Jöhet a Predators 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is nagyon jó, ma láttam. Azt hittem hogy nem fog szólni semmirõl, de nem, volt üzenete is. A dialógusok megfeleltek a történeti keret követelményének (dõreség olyasmit elvárni egy ilyen történet forgatókönyvétõl, amit mondjuk egy V for Vendettáétól várnánk el). Ez a film egyszerûen a Predator-univerzum egy újabb epizódja volt, a történetnek pedig elárulom, hogy mélyebb mondanivalója volt, mint eddig bármelyik Predator/AVP-filmnek.
A kritikusok egy része kifogásolta hogy a karakterek nincsenek rendesen bemutatva. Emiatt aggódtam kicsit, de most hogy már láttam a moziban, jelentem, ezen kritikusok körberöhögtették magukat velem, mert bizony nem vették észre azt ami teljesen nyilvánvaló, hogy a karaktereket NEM KELLETT kidolgozni és bemutatni, megszerettetni, mert pontosan annyira voltak bemutatva, amennyire szükséges volt az üzenet megfogalmazása és célbajuttatása érdekében. Az üzenetet pedig még a szánkba is rágják a filmnek kb. kétharmadánál, ami történetesen egy tükörszilánknyi társadalomkritika.
Úgyhogy NIMRÓD HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPOILER: Egyetlen egy apróságot, inkább apró dramaturgiai malõrt kifogásoltam a forgatókönyvben, egyetlen sort: a legutolsó mondatot. Egyszerûen nem kellett volna megszólalnia a Brody-nak, szó nélkül kellett volna elmenniük, sokkal drámaibb és mûvészibb lett volna. De tény, hogy ha már a szájába adták a végszót, az a lehetõ legstílusosabb lett.
A kritikusok egy része kifogásolta hogy a karakterek nincsenek rendesen bemutatva. Emiatt aggódtam kicsit, de most hogy már láttam a moziban, jelentem, ezen kritikusok körberöhögtették magukat velem, mert bizony nem vették észre azt ami teljesen nyilvánvaló, hogy a karaktereket NEM KELLETT kidolgozni és bemutatni, megszerettetni, mert pontosan annyira voltak bemutatva, amennyire szükséges volt az üzenet megfogalmazása és célbajuttatása érdekében. Az üzenetet pedig még a szánkba is rágják a filmnek kb. kétharmadánál, ami történetesen egy tükörszilánknyi társadalomkritika.
Úgyhogy NIMRÓD HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPOILER: Egyetlen egy apróságot, inkább apró dramaturgiai malõrt kifogásoltam a forgatókönyvben, egyetlen sort: a legutolsó mondatot. Egyszerûen nem kellett volna megszólalnia a Brody-nak, szó nélkül kellett volna elmenniük, sokkal drámaibb és mûvészibb lett volna. De tény, hogy ha már a szájába adták a végszót, az a lehetõ legstílusosabb lett.
Én megnéztem és szerintem nagyon jól sikerült! Egyébként ezeket el is lehet olvasni könyvben ha valakit érdekel.
Én még nem láttam a filmet csak elõzeteseket de nem gyõzött meg, szerintem szar lett.
Látom, nem tudsz olvasni. Ne Predator 2, hanem Predators 2!
Predator 2?? Minek? Anno azt is megcsinaltak van Predator 2....
Ez az egesz ujra "csinalas" egy kalap fos....
Ez az egesz ujra "csinalas" egy kalap fos....
Az a lényeg, hogy te értesz a filmekhez. Ezzel mi mind ki vagyunk segítve. Nos, én nem láttam minden akció filmet, de 10 olyat tudok neked mondani, melyeknek "szerintem" jó volt a forgatókönyve. Az egyszerûség kedvéért az angol címet írom, nem Mo-n élek, fogalmam sincs milyen agybaszott címet böfögnek a fordítók.
Crouching Tiger @ Hiden Dragon, Bourne-filmek, Equillibrium, Hulk (Ang Lee), Assault on Precint 13 (a remake viszonylag nagyban támaszkodik az eredetire, így mindkettõt ide veszem), Speed, Lethal Weapon és a Die hard 2 (fifikás regényekbõl adaptálták mindkettõt), Hunt For Red October (Clancy egyik legjobb regénye volt az alap), Sniper, True Lies, Stakeout, Ronin, 48 Hours és már jóval túl vagyunk a tízen. És csak az elmúlt 15-20 évbõl citáltam, mivel nem gondolom, hogy láttál akciófilmet a 60-as, 70-es években...
Crouching Tiger @ Hiden Dragon, Bourne-filmek, Equillibrium, Hulk (Ang Lee), Assault on Precint 13 (a remake viszonylag nagyban támaszkodik az eredetire, így mindkettõt ide veszem), Speed, Lethal Weapon és a Die hard 2 (fifikás regényekbõl adaptálták mindkettõt), Hunt For Red October (Clancy egyik legjobb regénye volt az alap), Sniper, True Lies, Stakeout, Ronin, 48 Hours és már jóval túl vagyunk a tízen. És csak az elmúlt 15-20 évbõl citáltam, mivel nem gondolom, hogy láttál akciófilmet a 60-as, 70-es években...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Sorolj fel 10 kurva jó akciófilmet és húzd ki azt a hármat, aminek van sztorija.
Aljas húzás lenne Rodriguez-tõl ha a folytatást nem Nimródra bízná... rajta volt a kockázat, õ vitte volna el a balhét ha balul sül el a dolog és most, hogy szolid sikert avanzsált belõle neki is kellene rendezni a folytatást.
ha példával alátámasztod nem mondom, hogy marhaság.
Vagy nagyon nem értesz a filmekhez vagy nagyon nem értesz a filmekhez. Jó filmet kábé jó szkript nélkül is össze lehet hozni.
Egyszerûen nem értik, hogy jó filmet csak jó scriptbõl lehet összehozni. Az AvP (de már az Aliens és az elsõ Predator utáni termékeket is ide vehetjük) szenzációs forgatókönyve utáni bukás sem volt elég támpont, hogy megértség, nem kéne erõltetni, ami nem megy.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ja direkt ilyen szarra csinálták,hogy a következõ jobb legyen!?!