29
Itthon is elérhető lesz a Red Bull Mobile, na de milyen áron?!
  • maximil
    Ez a 6 darab Red Bull mellé ajándék belépő nagyon jó lehetett!

Egyébként abban totál egyetértek, hogy klassz, hogy több lábon kezdenek állni. Mostanában bukkantam rá Red Bull videókra az extrém rendezvényekről, amiket támogatnak. Nagyon látványosak! Meg a RB telefon gondolatával is elkezdtem kacérkodni az utóbbi időben...
  • Megtörhetetlen
    Semmi baj sincs a telefonnal, a lényeg igazából, hogy android hardverügyileg is teljesen korrekt irgalmatlanul olcsó és jól is néz ki ;)
    Egyébként jó ötlet tőlük, hogy megpróbálnak több lábon is állni nem pedig csak az energiaitalukra támaszkodni ami finom meg jó meg minden de őrületesen drága, és amennyi promóciót meg amekkora hatalmas összegeket költenek mindenféle szponzori tevékenységekre...
  • haraposlo
    Szerintem ez egy teljesen átlagos telefon.
    Biztosan emelne az értékén, ha adnának mellé egy karton Red Bullt is. :-)
    Anno volt olyan akciójuk, talán 3-4 évvel ezelőtt lehetett, hogy ha megvettél egy 6 darabos Red Bullt kaptál mellé egy belépőt a Magyar Nagydíjra. Én vettem kettőt is, igaz állóhely volt, de egy életre szóló élmény így is.
  • maximil
    Nekem nincs Red Bull telefonom, viszont abban egyetértek, hogy nem adja a cég a nevét akármihez, hisz ha az csalódást okozna esetleg, jelentős csorba esne a cég hírnevén - ezt meg nem engedhetik meg maguknak.
    A Red Bullt viszont szeretem, egy-egy buli alkalmával megiszok egyet és sokáig birom a murit : D
  • Stefilla
    Nekem van Red Bull mobilom és nagyon szeretem!
    Sajnos, energiaitalt nem adtak hozzá. :p
    Pedig örültem volna, mert pont a vizsgaidőszakom előtt egy héttel vettem a telefont, így jól jött volna a vizsgák alatt!! Általában ezt iszom, de csak a vizsga reggelén. Bemegyek a suliba, és ha mondjuk 8tól van a vizsga, akkor megiszom fél 8 körül és kitart a frissesség a vizsga végéig. Ami nekem eléggé fontos, mert nem sokat szoktam aludni a felkészülés alatt, pláne a vizsga előtti estén.:)
  • Garfield
    Őőő, a RMB egyetlen készüléket sem gyárt, ők csak a mobilház színkódját adják, hogy a gyártó milyen színűre fújja/fröccsöntse.
  • warnjames
    Mindig is viszolyogtam az ilyen mobimárkáktól. Nem tudom, miért. Nekem a legmegbízhatóbb márka a nokia. De az olyan típusok, akiknek nem a mobilkészülékek gyártása a fő profilja, valahogyan idegenkedem. A Red Bull is ilyen. Bár, megbízhatóaknak gondolom őket, akármihez nem adják a nevüket, de valahogyan nem vennék ilyen mobilt.
  • MrJampec
    Csak idő kérdése volt, hogy a Red Bull mobil mikor ér el hozzánk. Szerintem is elég valószínűtlen, hogy egy ilyen profi cég valami ratyiba fektessen bele. Viszont nekem elég borsos az ára a mobiljaiknak sajnos :( De legalább az energiaitaluk megfizethető :P
  • asterix100
    Egyik ismerősöm kapott nem is olyan régen egy ilyen készüléket, s állítása szerint jó. Nem tudom, mennyire okos mobil. Habár, véleményem szerint, amibe a Red Bull belefog, illetve a nevét adja, az általában jó szokott lenni. Ne szaladjunk messzebbre, ott a forma 1-es csapat, akik a tavalyi év legjobbjai voltak.
    Meg sem tehetné egy ilyen patináns cég, hogy egy gagyi dologban közreműködjön.
    Maga a készülék szép, magam is éppen telefon vásárlása előtt vagyok, de azt hiszem kivárom, amíg egy karton energiaitalt is adnak mellé. :p
  • CzUKi
    Sziasztok én ma vettem egy RBM2 es mobilt és szerintm nagyon fasza :D
