Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én például rutinosan már nem telepítek semmit a progfülesbe win7 alatt (vista detto ilyen) mert utána kevesebb vele a macera
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
próbáld ahogy mondtam : windóz intézõvel kimásolod valahova tök máshova (és igen, a kiterjesztés nélkülit kell) ott átirod (azt lehet TC szerkesztõvel) majd az intézõvel visszamásolod (elõfordulhat, hogy a windóz rendszergazdi engedélyt kér felülíráskor, restart és lehet szorítani, hogy "Mukodj!"
esetleg részletesen írjátok le, milyen rendszeretek van és hogy pontosan mit csináltatok (és mivel), hátha rájövünk, mi a hiba...
õ semmivel sem trükközött pedig
Bazinga!
ugyanezen ember írta:
"Es akiknek nincs lehetoseguk atirni, mert munkahelyrol, netcafebol, etc jatszanak?
Ha valakinek ilyen gondja van, az meg keres egy proxy kiszolgálót.
1. www.google.co.hu
2.Beírod, hogy Free Proxy List
3.Kiválasztod az elsõ találatot
4.Azután egy tetszõleges proxyt.
5.Böngészõben Beállítások -> Net -> Proxy
6.Bemásolod a választott proxyt.
7.OK
8.Mûködik
REAL MADRID
A hosts arra van kitalálva hogy hostneveket IP-hez mappelj.
az egésznek a trükkje (win7 alatt legalábbis)
hogy intézõvel kikeresed a host file-t (nekem speciel a TC nem is látja az ETC könyvtárat, hiába van beállítva, hogy mutassa a rendszer és rejtett fájlokat) kimásolod valahova, ott beleteszed a lentebb leírt sorokat, majd visszamásolod (felülírod) az eredetit...ezek után restart, és mennie kell a dolognak
ha tényleg ez a gond, akkor megvárom míg a szolgáltatóm frissíti a dns -t, ez a manuális host file átírás nem túl szerencsés
ki tudja milyen ip -k ezek...
Bazinga!
"A probléma annyi, hogy a játék szerverei más IP-t kaptak, és egyes magyar Internet szolgáltatóknál lassan - esetleg napokkal késõbb frissülnek ezek a DNS-ek és emiatt van ez a hibajelenség."
Nekem ezt a levelet kuldte az egyik haverom,o irta le a modszert.
Egyébként szerinted mi lehet a baj?
Mert gondolom ez csak egy átmeneti megoldás.
Ja, és ezzel nem teszek tönkre semmit?😊
hosts file-ba irjatok be par plusz sort:
178.63.21.135 www.sfgame.hu
178.63.11.82 forum.sfgame.hu
178.63.21.135 s1.sfgame.hu
188.40.43.76 s2.sfgame.hu
Aztan mentsetek le.Restart,es utana mennie kell.Nalam legalabbis mukodott.
na mind1, remélem mihamarabb beindul
amúgymeg +fav 😊 3 napja játszom de nagyon zsír 😄
Bazinga!
remélem hogy nem bakják el végleg a magyart, gáz lenne :S (hát még ha adnának gombát is... de ne álmodozzunk 😛)
Nekem se jön be, remélem nem veszik el semmimet se és kárpótlásul a kimaradásért kapunk gombát.😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
X-bow Apollo
Nálam:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
angoloknál kb olyan, mint az S2, kevesen vannak még, és csak 1 szerver van, az amcsiknál van vagy 7
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jelenleg 54% xp, 48% arany.
Jelentkezni: GGabika, rakfej
szal ki mit tud errõl ? , ja meg a barátság bónuszról , mert egyik haverom sorba jár a gépeken és ahol tud regisztrál egy új e-mailt , aztán karit ,aztán megerõsíti és ennyi utána otthagyja ... , a kari tök inaktív lesz , de azt mondja a bónusz megjön rá <#zavart2>#zavart2> ... meg is maradez , nem törlõdik a kari inaktivitás miattt a barátságbónusszal 1ütt ? (az infó nem 100%-os ,mert én még csak +2-t láttam a karijánál barátság bónuszra ... és az lehet akár két igazi játékos...)
X-bow Apollo
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elõtte meg mi támadtunk be egy kb egy szintût, csak volt benne egy 54es 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy megvan már Pilzer-nek mindenbõl a max. 100% arany, tp és létszám