ember érzelmi kapcsolatot. Egy már már mûvészi alkotásként is elmenõ Collector's Edition díszdoboz kézbe vétele felemelõ élmény, nem az jár a fejembe, hogy hurrá hány fát kellett ezért kiirtani. Egy Steam accounton feltüntetett betûsor ezt nem pótolhatja.
Ez a sötétzöld kifejezés tetszik, köszönöm :D
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
fail fent vannak az extrák steamen is, kézikönyv, meg ami kell
" Egy accounthoz csatolt digitális folyamot nehéz feltenni a polcodra, hogy akár minden reggel felébredve megcsodáld és emlékeztessen rá, hogy micsoda nagyszerû kalandokat éltetek át együtt."
Hát ez hülyeség :D amúgy ott a librarynak nevezett digitális "polc" ott nézegetheted.
"Ráadásul kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy nincs egy adott játékra már szükséged. Kinek kell egy steam account?"
steam accountot senki sem ad tovább, mert névre szóló, inkább gifteli a játékot más accra. nem lesz karcos a lemez, nem sárgul be, és olcsóbb is.
2. "teljesen felesleges egy csomó fát kivágni, olajat meg vegyianyagot elhasználni a dobozos játékokra."
Sötétzöld vagy? Az élet szinte bármely területén iszonyú mennyiségû szennyezõanyag kerül a környezetbe és a fák kivágását nem fogja megállítani a digitális disztribúció.
Remélem, ha ez ennyire zavar, akkor nincs autód és tömegközlekedéssel vagy kizárólag biciklivel jársz és télen nem fával, szénnel, gázzal fûtesz, hanem hõszivattyús rendszered van ugye?
Tisztában vagy vele, hogy a digitális úton terjesztett játékokhoz milyen infrastruktúra fenntartása szükséges? Mennyi energiát emészt ez el? Azt hiszed a szerverparkok homokkal mennek?
3. "a játék nem attól játék, hogy a kezedbe veszed, hanem hogy a gépen van :)"
Nem vagy igazi játékos. Úgy fest annak születni kell.
Ha megveszel egy igazán jó és arra érdemes játékot, akkor annak Univerzumából minél több mindenre vagy kíváncsi, minél több minden érdekel, sõt a játék zenéjét, ne adja ég még a kocsidban is szeretnéd élvezni legális úton.
Egy digitálisan beszerzett játék még mindig sok esetben annyiba, vagy többe kerül, mint a dobozos verzió, ami ráadásul még sok esetben gazdagon fel is van szerelve extrákkal. DVD-n sem érdekelnek az extrák a kedvenc filmjeid esetében?
Nem? Akkor bizony tucatfogyasztó vagy, ráadásul igénytelen. Egy accounthoz csatolt digitális folyamot nehéz feltenni a polcodra, hogy akár minden reggel felébredve megcsodáld és emlékeztessen rá, hogy micsoda nagyszerû kalandokat éltetek át együtt.
Ráadásul kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy nincs egy adott játékra már szükséged. Kinek kell egy steam account? És kinek kell egy elsõ kiadású gyüjtõi szoftver? Ez utóbbival a világ másik végén levõ rajongónak nem kis örömet szerezhetsz és még te is viszontlátsz valami a pénzedbõl.
Megértem az 50%-ot. Igénytelen tucatjátékosok.
emberi gyarlóság, hogy szeretik az emberek kézbe venni azt amiért fizettek, pedig nem is az a lényeg, hanem a tartalom