Kivédheti az antennabotrányt az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen buta, de szerencsére nem annyira mint te máskülönben nem írnál baromságokat. (pl csengõhangok).
A symbian meg kurvasok mindent még ma sem tud.
A symbian meg kurvasok mindent még ma sem tud.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Most vettem lakást KP-ért hülyegyerek, pont egy ifosra ne volna pénzem?
na persze, mert TE majd megmondod mindenkinek a frankot, hogy ki mit hasznaljon. azert mert neked nem kell, vagy mert nincs ra penzed, azert hagyad hogy mas arra koltse amire akarja.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
akkor téged nem járt át az apple életérzés (agymosás).
Hát én elfordultam tõlük.
De nem csak azért. Basszus olyan buta ez a telefon mint állat. Egy SMS-státuszt sem tud szoftveresen... Ráadásul az üzletpolitikájuk szörnyû.. Pl a csengõhangok!!!
A fentieket a symbian már évek óta tudja.
De nem csak azért. Basszus olyan buta ez a telefon mint állat. Egy SMS-státuszt sem tud szoftveresen... Ráadásul az üzletpolitikájuk szörnyû.. Pl a csengõhangok!!!
A fentieket a symbian már évek óta tudja.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
"Az Apple biztos abban, hogy a fogyasztók nem fordulnának el termékeitõl az iPhone okos telefon vételi problémái, a június végén kirobbant antennabotrány miatt."
Én meg abban vagyok biztos, hogy az Apple vásárlói akkor se fordulnának el a termékeiktõl, ha a telefon fõbe lõné minden másodikat telefonálás közben. Mert Jobs bácsi megmagyarázná, hogy akik így jártak nem tartották helyesen a telefont.
Én meg abban vagyok biztos, hogy az Apple vásárlói akkor se fordulnának el a termékeiktõl, ha a telefon fõbe lõné minden másodikat telefonálás közben. Mert Jobs bácsi megmagyarázná, hogy akik így jártak nem tartották helyesen a telefont.