Nations of the Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talex9
A játék beindult, még mindig várok játékosokra akik akár a következõ országokat is vezethetik:
Egyiptom, Brazília, Mexikó, Portugália, Spanyolország, Finnország, Svédország, Törökország és még sok más ország... 😊
Szívesen látunk bárkit, aki kedvet kap hozzá.

Alvarez

talex9
Még mindig jöhetnek a játékosok, kezd beindulni az oldal 😄

talex9 te vagy Alvarez mert én vagyok kalenics.
talex9
Még mindig szükségem lenne játékosokra. Kína, Oroszország, Japán, Ausztrália, Brazília, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Izrael és Irán a legfontosabb országok, amelyeknek még vezetõ kellene.
Várom a jelentkezõket! 😊

talex9
okés, próbálkozz valami kisebb országgal, ha bármi segítség kell nyugodtan szólj 😊

LasDen
tudod mit.....megpróbálom...talán most menni fog...de nem jósolok neki nagy jövõt ám 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

talex9
láttam, írtam is választ 😊

Atomreaktor
regisztráltam 😊

talex9
továbbra is várom a jelentkezõket, még elég sok nagy ország szabad 😊

talex9
nem olyan bonyolult ez mint aminek látszik, ha kérdésed van szívesen válaszolok, segítek 😊

Atomreaktor
ez elég bonyolult lett 😊

LasDen
párszor próbáltam, de nekem ez nem megy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

talex9
igen olyasmi cucc 😊

LasDen
ez ilyen Republik szerû RPG elemeket is tartalmazó cucc??

talex9
Még mindig várom a játékosok jelentkezését 😊

talex9
Amúgy a chat-be nyugodtan írhattok, ha van valami kérdés... Szívesen segítek, látom sok a vendég 😊

talex9
Hát az országra még nem érkezett pályázat, csak ki lett kérve, ahhoz hogy megkapja valaki, írni kell egy pályázatot, szabályzatban olvasd el, hogy mit kellene bele írni, aztán ha gondolod, megírhatod Japánra 😊 Ha addigra nem kapok másikat, vagy jobb lesz mint a másik, akkor tiéd az ország 😊

wordsworth
Még játszottam is volna ha nem Japánt választja valaki.. majdmeglassuk 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

talex9
láttam, írtam is vissza 😊

bakkerman
regeltem,írtam is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

talex9
Azt még kifelejtettem, hogy a játék Opera és IE böngészõkben mûködik rendesen, Firefox-ban, az atw-s reklámok kicsit zavaróak.

talex9
Üdv mindenkinek!

A napokban elkezdtem csinálni egy fórumos gazdasági stratégiai játékot, gondoltam próba szerencse, hátha sikerül. A mai nap sikerült befejezni és most játékosokra lenne szükségem 😊A játék lényege, hogy minden játékos egy kiválasztott ország vezetõje. A részleteket a játék weboldalán olvashatjátok.

A játék weboldala
Nations of the Earth

Várom a jelentkezõ játékosokat 😊

Alvarez