11
  • Merces
    ...jól értem ? "olyan nem létezik mer nem tudom" hát erős érvelés ,és mit változtat az a lényegen hogy HORROR filmröl van szó és nem bábjátékrol? tovább tart hitelesen megijedni ?
  • Zoliz
    Innen látszik, hogy a világ hamarosan kiég, mert semmi érték nem születik már benne. Csak az idő, hatékonyság és a gyors haszon számít.
  • Mat666
    Winnie pajtárs olvastad a cikket? Horror filmről van szó.
    Olyan horror filmet mondjál amit 1-2nap vagy éppen 24óra alatt forgattak le és jó volt de mondjuk én olyanról se tudok ami rossz volt.
    Ne egysnittes klipet,kisfilmet,vagy színházi előadást ha meg nem tudsz akkor ne kommentálj mindent feleslegesen.
  • winnie
    egy. miért csináljanak ilyet, ha meg tudják több nap alatt is csinálni. nem mellesleg, sok egysnittes klip, kisfilm, miegymás van.

kettő. olvasod a kommenteket? írtam. ott van bármelyik színházi előadás film. azokat 2-3 óra alatt veszik fel. real time.

bármilyen kamaradarabot le lehet forgatni gyorsan, ha előtte tűpontosra begyakorlod.
  • Mat666
    "Attól hogy még valamin sokat ülnek és hónapokig csámcsognak pár jeleneten az még nem biztos hogy jó."

Nos ez így van de mondj egy olyan filmet amit egy-két nap alatt csináltak meg és jó lett mert én ilyenről nem tudok.
  • JASON13
    Nem hinném ha már rekordról van szó hogy akkor most csak az a lényeg hogy meglegyen a film 24 ora alatt... szerintem azert mar ha ilyen hirverese van a dolognak igyekezni fognak valamit felmutatni: Igen egy ilyen fasza film 24 óra alatt is elkészült... különben nem lenne semmi értelme. Jó munkához idő kell a rosszhoz meg még több... Attól hogy még valamin sokat ülnek és hónapokig csámcsognak pár jeleneten az még nem biztos hogy jó.
  • Mat666
    "De vajon mire lehet elég 24 óra? "

Minőségi horrorfilmre biztosan nem de valami gagyi szart biztosan össze lehet hozni ennyi idő alatt.
  • Szefmester
    24 óra alatt leforgatják a nyers anyagot majd másfél évig tolják rá a CGI-t :D Nem lehetetlen..
  • winnie
    akkor az osszes szinhazi kozvetites fos? A forgatas lehet egy snitt, masfel ora, a lenyeg, hogy elotte hetekig elprobald a dolgot, es elesben minden menjen, mint a karikacsapas.
  • JASON13
    nem a forgatás tart sokáig,,, ha van egy jó gyártásterv stb akkor egy egyszerűbb filmet már lelehet forgatni pár nap alatt. Az utómunkálatok szoktak elhúzódni. Vicces a cikk mert csak a forgatásról beszél. Nem lehetetlen küldetés szerintem 90 perces filmhez anyagot felvenni 24 óra alatt... Tehát a forgatás 24 óra és utána n+1 nap az utómunkálatok és ha belegondolunk a mai technikákkal akár az egész filmet fellehet dobni.
  • Sliderx
    24 óra alatt egy talicskányi fos lesz az egész.
    És erre még pénzt is adnak ki. Basszus...