18
A GPS sportszámítógép
-
capa07 #18 Akkor nekem valahogy nem jelzi ki, csak a nagy szurkeséget. Hiába nagyítok, távolítok! Vagy esetleg internet kapcsolat kell neki? -
#17 azt alapbol tölti le ahol vagy, netről. ezért érdemes wifin előre letöltetni vele a dolgokat -
capa07 #16 Letoltottem a progit. A kérdésem az, hogy térképet honnan tudnék hozzá letolteni? Vagy esetleg kulon kell aktiválni valahol a menuben? -
#15 pontatlanság az a gps hibája, mivel nem folyamatosan rögzít hanem x méterenként. -
#14 Kijött! Megjelent. Lehet profilokat linkeni! :D -
#13 én vagy 2 éve telepitettem az akkori verziot és a honlapra is feltöltöttem az egyik turámat
balaton tura
csak egy problémám van vele hogy az oldalra GPX kiterjesztésbe lehet feltenni az utvonalat és nem mindig fogaja el , a második hogy sokat ront az utvonal pontosságán jelentösen leegyszerüsitve és több 10 m es pontatlanságot eredményez a térképpel összehasonlitva.
Az ujabb veziok kiküszöbölik ezt ? -
#12 adsz 80k-t? -
#11 ájfón? :) -
Immigrants #10 Thx!
+fav topik! -
#9 ez egy külön progi, felteszed megy, nem kell hozzá garmin, de az se baj ha van rajta semmi köze hozzá azon kivül hogy gpst használ mind2:D -
Immigrants #8 N95-ön Garmin+ alap mappal megy? -
#7 Király,hogy csak nokiákra lehet rátenni... -
#6 hát nekem elején megkérdezi akarom e hogy felcsatlakozzon, hogy térképet letöltsön, de rá lehet menni hogy NEM.,
meg amúgyis openstreetmap térképei thasználja, ami sok helyen hiányos. hát akkor rögzítés és irány térképet készíteni:P -
#5 nokia 6300-ra is rá lehet tolni? ingyenes,vagy csatlakozik a netre? -
#4 Egyszerű, semmi csicsára ne számíts. Regelsz hozzá az endomondón egy accot, és lestoppolás után azonnal feltölti a megtett útvonalat, amit aztán az oldalon megnézhetsz/kiértékelhetsz. Amúgy rendszeresen használom kutyasétáltatáshoz, kerékpározáshoz és túrázáshoz.
Sport Trackerben az a gáz, hogy túl sokat tud az útvonalmentésen kívül.
-
#3 én meg kipróbálom ezt:D -
#2 Én eddig endomondót használtam, de leszedtem ezt, tetszik.
endomondo:
-
Hamarosan megjelenik (remélhetőleg) a Sport Tracker legújabb verziója.
Anno Nokiáéknál futott de kivált, önnálósul.
Mire is jó?
Elmegyunk futni, tekerni, sielni, vagy csak kocsikázni, elindítjuk a progit és szépen rögzít mindent. a Megtett útvonalat, távott, km, idő, sebesség, kiegészítőkkel pedig akár a szívverést, pulzust is.
Aztán ha végeztünk, feltölthetjük majd, elemezhetjük magunkat, valszeg majd le lehet tölteni "célokat2 amiket majd teljesíteni kell.
Pl. fusd körbe a Margitszigetet 2-szer x idő alatt :D
Hivatalos honlap:
http://www.sports-tracker.com/
Letöltés OVI Store-ból:
http://store.ovi.com/content/31721