Olcsó TV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
pl ez, de ha elõ is akarsz fizetni rá, nem csak a free csatikat nézni, akkor olyat kell venni, amiben van conax kariolvasó

Típusát is meg tudnád mondani, hogy például milyen lehetne?

Benny04
30k

Spészgószt
mint mondtam rég láttam, de akkor ez már bukó....errõl ennyit!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

A másik baj a szolgáltatóval, hogy mindenkinek magának kell beszereznie a beltérit is.

"A megrendelõnek rendelkeznie kell a megfelelõ mûholdvevõ egységgel."

Egy ilyen mennyi körül van?

Benny04
az már nem mûxik, már csak egy pár csati van, amit lehet nézni, a többi már nagra3-as kódolásban van

Spészgószt
iwiw-en nézd meg! pár hónapja láttam egy csomót...de már nem emlékszem milyen címen...<#kuss> talán ingyen tv, vagy "átalakított beltéri" passz!
Nem túl nehéz megtalálni....írd be "digi" és egy két oldalon belül lesz tuti pár ajánlat pl "Magyar csatornak" címen most is találtam 1et! <#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

olyat hol lehet? 😄
jöhet pm-ben is
gergely1991
Úgyse fog az tovább tartani lol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem elég a DVB-T és 7dbfreeXD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Spészgószt
LOL nincs havidíj!....erre minden szolgáltatás /hó áron van
LOL2 nincs hûségnyilatkozat!...."az árak csak egy éves hûségnyilatkozat esetén érvényesek"
igazából nem értem ezt a hirdetést....a vége az hogy ígyis úgyis lerántanak szinte ugyan annyival mint az összes többi!

legolcsóbb ha szerzel egy digis antennát és veszel 12 ropiért egy buherált beltérit...aztán 0 ft-ért nézheted az össze csatornát a végtelenségig...vagy míg nem frissítenek szoftvert a beltériken 😛 de akkormeg úgyis kijön a hekkelt változat is <#alien2>

"Válts!

Feltöltõkártyás mûholdas TV szolgáltatás. Minõség olcsón, kötöttségek nélkül! Magyarországon elõször a Hello HD-tól!"

gergely1991
Feltöltõkártyás?
Nem Smartkártyás?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Persze több beltéri több elõfizetési díjjal is jár.

Benny04
és több tévével csak úgy lehet használni, ha veszel több beltérit

Benny04
kábeltévé viszont nem mindenhol van, ezt pedig lehet használni Mo. egész területén.

passatgt
amúgy ezt lehet használni több tv-vel?

meg ugye ehhez kell venni parabolát, beltérit, ugyanott vagyok mint a sima kábeltv

Köszönöm a kiegészítést.

6600 Ft-ért vettem egy évre, Opticum 9600HD mellé + hello hd hd1 csomag szintén egy évre.

Hogy a rossebbe lehet ilyen olcsó? 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

passatgt
hát mert csak 1 évre lehet megvenni😄

bakkerman
hûségnyili nélkül,de azért odaírják,hogy egy évre 15k 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SigS
http://www.olcso.tv/

Talán így már lehet sejteni mirõl van szó

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Erre az új szolgáltatásra nemrég találtam rá. Esetleg használja már valaki? Milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?