    40500 Ft volt tokkal vonóval és előfizetéssel
  • JohnnyNapalm
    az ital receptje származik onnan
  • theone91
    Én úgy tudom, a Red Bull thai.
  • theone91
    Szegény Huawei. Az állandó rebrandelés nélkül nem tudna megállni a lábán.
  • autoszimulator
    isten igazából fogyasztói oldalról ezzel nem tudsz mit kezdeni. tömegesen ne használjunk mobilt? ezt már sokan csak a munkájuk miatt nem tehetik meg. egyszóval a fogyasztó tehetetlen, kénytelen fizetni, vagy folyamatosan egy "kedvezőbb" ajánlatra váltani. Internet dettó, televíziózás dettó, vezetékes telefon dettó.
  • karajjj
    nem a telefon áráról van szó -.-
  • bakkerman
    OSZTRÁK oldalon! itt a lényeg! szerinted a Red Bull hazájában nem lesz ócóbb a márka telefonja?
  • pxxl
    erre akár büszkék is lehetnénk :D csak sok a HA...
  • ZilogR
    azér olyan olcsó ott, mert mi fizetjük ki azt, amit nem ők... :)
    haragszanak ránk nyugaton
    mert tudják, ha vennénk a fáradtságot és megtanulnánk azokat a minimális gazdasági ismereteket, amit ők évtizedek óta alkalmaznak és még egy kicsit össze is szednénk magunkat és tényleg melóznánk, akkor ők már sehol sem lennének...
  • karajjj
    nem mert látod, hogy mindenki rá van kényszerülve, hogy kifizesse és nekik ez csak jó...
  • Ronny
    Azt se felejtsük el, hogy a negyedik szolgáltatóra kiírt 2004-2008-as tender is kudarcba fulladt. Úgy tűnik kemény érdekek munkálkodnak a háttérben.
  • Szegedi P
    Azt vágom, persze, de akkor a hazai mobilszolgáltatóknak kéne elgondolkodni, hogy nem árulják kicsit drágán a szolgáltatásukat?
  • Nuki
    Azért mert ott rég óta él már ez, ide most jönnek be először, és nem lenne hova csökkenteni később.
  • Szegedi P
    Ja igen, a nagyobb csomaggal kerül 1 Ft+ba :D Miért is ne!
  • karajjj
    egyébként itthon asszem a Telenor veszi át őket és tuti, hogy az ő áraikhoz kell igazodni, ezért nem jön ki ilyen árból az, ami külföldön, nem azért mert nem akarják
  • karajjj
    a magyar csomagnál nincs ingyen a telefon, az Androidos RBM2 35 ezer
  • Szegedi P
    Oké, magyarok vagyunk, és buták, de legalább a felét megadhatták volna annak, amit a más országbeliek kapnak...
  • Ronny
    Itthon a fogyasztói tudatosság egy nem létező fogalom, így a nagyobb cégek különösebb ellenállás nélkül realizálnak extra profitot.
  • Jacek
    Kurva nagy lehuzas semmi mas:D 5x kevesebb szolgaltatas ugyan annyi penzert mint ausztriaban, biztos szoltak matesicznek hogy itt szabadrablas van:)
  • Szegedi P
    Sziasztok!
    A minap olvastam indexen, hogy itthon is lesz Red Bull Mobile és hogy ez külföldön is mióta megy. Azóta láttam a reklámot, gondoltam megnézem mit is adnak és ugyan megdöbbentem, de nem csalódtam kis hazánkban!
    Az osztrák oldalon a Simply All csomag 19€/hó (5320 Ft), ez tartalmaz egy telót (0€ - Huawei RBM2), 1000 perc beszélgetést, 1000 SMS/MMS-t, és 1000 MB internetezési lehetőséget.
    Ezzel szemben a magyar csomag:
    5490 Ft/hó, a telefon ingyér van (1Ft), 200 perc beszélgetési időt, 200 sms/mms-t, és 200 MB internet adatforgalmat!

Azt hiszem van egy kis szakadék a két ajánlat között, és akkor a Simply All+ csomagról ne is beszéljünk (osztrák: 29€ ~8120 Ft/hó, 2000 perc, 2000 sms/mms, 2000 MB internet; MAGYAR: 10490 Ft/hó, 400 perc, 400 sms/mms, 400 MB internet)

Kérdem én, miért nem lehet az, hogy valami szolgáltatásért, ami európa több országában is jelen van, egyszer mi fizessünk kevesebbet??