24
-
JASON13 #24 Ki mondta? -
nessboth #23 Megtekinthettük 2011 legnagyobb bukásának előzetesét...
-
#22 Azoknak akik szeretik a verekedő nőket a RoboGeisha-t ajánlom a figyelmébe :-)
-
Merces #21 ....mi a szar ez..... csak ámulok és bámulok.......én semmi hasonlót nem tapasztaltam a diliházban............. -
#20 Kisfiú vagy te még. -
#19 A cikkíró esetemben betalált ugyanis nálam EZ A LEGVÁRTABB FILM!!! mióta az eleső grafika kijött róla azóta remegve várom
Nem is számítottam rá h ilyen korán mozgó anyagot lesz szerencsénk látni -
Mister #18 Jaja, úgy lenyomnák szegény Umát, hogy kirepülne a vászonról :D -
#17 Hát azért ne hasonlítsuk már ezeket a lányokat Uma Thurman-hez:D Ég és föld a különbség:D -
#16 Egyáltalán nem, pusztán szánalmasnak talállak. :)
Reméltem, hogy ennyiből is értesz, de látszik, hogy nem. Hát ez is elég száni. -
bmw #15 De ruhellem mikor a plaza cicak levernek mindenkit a 40-50 kilojukkal....
Ez nagyon gyenge.....
Meg, hogy legvartabb? Ez mirol beszel??? -
#14 Lords of Acid - The Crablouse -
SBKMoses #13 hmm, mik is jönnek 2011ben? Amerika Kapitány, Thor, X-Men First Class, Másnaposok 2, Green Lantern, Verdák 2, Karib-tenger kalózai, HP7, Tintin, Adjustement Bureau, Green Hornet, csak hogy a blockbustereket említsem. szóval lehet, hogy nem ez a legvártabb -
Kaliki #12 Tudja vki a zene címét? -
#11 Csak nem bántotta piciny lelked a véleményem? :D Száni mi? :D -
#10 Hát, számomra nem ez a legvártabb, főleg, hogy csak most hallotam róla először. De nem kell félni, viki tudja, hogy mi kell a népnek, és ha ő azt mondja, hogy a legvártabb, akkor tényleg az.
immovable: Száni.
Zomil: A Kill Bill jó volt, nem volt azzal semmi gond. :D -
#9 Remélem azért komolyabb lesz.
Amugy sehol sincs irva, h megkapja a 13-as korhatárt: "Zack Snyder reményei szerint meg fogja kapni a PG-13-as korhatárt" ennyi van irva...
Látvány alapján nem tünik rossznak, a történetet meg majd meglátjuk, mert még sosem hallottam erröl :)
Amugy meg miért gáz, ha nök harcolnak? pl. akkor a Kill Bill akkora fos lett volna? :D -
#8 Mi ez a katyvasz?Összeivissza minden nem csípem az ilyet... nekem nem a legvártabb! -
Andrew01 #7 A cikkíró szerint!
Én sem hallottam róla! A trailer-t látva már értem miért nem! Azt is értem már miért csak 13as korhatárt kapott! Úgy lenne a legkorrektebb hogy 0-13 éves korig! -
#6 nekem sem jön be. nem tudom ki szerint a legvártabb. -
kringo #5 Cukormáz!!! Semmi több. -
#4 De gagyi mikor nők harcolnak. -
#3 Heh, nagyon jól néz ki, de ezek a főszereplők szerintem is gázak:D -
Alfa Of NS #2 "Megérkezett 2011 legvártabb filmjének előzetese"
Legtöbb ember nem is hallott róla
Ettől függetlenül érdekesnek néz ki. -
Ender Wiggin #1 Gyönyörű látványvilág, ahogy Snydertől megszokhattuk, profi rendezés meg minden, de már megint irritáló pinák a főszerepben???