Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
pontosítok..a rendszerkönyvtárakban nem enged szerkesztést menteni (windóz, program füles)

én például rutinosan már nem telepítek semmit a progfülesbe win7 alatt (vista detto ilyen) mert utána kevesebb vele a macera

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nah, itt a gond..win7 nem enged szerkesztést menteni..meg nekem egy másik játéknál a host file szívózott, és egy darabig eltartott, míg rájöttem, hogy nem szereti a total commandert

próbáld ahogy mondtam : windóz intézõvel kimásolod valahova tök máshova (és igen, a kiterjesztés nélkülit kell) ott átirod (azt lehet TC szerkesztõvel) majd az intézõvel visszamásolod (elõfordulhat, hogy a windóz rendszergazdi engedélyt kér felülíráskor, restart és lehet szorítani, hogy "Mukodj!"

precision
ja neki más
nekem upc, neki nemtom már micsoda 😊

Bazinga!

Nekem win7 van és TotalCommanderrel próbálkoztam, megkerestem a hosts fájlt, volt 2 (azt kell aminek nincs kiterjesztése?) mert ha az akk azt jól csináltam, a sor végére beillesztettem azt a dolgot lementettem és újrainditottam a gépet, de nem mûködött :S
Shiwo
más a szolgáltatója ? mert ha igen, akkor igaz lesz az, amit a morbid halál-isten követõje beírt 😊

Shiwo
én csak bemásoltam a fórumról, gõzöm nincs hova kell, nálam megy a dolog

esetleg részletesen írjátok le, milyen rendszeretek van és hogy pontosan mit csináltatok (és mivel), hátha rájövünk, mi a hiba...

precision
nekem sehogy sem mûködik... msn -en haver írta hogy nála meg jó...
õ semmivel sem trükközött pedig

Bazinga!

én megpróbáltam a bemásolosdit, az nem mûködik, a másik amit irtál azt megnemtalálom hova kell beirni (IE. be)
Shiwo
úgy is próbáltad, ahogy leírtam, tehát nem Total Commandert vagy hasonlót használva ?

Shiwo
ahogy elnézem a trükk a játék fórumáról származik (van akinél gond nélkül ment)

ugyanezen ember írta:

"Es akiknek nincs lehetoseguk atirni, mert munkahelyrol, netcafebol, etc jatszanak?

Ha valakinek ilyen gondja van, az meg keres egy proxy kiszolgálót.

1. www.google.co.hu

2.Beírod, hogy Free Proxy List

3.Kiválasztod az elsõ találatot

4.Azután egy tetszõleges proxyt.

5.Böngészõben Beállítások -> Net -> Proxy

6.Bemásolod a választott proxyt.

7.OK

8.Mûködik

Tök mind1 mire van kitalalva, nekem ezzel se mukodik.

REAL MADRID

Buta vagy.
A hosts arra van kitalálva hogy hostneveket IP-hez mappelj.

nem tudom mit ügyeskedtek a host fájllal de tuti hogy nem emiatt javult meg a játék mert beírtátok . Ha valamilyen címet beírtok a hosts fájlba akkor azt letiltjátok. Így mûködött pl az AC2 anélkül hogy az ubi szerverére akart volna menni (vagy pl a CoH is)
Shiwo
müxik

az egésznek a trükkje (win7 alatt legalábbis)
hogy intézõvel kikeresed a host file-t (nekem speciel a TC nem is látja az ETC könyvtárat, hiába van beállítva, hogy mutassa a rendszer és rejtett fájlokat) kimásolod valahova, ott beleteszed a lentebb leírt sorokat, majd visszamásolod (felülírod) az eredetit...ezek után restart, és mennie kell a dolognak

Ok.Köszi.😊
nekem nem megy amit írtál😞
precision
hát ebben a megoldásban nem bízok...
ha tényleg ez a gond, akkor megvárom míg a szolgáltatóm frissíti a dns -t, ez a manuális host file átírás nem túl szerencsés
ki tudja milyen ip -k ezek...

Bazinga!

dartonita
Nem teszel tonkre semmit 😊

"A probléma annyi, hogy a játék szerverei más IP-t kaptak, és egyes magyar Internet szolgáltatóknál lassan - esetleg napokkal késõbb frissülnek ezek a DNS-ek és emiatt van ez a hibajelenség."

Nekem ezt a levelet kuldte az egyik haverom,o irta le a modszert.

