Wolfschanze II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira azért nem rossz game,mint ahogy írják!Max graf fullhd-ban türhetõen néz ki!Na azért nem egy BF3!!HD Gameplay-om:FullHD Gameplay
A Gamecopy... van egy languepatch amivel elö lehet hozni a magyar feliratokat....
<#awink>#awink>
<#awink>#awink>
Elsõ is gagyi volt, ez is az...
Unalmas, k*rva sötét, nem látni semmit (ja, egész játék sötétben játszódik, legalább nem látni az undorító grafikát), ellenfelek hülyék, satöbbi...
Unalmas, k*rva sötét, nem látni semmit (ja, egész játék sötétben játszódik, legalább nem látni az undorító grafikát), ellenfelek hülyék, satöbbi...
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
unalmas már ez a citytõl, igaz nem mostani játék, de mindig ez a mentsük meg a világot a náciktól a 2. vh-ban mert náluk a szupertitkos-atomtömegpusztítóbrutálfegyver....
viszont az új játékuk a Sniper: Ghost Warrior az elég jó lett.
viszont az új játékuk a Sniper: Ghost Warrior az elég jó lett.
\"Erről van szó!\"
ja ez mintha lett volna az rpcjs-ben is 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Developer: CITY interactive
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezt nem értem... Na mind1, képek itt.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hali mindenkinek! Most akadtam rá egyik oldalon erre a játékra, és mivel láttam, h nincs még topikja, gondoltam nyitok neki.
Leírás:
Egy orosz katonatiszt bõrébe bújva vegyél részt egy igen veszélyes II. világháborús küldetés-sorozatban. Feladatod, hogy megszerezd a nácik üzenet kódoló gépét, és a hozzá tartozó kódkönyvet. A bevetések során azonban egy újabb, sokkal vonzóbb célpont is felbukkan: egy zseniális német feltaláló és titkos tömegpusztító-fegyverének prototípusa...
Minimális gépigény:
CPU: Intel Pentium IV at 2.4 GHz
RAM: 1 GB RAM
VGA: 256 MB VRAM – nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD2400
DX: DirectX 9.0c
HDD: 4 GB of free Hard Drive Space
Hang: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM Drive
gameplay video
Leírás:
Egy orosz katonatiszt bõrébe bújva vegyél részt egy igen veszélyes II. világháborús küldetés-sorozatban. Feladatod, hogy megszerezd a nácik üzenet kódoló gépét, és a hozzá tartozó kódkönyvet. A bevetések során azonban egy újabb, sokkal vonzóbb célpont is felbukkan: egy zseniális német feltaláló és titkos tömegpusztító-fegyverének prototípusa...
Minimális gépigény:
CPU: Intel Pentium IV at 2.4 GHz
RAM: 1 GB RAM
VGA: 256 MB VRAM – nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD2400
DX: DirectX 9.0c
HDD: 4 GB of free Hard Drive Space
Hang: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM Drive
gameplay video
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."