12
  • Broafka
    csak kattints a mehet gombra és kiírja az eredményt
  • Tetsuo
    Szerintem semmi baj, az idezojelnelkuliseggel. ;)
  • KopaszIsten
    Igazad van. :) Sajnos sokan nem olyan igényesek, mint te. ;)

Így is jó esetleg: A tetovált lány című film...

(Nyilván nem fizetik meg eléggé a cikkírókat, mert nincs miből, és így nem nyelvész zseniket vesznek fel, illetve nincs lektor.)
  • Inquisitor
    Normális esetekben a szavazásoknál van egy ilyen pont, hogy ... Nem szavazok, csak látni akarom az eredményt. Még elég kevés PHP oldalon szokás, pedig van értelme.
  • WoodrowWilson
    Nem válaszolni akar, hanem látni a szavazás eredményét.
  • Wittgen
    Ha nem láttad, akkor minek akarsz olyan kérdésre válaszolni, ami arról érdeklődik, hogy tetszett-e? (a kérdés feltételezi, hogy láttad...)
  • djstefi
    a szavazasokba nem artana a 4. pont ...

Hogy tetszett a ......

Tetszett, jó film
    Közepes lett
    Gyengén sikerült
    Meg nem lattam
  • Arnoux
    Elég rossz a szavazás. Az a kérdés, hogy mi a véleményünk a filmről. Én kíváncsi vagyok mi a véleményük a többieknek, de sehogy sem tudom megnézni az eredményt, csak ha én is véleményt mondok.
  • Hoz_Hun
    Hehe, a TVs dolog tényleg hülyeség, hacsak nem valamelyik svéd csatornán látta, de a film tényleg nem friss. 2009-es és azóta már rég megvan a második és harmadik része is ("A lány aki a tűzzel játszot", "Kártyavár összedől"). A torrent....khmm-khmm.... kölcsönzőből beszerezhetőek. Mind.
  • kalapos01
    Én a múlt héten az új Leonardós scifit láttam a Film+-on, az Eredetet. Az is régi. A Predátorokat már az első reklámnál lelőttem a Viasaton.
  • IMYke2.0.0.0
    Még mindig helytelen írásmód...

Eredeti:
    "A tetovált lány jó film, de közel sem kiváló, s akárcsak a könyv, kissé túlértékelt. Lehet, hogy..."

Akkor most az a bizonyos tetovált lány (személy) egy jó film?

Helyesen:

"A tetovált lány" jó film, de közel sem kiváló, s akárcsak a könyv, kissé túlértékelt. Lehet, hogy...

Egészen más, nem?
  • willcox
    Ez annyira nem új film, hogy már tévében is ment valamelyik filmcsatornán.