Tényleg jó lett, köszi.😊
Egyébként szerinted mi lehet a baj?
Mert gondolom ez csak egy átmeneti megoldás.
Ja, és ezzel nem teszek tönkre semmit?😊
dartonita
Mert alapbol read only file.Modositsd az attributumot.Persze rendszergazdai jogkor nem art hozza.

Nekem nem engedi oda elmenteni.
dartonita
C:\windows\system32\drivers\etc\

hosts file-ba irjatok be par plusz sort:

178.63.21.135 www.sfgame.hu
178.63.11.82 forum.sfgame.hu
178.63.21.135 s1.sfgame.hu
188.40.43.76 s2.sfgame.hu

Aztan mentsetek le.Restart,es utana mennie kell.Nalam legalabbis mukodott.

precision
eh, épp guildwarunk lett volna, erre lehalt ez a sz*r 😄
na mind1, remélem mihamarabb beindul

amúgymeg +fav 😊 3 napja játszom de nagyon zsír 😄

Bazinga!

<#vigyor3>
Gyorsan fogy az, már 2 szer vettem, de megint alig van :-/

Varikova
a magyar nálam sem jön be a német viszont simán müxik (ott se lazán nyomják: 9 szerver van, én a 9.-re regiztem, ott a top1 103-as. vajon az elsõ szerón hanyas lehet?😮)
remélem hogy nem bakják el végleg a magyart, gáz lenne :S (hát még ha adnának gombát is... de ne álmodozzunk 😛)

Fabio Capello
gombavadászok -.-" 😄

Sziasztok!

Nekem se jön be, remélem nem veszik el semmimet se és kárpótlásul a kimaradásért kapunk gombát.😊
Narxis
Simán megteszik, max. adnak pár gombát kárpótlásul... xd

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Demila
hát a most vissza rollbackelik az elsõ epik tárgyamat amit reggel szereztem , elég ideges leszek <#duma>

X-bow Apollo

Narxis
Mé nem lehet belépni?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Akkor jó azt hittem már bannoltak valamiért

Fórum se mûxik nálam, valamit elbaxhattak 😄

nektek megy most a magyar server?

Shiwo
detto, és havernál sem megy (a magyar, a külföldiek mennek)

Nektek bejön a honlap?
Nálam:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Shiwo
ha nagyon féltek, csináljon külföldi szerverre (uk, us)

angoloknál kb olyan, mint az S2, kevesen vannak még, és csak 1 szerver van, az amcsiknál van vagy 7

Sir Quno Jedi
Na ezt a céhháborút is megnyertük! Végére maradt 800egypár élete a céhvezetõnknek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ethernal-ba keresünk aktív playereket.
Jelenleg 54% xp, 48% arany.
Jelentkezni: GGabika, rakfej

Demila
ez az egy géprõl/ip-rõl több karit futtatni mennyire rizikós ? , mert nekem elég egy , de bátyám nem bír betelni annyival (Silkroad rulz ...<#buck>)

szal ki mit tud errõl ? , ja meg a barátság bónuszról , mert egyik haverom sorba jár a gépeken és ahol tud regisztrál egy új e-mailt , aztán karit ,aztán megerõsíti és ennyi utána otthagyja ... , a kari tök inaktív lesz , de azt mondja a bónusz megjön rá <#zavart2> ... meg is maradez , nem törlõdik a kari inaktivitás miattt a barátságbónusszal 1ütt ? (az infó nem 100%-os ,mert én még csak +2-t láttam a karijánál barátság bónuszra ... és az lehet akár két igazi játékos...)

X-bow Apollo

Én is ám <#vigyor1>

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
mink 13-an vagyunk, õk meg voltak vagy hatan, de murvák

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Minket betámadott egy 5 fõs céh 😄
Elõtte meg mi támadtunk be egy kb egy szintût, csak volt benne egy 54es 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sir Quno Jedi
és nyertünk. bár kúva szoros volt. végül a két klánvezér nyírta mán egymást.

Sir Quno Jedi
17 perc és támad a klánunk, már mindenki kész...

Fabio Capello
én is játszom ám :]

Jaja egy ideje. Mondjuk napi 300 energiával könnyû 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Már visszajött a klánba, lehet mégse hagyta abba?😛
Amúgy megvan már Pilzer-nek mindenbõl a max. 100% arany, tp és létszám

Zsolek123
Gondolom nyaral 😊

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Burdi
mi lett a prOxy gyerekkel? õ is ott volt a top3ban mindig..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D