Megérkezett 2011 legvártabb filmjének előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki mondta?
Megtekinthettük 2011 legnagyobb bukásának elõzetesét...
....mi a szar ez..... csak ámulok és bámulok.......én semmi hasonlót nem tapasztaltam a diliházban.............
A cikkíró esetemben betalált ugyanis nálam EZ A LEGVÁRTABB FILM!!! mióta az elesõ grafika kijött róla azóta remegve várom <#vigyor2>#vigyor2>
Nem is számítottam rá h ilyen korán mozgó anyagot lesz szerencsénk látni <#worship>#worship>
Nem is számítottam rá h ilyen korán mozgó anyagot lesz szerencsénk látni <#worship>#worship>
Szerintem.
Jaja, úgy lenyomnák szegény Umát, hogy kirepülne a vászonról 😄
Egyáltalán nem, pusztán szánalmasnak talállak. 😊
Reméltem, hogy ennyibõl is értesz, de látszik, hogy nem. Hát ez is elég száni.
Reméltem, hogy ennyibõl is értesz, de látszik, hogy nem. Hát ez is elég száni.
A heavy cost. I pay it gladly.
De ruhellem mikor a plaza cicak levernek mindenkit a 40-50 kilojukkal....
Ez nagyon gyenge.....
Meg, hogy legvartabb? Ez mirol beszel???
Ez nagyon gyenge.....
Meg, hogy legvartabb? Ez mirol beszel???
hmm, mik is jönnek 2011ben? Amerika Kapitány, Thor, X-Men First Class, Másnaposok 2, Green Lantern, Verdák 2, Karib-tenger kalózai, HP7, Tintin, Adjustement Bureau, Green Hornet, csak hogy a blockbustereket említsem. szóval lehet, hogy nem ez a legvártabb
Tudja vki a zene címét?
Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI
Hát, számomra nem ez a legvártabb, fõleg, hogy csak most hallotam róla elõször. De nem kell félni, viki tudja, hogy mi kell a népnek, és ha õ azt mondja, hogy a legvártabb, akkor tényleg az.
immovable: Száni.
Zomil: A Kill Bill jó volt, nem volt azzal semmi gond. 😄
immovable: Száni.
Zomil: A Kill Bill jó volt, nem volt azzal semmi gond. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Remélem azért komolyabb lesz.
Amugy sehol sincs irva, h megkapja a 13-as korhatárt: "Zack Snyder reményei szerint meg fogja kapni a PG-13-as korhatárt" ennyi van irva...
Látvány alapján nem tünik rossznak, a történetet meg majd meglátjuk, mert még sosem hallottam erröl 😊
Amugy meg miért gáz, ha nök harcolnak? pl. akkor a Kill Bill akkora fos lett volna? 😄
Amugy sehol sincs irva, h megkapja a 13-as korhatárt: "Zack Snyder reményei szerint meg fogja kapni a PG-13-as korhatárt" ennyi van irva...
Látvány alapján nem tünik rossznak, a történetet meg majd meglátjuk, mert még sosem hallottam erröl 😊
Amugy meg miért gáz, ha nök harcolnak? pl. akkor a Kill Bill akkora fos lett volna? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A cikkíró szerint!
Én sem hallottam róla! A trailer-t látva már értem miért nem! Azt is értem már miért csak 13as korhatárt kapott! Úgy lenne a legkorrektebb hogy 0-13 éves korig!
Én sem hallottam róla! A trailer-t látva már értem miért nem! Azt is értem már miért csak 13as korhatárt kapott! Úgy lenne a legkorrektebb hogy 0-13 éves korig!
Cukormáz!!! Semmi több.
"Megérkezett 2011 legvártabb filmjének elõzetese"
Legtöbb ember nem is hallott róla <#hehe>#hehe>
Ettõl függetlenül érdekesnek néz ki.
Legtöbb ember nem is hallott róla <#hehe>#hehe>
Ettõl függetlenül érdekesnek néz ki.
Gyönyörû látványvilág, ahogy Snydertõl megszokhattuk, profi rendezés meg minden, de már megint irritáló pinák a fõszerepben???
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams