6 hónapig húzta a Google telefonja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az android gyakorlatilag egy olyan rendszer, amely inkább azok számára érdekes akik szeretik a telefonjukat iszonyatos mód személyre szabni. A rendszer minden részegysége teljesen testreszabható. A Home Screen, vagyis a kezelõfelület egy az egyben lecserélhetõ teljesen másra úgy, hogy alapértelmezetté tehetõ.
Gondoljunk bele. Az egész rendszere nyílt, hiszen Linux alapú, tehát a billentyûzet, a tárcsázóprogram a névjegyzékkezelõ, sms kezelõ, képnézegetõ, böngészõ stb... gyakorlatilag bármi lecserélhetõ és alapértelmezetté tehetõ a rendszerben.
Most akkor mondom azt, hogy az Android-os telefonok 100%-ig tudják azt amit az iPhone-ok, legyen szó bármelyikrõl. Sõt én galaxy spicam DivX-et is lejátsza mivel natívan támogatja. Ha jól tudom 3GS nem. Viszont Apple telefonjában meg jóval erõsebb a grafikus hardware, ami miatt 3D-s játékok tömkelege létezik rá.
Nem érdemes a két telefont összevetni már csak azért sem mert a gyakorlatban egy az egyben ugyan azokkal a szolgáltatásokkal bírnak, iszonyatosan kis mértékben térnek el a egymástól. Ugyan úgy szinkronizálhatóak egy központi szerverrel, legyen szó névjegyzékrõl, naptárról, e-mail-rõl, képekrõl. (hiszen mivel google alapú, g-mail account nélkül szinte használhatatlan) Gondolom ez az iPhone esetében is hasonlóan mûködik.
A két rendszer annyira hasonló egymáshoz a kezelõfelületet leszámítva, hogy ezért nem is érdemes vitázni rajta, hogy melyik a jobb... Egyforma...
De az Android is jó. Erre is igaz az, amit fönt írtam.
Hogy melyik a jobb? Most komolyan, két egymással rivalizáló óriáscég között ezt valaha el lehetett dönteni? Ugyan már gondolkodjatok 😊
Persze ha nem menõzésbõl vette, de az ugye más kategória, feltételezzük, hogy olyanok itt nincsenek 😛
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Viszont mint programok futtatására képes izéke..hát meglepõen jó..pl ma szedtem le egy olyan progit, hogy figyeli mikor mennyit alszok..mély álom ébrenlét ilyesmi, és úgy ébreszt hogy fokozatosan...aztán tettem rá elektromágneses anomális érzékelõ programot..tudom kretén vagyok, de ezek annyira érdekesek voltak, hogy kikellett próbálni. 😄
A durva viszont az, hogy mûködnek is.
Androidra ilyenek nincsenek, és a store része is elég béna, ezért..kizárólag ezért nem az androidot választottam.
Az ár mindegy, mert elõfizuval 80 volt, droid is ennyi lett volna ráadásul részletekbe fizethetem ezt a 80at is, így egyáltalán nem megterhelõ.
Iphone gyorsan merül...de nem azért pert annyiraszar az akkuja, hanem mert olyan cucc, hogy ha már van akkor minimum 3-4 órát zenét hallgat rajta az ember, tapicskolja, játszik, netezik vele méleket tölt le...magyarul egésznap tapicskolja és lemerül.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Újságíróknál szándékosan zéró az emlékezet? 2009 November továbbra sem tervezik a beszállást a hardvergyártásba, ez ugyanis nem illeszkedik a keresõcég profiljába. ... maradnak a szoftverszegmensben, esetleg kisebb tervezési munkákat, részfeladatokat vállalnak el, ahogy az a G1 mobiltelefon esetében is történt.
3: jelentkezem. Kevés funkciója van a Desire-nek, amit nem használok ki.
1. A Google-nek nem az volt a célja, hogy betörjön a mobil telefon piacra, hanem az Android platform népszerüsítése, ami a tervei szerint alakult.
2. iPhone vs Android vs Más okos telefon: örök harc lesz. Vannak fanatikus almások, és vannak a többiek. Egy almást sose fogsz meggyõzni arról, hogy nem az a legjobb és androidost sose fogsz meggyõzni arról, hogy az alma is jó.
3. "Tegye fel a kezét" az, akinek okos telefonja van és tökéletesen kihasználja annak funkcióit?
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
LZ forever
Szerintem ez már le lett tárgyalva - a legtöbb okostelefon hozza ezt a hibát, akár sokkal nagyobb hibaszázalékkal. Az Iphone ráadásul negyed annyira sem hibás hozzájuk képest, hamarosan jön a 4.0.1. ami javítja az eddigi rossz algoritmust, amivel a telefon kiszámította a jelerõsséget.
LZ forever
LZ forever
LZ forever
LZ forever
Az igazság végül mindig megtörténik: a gagyik elbuknak, a jókból slágertermék lesz.
iPower!
LZ forever
"A Microsoft után a Google is kudarcként értékelheti saját telefonjának életútját"
<#rolleyes>#rolleyes>
Google-nak nem az volt a celja hogy telefonokat gyartogasson a HTC-val, a Nexus One egyeduli kuldetese az Android platform nepszerusitese volt. Ki is adtak egy nyilatkozatot hogy a varakozasuknak megfeleloen teljesitette ezt a telo. End of story.
Saor Alba
Ez már annyira unalmas!
Aki még egyszer azt mondja, hogy 100 dollár az iPhone ára, annak adok 25K forintot, és hoz nekem egy iPhone-t. (3000 a borravaló 😊)
Vagy mégsem annyi, mert 2 év alatt ráfizetsz még egy 500-ast, dollárban? Akkor meg mit kell hazudozni?
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
nagoyn jól érted mirõl van szó, de azért muszáj értetlenkedni😊
iphone4 függetlenül uk-ben 500 font, az 750$ körül van, nagy különbség nincs közte(ráadásul európában jóval drágábban jöttek be az iphone-ok, mint usa-ban, és a google telefonja jóval régebbi)
A baj az értékesítési modellel volt, az nagyon nem jött be a guglinak (mint még egyébként sok más egyéb sem, amikkel ugyanúgy felhagytak).
"Az Apple telefonját hûségszerzõdéssel már 99 dollárért (22 ezer forintért) kínálják, míg a Google készüléke 650 dollárba (145 ezer forintba) kerül." - LOL! Nem kéne a körtét az almával összehasonlítani. Az ifos hûségszerzõdéssel annyi, a guglié meg függetlenül.