22
-
kiki22 #22 koszi -
kalapos01 #21 Nem sok olyan fanatikus volt szerintem, aki rajtad kívül megnézte volna. De én is hallottam, hogy nem üti meg az első két rész színvonalát. -
bmw #20 Es hol van a csopogos vampiros tini szarsag? Nalam az a legszarabb.... -
bippo #19 Oakley Inmates (google első találat :) )
hiv. link: http://www.oakley.com/community/posts/1808 -
kiki22 #18 eli konyvebe milyen szemcsije van denzelnek ?:D ha vmki tudja irja meg legyszi koszi -
#17 Akkor a Vasember 2 az most rosszabb mint az 1? Akkor én azt meg sem nézem mert az első rész az valami nagyon béna film volt. -
Nonix #16 Hol van a Shutter Island ? 8.0/10 87,230 votes -
bippo #15 Nekem bejött mindkettő. Eli nagyon nagy, a reklámnapszemüvegeken kívül az utóbbi idők legjobb posztapokaliptikus filmje, nálam top5 idén. Légió pedig elég jó lett, főleg ahhoz képest, amit vártam, bár néha olyan levegőben lóg nálam a film. -
Silenzio #14 A Vasember 2 elég langyi volt, már nem azért... Még az elsőhöz képest is sikerült "egyszernézősebb" filmet csinálni, ahol ráadásul a komikus elem és a tökölés már-már az akció rovására megy. -
chuky123 #13 Szerintem a Légió nem volt olyan szar film. Az amolyan roadmovie amit egyszer meg lehet nézni. Zombi filmekbe se keres az ember értelmet. Nekem az Eli könyve nem tetszett ahoz képest hogy beharangozták. De biztos sokaknak bejött. -
#12 Olyan kellemesen mosolygós és meghatódós mint az UP! -
Nos #11 Létezik, hogy "A doboz" több embernek tetszett, mint amennyinek nem??? -
nessboth #10 A toy story 3 olyan hangosan felröhögős, vagy amolyan kellemesen mosolygós, mint az így neveld a sárkányodat?! -
Balintos #9 Egy lista, vagy egy táblázat mily szép is lenne... -
#8 Volt egy érzésem, hogy szekeres viki írta a cikket. :D -
Ender Wiggin #7 "A 23 szavazásra bocsátott film közül ugyanis mindössze három olyan akadt, ahol nem a "jó film" szavazat győzedelmeskedett."
Igen, csakhogy 23 film alapján nem beszélhetünk ellentmondásról, kedves cikkíró. Hollywood cirka 6-800 filmet okád évente, így lehet, hogy a 23-ból 3 nem is olyan rossz arány, de ebben bőven benne van, hogy még 5-600 színtiszta szar is kikerül az álomgyárból. Csak mondom. -
Zolthen #6 A gyenge filmek közül hiányolom a Légiót, annak sincs se füle, se farka, eksön ias csak annyi, amit már a trailerben is ellőttek. -
#5 A szavazati lehetőségek közé kérnék szépen egy ilyet is:
* Egyik sem.
-
#4 Eszembe jutott egy igen aktuális példa, mégpedig az Last Airbander. Igaz, nálunk még egy hetet várni kell rá de az USAban már fut és a legnagyobb Avatar (rajzfilm) rajongók hánynak epét tőle. Kíváncsi vagyok nekem tetszeni fog e mivel ez a film nálam top3 várós idén plusz eddig az összes M. Night film favorit lett -
#3 Jó cikk :)
Tetszett az olvasókat oltogató duma is hollywoodról
Van valami amiben viszont nagyon nem értek egyet: "... jellemző, hogy a néző, illetve rajongó, már előre, a reklámanyagok láttán eldönti, hogy jó lesz (ld. Eredet), s ilyenkor már nehezen tér le a kiválasztott ösvényről."
Lehet h csak én vagyok ilyen, de ha egy filmet nagyon várok és úgy gondolom h jó lesz, majd nem hozza az elvárásaimat akkor sokkal nagyobb csalódásként élem meg mintha egy simán nem jó filmet néztem volna. -
NovaTerra #2 7 film, egyiket sem láttam. Pedig néztem filmeket idén. Elég szűk lista. -
Oláh Herkules #1 még mindig k hiányos...