6
  • duke
    #6
    Az egyesult allamokban mar 20 evvel ezelott kiszamoltak, hogy nagyobb uzlet a kabitoszer kereskedoket uldozni, mint kabitoszert arulni. Az allam az adofizetok penzebol tobb penzt kolt el, ezekre az akciokra, mint amennyi beveteluk osszesen van a kabszer kereskedoknek. Szaz milliardos bevetelektol esnenek el, egyes alami intezmenyek, ha mondjuk valamilyen modon veletlenul sikerult volna az elmult 30-40 evben megszuntetni a kabszer kereskedest. Ehelyett az allam erdekelte valt a rendszer fentartasaban.Szerintem ez az ertelmetlen pedofil uldozes is mar ebben a kategoriban lehet.
    Kiadjuk a jelszot terroristak,pedofilok,drogosok, es szamolatlanul dol a penz.
  • duke
    #5
    Szerintem nincsenek ilyen oldalak, kamu az egesz. Valoszinuleg nagy uzlet ezeket uldozni. Ha penzre van szuksege, egy politikai szervezetnek, csak elkialtja magat, hogy tamadnak a pedofilok, es azonnal kell szaz millio euro.
    Es ugyan kimerne rakerdezni, a mai vilagban, hogy vajon van e ertelme ennek az uldozesnek es vajon mit csinalnak az erre elkoltott penzekkel. Mindjart o lenne a legmocskosabb gyerekmolesztalo terrorista, akit azonnal meg kell lincselni.
  • DeviloftheHell
    #4
    mutassanak már egyet könyörgöm, még nem találtam sosem
  • Keroz1n
    #3
    Hol lehet ilyen oldalakat elérni?
  • vasziszdasz
    #2
    Már megint a pedofil, el se olvasom. Gondolom megint a warezt hívják így hazug jogvédők.
  • AgentKis
    #1
    "A politikus később úgy nyilatkozott, hogy támogatja az internetblokádok bevezetését, mivel azok nem jelentenek cenzúrát." Ha egy oldalt betiltunk az nem cenzúra, mert azért még mások azt tesznek a weboldalukra amit akarnak. Ha valami olyat tesznek ami nem tetszik akkor meg betiltjuk. Akkor mi is ez?