A pedofiloldalak 40 százaléka a törlés után is elérhető

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyesult allamokban mar 20 evvel ezelott kiszamoltak, hogy nagyobb uzlet a kabitoszer kereskedoket uldozni, mint kabitoszert arulni. Az allam az adofizetok penzebol tobb penzt kolt el, ezekre az akciokra, mint amennyi beveteluk osszesen van a kabszer kereskedoknek. Szaz milliardos bevetelektol esnenek el, egyes alami intezmenyek, ha mondjuk valamilyen modon veletlenul sikerult volna az elmult 30-40 evben megszuntetni a kabszer kereskedest. Ehelyett az allam erdekelte valt a rendszer fentartasaban.Szerintem ez az ertelmetlen pedofil uldozes is mar ebben a kategoriban lehet.
Kiadjuk a jelszot terroristak,pedofilok,drogosok, es szamolatlanul dol a penz.
Szerintem nincsenek ilyen oldalak, kamu az egesz. Valoszinuleg nagy uzlet ezeket uldozni. Ha penzre van szuksege, egy politikai szervezetnek, csak elkialtja magat, hogy tamadnak a pedofilok, es azonnal kell szaz millio euro.
Es ugyan kimerne rakerdezni, a mai vilagban, hogy vajon van e ertelme ennek az uldozesnek es vajon mit csinalnak az erre elkoltott penzekkel. Mindjart o lenne a legmocskosabb gyerekmolesztalo terrorista, akit azonnal meg kell lincselni.
mutassanak már egyet könyörgöm, még nem találtam sosem

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Keroz1n
Hol lehet ilyen oldalakat elérni?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Már megint a pedofil, el se olvasom. Gondolom megint a warezt hívják így hazug jogvédõk.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

AgentKis
"A politikus késõbb úgy nyilatkozott, hogy támogatja az internetblokádok bevezetését, mivel azok nem jelentenek cenzúrát." Ha egy oldalt betiltunk az nem cenzúra, mert azért még mások azt tesznek a weboldalukra amit akarnak. Ha valami olyat tesznek ami nem tetszik akkor meg betiltjuk. Akkor mi is ez?

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...