A tetovált lány - A szadomazo sikerkrimi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
csak kattints a mehet gombra és kiírja az eredményt

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Tetsuo
Szerintem semmi baj, az idezojelnelkuliseggel. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Igazad van. 😊 Sajnos sokan nem olyan igényesek, mint te. 😉

Így is jó esetleg: A tetovált lány címû film...

(Nyilván nem fizetik meg eléggé a cikkírókat, mert nincs mibõl, és így nem nyelvész zseniket vesznek fel, illetve nincs lektor.)

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

Normális esetekben a szavazásoknál van egy ilyen pont, hogy ... Nem szavazok, csak látni akarom az eredményt. Még elég kevés PHP oldalon szokás, pedig van értelme.

Nem válaszolni akar, hanem látni a szavazás eredményét.

Ha nem láttad, akkor minek akarsz olyan kérdésre válaszolni, ami arról érdeklõdik, hogy tetszett-e? (a kérdés feltételezi, hogy láttad...)
djstefi
a szavazasokba nem artana a 4. pont ...

Hogy tetszett a ......

Tetszett, jó film
Közepes lett
Gyengén sikerült
Meg nem lattam

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

Arnoux
Elég rossz a szavazás. Az a kérdés, hogy mi a véleményünk a filmrõl. Én kíváncsi vagyok mi a véleményük a többieknek, de sehogy sem tudom megnézni az eredményt, csak ha én is véleményt mondok.

Hehe, a TVs dolog tényleg hülyeség, hacsak nem valamelyik svéd csatornán látta, de a film tényleg nem friss. 2009-es és azóta már rég megvan a második és harmadik része is ("A lány aki a tûzzel játszot", "Kártyavár összedõl"). A torrent....khmm-khmm.... kölcsönzõbõl beszerezhetõek. Mind.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én a múlt héten az új Leonardós scifit láttam a Film+-on, az Eredetet. Az is régi. A Predátorokat már az elsõ reklámnál lelõttem a Viasaton.
IMYke2.0.0.0
Még mindig helytelen írásmód...

Eredeti:
"A tetovált lány jó film, de közel sem kiváló, s akárcsak a könyv, kissé túlértékelt. Lehet, hogy..."

Akkor most az a bizonyos tetovált lány (személy) egy jó film?

Helyesen:

"A tetovált lány" jó film, de közel sem kiváló, s akárcsak a könyv, kissé túlértékelt. Lehet, hogy...

Egészen más, nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez annyira nem új film, hogy már tévében is ment valamelyik filmcsatornán.