Beijedtek a Fűrész 3D készítői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivételesen egyet értek winnivel te nyomi még nem is láttad a 7.részt de máris le szólod elõször is nem kötelezõ nézni másodszor csak azért mert te szarnak találod
nem fog megszûnni tudod a dolgok nem így függnek össze.
De van egy javaslatom ha már ezt annyira szarnak találod akkor nézd Paranormal Activity My Soul to Take .
nem fog megszûnni tudod a dolgok nem így függnek össze.
De van egy javaslatom ha már ezt annyira szarnak találod akkor nézd Paranormal Activity My Soul to Take .
szívem. ha még nem esett volna le: azért kell hetedik rész, mert 1. a készítõk látnak benne pénzt, 2. vannak rengetegen, akiket érdekel a sorozat.
megjegyzem: selejtes nézõ lehet, aki selejtes filmeket néz, ráadásul annak öt részét. miért nem nézel valami jót? heti több tucat filmet láthatsz. mi ez az ellenállhatatlan vonzalom?
megjegyzem: selejtes nézõ lehet, aki selejtes filmeket néz, ráadásul annak öt részét. miért nem nézel valami jót? heti több tucat filmet láthatsz. mi ez az ellenállhatatlan vonzalom?
Nme kötelezõ nézni😊
A 4-5-6 már nekem sem nagyon tetszik, egynek elmennek. Az elsõ 3 nagyon jó szerintem.
A 4-5-6 már nekem sem nagyon tetszik, egynek elmennek. Az elsõ 3 nagyon jó szerintem.
Én nem értek valamit.
Miért kell 7.rész
Ennél selejtesebb fílmet még nem láttam. Nehezen meg néztem a 2. részét de az 5. részét már nem tudtam mert elaludtam. Semmi sincs benne. Mit szeretnek az emberek benne. Ez horror ??????????????? talán egy 6 éves kislánynak.
Menjen már tönkre, szünjön már meg, ez szar ez semmi. IGAZI FÍLMET SZERETNÉNK!
Köszönöm megértésüket.
Miért kell 7.rész
Ennél selejtesebb fílmet még nem láttam. Nehezen meg néztem a 2. részét de az 5. részét már nem tudtam mert elaludtam. Semmi sincs benne. Mit szeretnek az emberek benne. Ez horror ??????????????? talán egy 6 éves kislánynak.
Menjen már tönkre, szünjön már meg, ez szar ez semmi. IGAZI FÍLMET SZERETNÉNK!
Köszönöm megértésüket.
A hagyomány Halloween -1 hét. Tehát feladták...teccik érteni?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams