11
-
Eriongtk #11 Megjelenés még közelben sincs, de lefogadom már van hozzá private hack :P -
Zolthen #10 Úristen, mi ez a baromság már megint? :D -
Axlkenobi #9 Az előzeteshez pedig annyit, hogy hihetetlenül hangulatos, nekem az év legjobban várt filmje. Az első Tron egyike a legnagyobb kedvenceimnek, így tűkön ülve várom az új filmet. -
Axlkenobi #8 Te most komolyan ezen rísz? Nem volt hajuk, csak mert az első Tron-ban sisakot viseltek? Az nem zavart, hogy szemöldökük van és a Dumont nevű karakternek még szakáll is volt az arcán? Hihetetlen, komolyan mondom. Sosem fogom megérteni, miért annyira trendi meg divatos mindenen sírni. "Megerőszakolták a gyerekkoromat, elcseszték az álmaimat." Jézusom... Nincs film, ahol valaki ne nyögne be egy ilyet. Na mindegy, nem áll szándékomban vitázni senkivel, de ez már kikívánkozott belőlem, mert kezd nagyon unalmas lenni. -
Loverman #7 kézhez lehet kapni valamit, nem készhez. nincs "készem" csak kezem :D -
sandor8206 #6 hát ezután a komment után én is letettem a hajam -
#5 sőt, mikor a srácot bedigitalizálják és ha onnantól 1,5 órán keresztül 1-esek és 0-ák pörögnének iszonyat sebességgel a stáblistáig úgy már elég hiteles lenne neked? -
#4 Fejlődtek a hardverek, szoftverek, a grafikus megjelenítés, stb, ennyi a magyarázat. A problémád alapján ízekre lehetne szedni az elsőt is.... -
winnie #3 hajuk van, elcseszték. irigylem a problémáidat:) -
#2 már megint egy elvetemült ál tron fan rendező kapta készhez bakker.
Dzseki és haj a számítógépben? miért kell mindent elrontani a látvány javára? Nem véletlenül volt a régi filmben (meg a játékban) tulajdonképpen kopasz mindneki, vagyis a fejükön volt ilyen búra vagy mi a fene. Ha még volt is haj benne, az is digitális volt, négyzetes az egész, mivel az is adat halmaz volt. áhh, tök mind1, egy újabb elcseszés -
bladesoft #1 Asszem a torrentet idén hanyagolni fogom :D