Átnézi a gépünket az új Steam rendszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õk fogják tudni játszani attól még, hogy Te megvetted...<#vigyor3>#vigyor3>
De valahogy úgy érzem nem nagyon lesz többé játékom hagyományos forrásból, a steam túl kényelmes és olcsó :)
Tudod az a 60mbit a upc és közötted elérhetõ MAXIMUM sávszél, ami nem is garantált még azon a rövid távon sem. A upc-n túl meg fõleg nem garantált.
Ha jól tudom a steam pont torrent szerû protokollt használ letöltéskor, és akkor itt köszönheted meg kedvenc szolgáltatódnak hogy szétkorlátozza :D
A "játék többi részét" meg patchnek hívják.
Furcsa hogy nekem egy 15 megás t-home kábelem van, és 1-1 este/éjszaka alatt lejött a gta4 és a gta: eflc steamen (16-16 giga), pedig nem maxon jött, csak 600 kbyte/sec körül.
Na meg persze az offline mód....
"Gyakran érthetetlen okokból a játék teljesen újratelepíti magát - ilyenkor napokig tölti a 3-4 gigát "
ha letörlöd lehet újratelepíti :) amúgy csak patchel magától, de nem hiszem hogy 4 gigás patchek lennének a mai játékokban
steam nem nyírja ki saját magát, néha updateli saját magát. Ez 1 perc, és gond nélkül újraindul.
már 3 vagy 4 éve van steam fent a gépemen és eddig csak egyszer kellet újra telepítenem pont nemrég az új dizájn váltás miatt.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
- A Steam szerverei gyakran nem elérhetõek -> a játék nem hajlandó indulni"
Akkor te baszod el, nekem ilyet sose csinál. mellesleg van offline mód, csak ugye tanulni kellett volna angolul és elolvasni a FAQ-t. A servert meg be lehet állítani. Alapból asszem amerikára van állítva. A legközelebbi talán hozzánk a német.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
- Hiába van telepítve a gépre a játék és hiába nem akarok multizni, csak akkor hajlandó futni, ha van internet elérése.
- A Steam szerverei gyakran nem elérhetõek -> a játék nem hajlandó indulni
- Gyakran érthetetlen okokból a játék teljesen újratelepíti magát - ilyenkor napokig tölti a 3-4 gigát -> nem tudsz játszani
- Idõnként a steam program kinyírja saját magát (mert érthetetlen okból újratelepíti magát, aztán elszúrja a telepítést)
- A support csak azt bizonygatja hogy Te vagy a hibás
Szerintem van értelme egy Steam-szerû keretrendszernek, csak ezt nagyon-nagyon elszúrták. Jelentõs mértékben akadályozza, hogy hozzáférj ahhoz a játékhoz, amit megvettél.
Ha játékot veszel akkor
1) Nézd meg, hogy Steam-es vagy sem
2) Ha Steam-es, akkor inkább töltsd le valahonnan
3) Ha meg is veszed, ne a megvásárolt programot, hanem a törtet telepítsd fel.
Az már csak hab a tortán, hogy a háttérben akar futni és a neten jelentéseket küldözget.
@
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
röhej az egészben hogy más cégek és programjaik még arra sem veszik a fáradságot (és annyi gerinc sincs bennük) hogy legalább megkérdezzék a felhasználótól arról gyûjthetnek e adatot? helyette sunyi módon a háttérben minden infót megtudnak rólad.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"ám sokak szerint hamarosan kötelezõ lesz átvizsgáltatni a rendszerünket.."
Kik ezek a "sokak szerint"?
Forza.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Ha én pénz adok nekik (nem adok) a szaros játékokért, amiket simán le is warezolhatnék" - szegenyse'gi bizonyitva'ny egy mondatban. Attol me'g hogy te egy senkiha'zi csoro' vagy,attol meg rajtad kivul masok is elnek a foldon,es egy doboz cigi vagy egy csoki a'ra't egy jatekra koltik.A steamen keresztul vettem meg legalabb 15 jatekot,potom penzosszegeke'rt,amiert ha'la's is vagyok a steamnek.Nem kelett a boltba elmennem 4x annyiert megvenni.A warez jo dolog,kiprobalhatsz vele barmilyen jatekot,es ha tetszik megveheted.De a jatekipart nem a warezolok tartjak fent ez mi is tudjuk.Ez csak a csoro'bb orsza'gokban hatalmas divat,ne'met orsza'gban,da'niaban,sva'jban,stb stb az embereknek van penze jatekra.( mint ahogy minden ma'sra is )
Jelen pillanatában pont ugyanúgy mûködik mint a hardware survey.
Ha akarsz, részt veszel a felmérésben, ha nem, akkor nem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hardverszken még elmegy.
https://twitter.com/foodlfg
A heavy cost. I pay it gladly.
tegnap ota borzalom mi folyik
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem hiszem el hogy ezt jogilag megcsinálhatják.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni