24
  • JASON13
    Ki mondta?
  • nessboth
    Megtekinthettük 2011 legnagyobb bukásának előzetesét...
  • MrPrise
    Azoknak akik szeretik a verekedő nőket a RoboGeisha-t ajánlom a figyelmébe :-)

• Merces
    ....mi a szar ez..... csak ámulok és bámulok.......én semmi hasonlót nem tapasztaltam a diliházban.............
  • immovable
    Kisfiú vagy te még.
  • Kerub
    A cikkíró esetemben betalált ugyanis nálam EZ A LEGVÁRTABB FILM!!! mióta az eleső grafika kijött róla azóta remegve várom
    Nem is számítottam rá h ilyen korán mozgó anyagot lesz szerencsénk látni
  • Mister
    Jaja, úgy lenyomnák szegény Umát, hogy kirepülne a vászonról :D
  • Atkamon
    Hát azért ne hasonlítsuk már ezeket a lányokat Uma Thurman-hez:D Ég és föld a különbség:D
  • Fresh Duke
    Egyáltalán nem, pusztán szánalmasnak talállak. :)
    Reméltem, hogy ennyiből is értesz, de látszik, hogy nem. Hát ez is elég száni.
  • bmw
    De ruhellem mikor a plaza cicak levernek mindenkit a 40-50 kilojukkal....
    Ez nagyon gyenge.....
    Meg, hogy legvartabb? Ez mirol beszel???
  • Gurren
    Lords of Acid - The Crablouse
  • SBKMoses
    hmm, mik is jönnek 2011ben? Amerika Kapitány, Thor, X-Men First Class, Másnaposok 2, Green Lantern, Verdák 2, Karib-tenger kalózai, HP7, Tintin, Adjustement Bureau, Green Hornet, csak hogy a blockbustereket említsem. szóval lehet, hogy nem ez a legvártabb
  • Kaliki
    Tudja vki a zene címét?
  • immovable
    Csak nem bántotta piciny lelked a véleményem? :D Száni mi? :D
  • Fresh Duke
    Hát, számomra nem ez a legvártabb, főleg, hogy csak most hallotam róla először. De nem kell félni, viki tudja, hogy mi kell a népnek, és ha ő azt mondja, hogy a legvártabb, akkor tényleg az.

immovable: Száni.

Zomil: A Kill Bill jó volt, nem volt azzal semmi gond. :D
  • Zomil
    Remélem azért komolyabb lesz.
    Amugy sehol sincs irva, h megkapja a 13-as korhatárt: "Zack Snyder reményei szerint meg fogja kapni a PG-13-as korhatárt" ennyi van irva...
    Látvány alapján nem tünik rossznak, a történetet meg majd meglátjuk, mert még sosem hallottam erröl :)

Amugy meg miért gáz, ha nök harcolnak? pl. akkor a Kill Bill akkora fos lett volna? :D
  • berczely
    Mi ez a katyvasz?Összeivissza minden nem csípem az ilyet... nekem nem a legvártabb!
  • Andrew01
    A cikkíró szerint!
    Én sem hallottam róla! A trailer-t látva már értem miért nem! Azt is értem már miért csak 13as korhatárt kapott! Úgy lenne a legkorrektebb hogy 0-13 éves korig!
  • Atomreaktor
    nekem sem jön be. nem tudom ki szerint a legvártabb.
  • kringo
    Cukormáz!!! Semmi több.
  • immovable
    De gagyi mikor nők harcolnak.
  • Atkamon
    Heh, nagyon jól néz ki, de ezek a főszereplők szerintem is gázak:D
  • Alfa Of NS
    "Megérkezett 2011 legvártabb filmjének előzetese"

Legtöbb ember nem is hallott róla

Ettől függetlenül érdekesnek néz ki.
  • Ender Wiggin #1
    Gyönyörű látványvilág, ahogy Snydertől megszokhattuk, profi rendezés meg minden, de már megint irritáló pinák a főszerepben???