6938
-
IXEMGabeo #46 kísért a múlt az írek ellen tudod;) -
#45 akkor meg ne mondd, hogy odajuttatták őket -
#44 Úgy, hogy nem volt veszíteni valójuk és mentek, mint az állat. Benzema les- illetve meg nem adott gólján lehet vitázni, de lényegesen jobbak voltak az ukránoknál. -
IXEMGabeo #43 buzi franciákat csak odajuttatták valahogyan...bár nem láttam a meccset, hogy lőttek 3-mat Ukrajnának... -
#42 Végleges kalapok:
Top góllövők:
CONMEBOL: Luis Suárez (Uruguay) 11
UEFA: Robin van Persie (Netherlands) 11
CONCACAF: Deon McCauley (Belize) 11
AFC: Shinji Okazaki (Japan) 8
OFC: George Gope-Fenepej (New Caledonia) 8
CAF: Asamoah Gyan (Ghana) -
#41 azé kár h nem jöhet össze egy svéd-német a vb-n biztos látványos lett volna 2 ilyen selejtező után:D -
#40 -
#39 és Irán győzött is!
-
#38 Volt már rá példa 1998-ban -
#37 várható kalapbeosztás:
1. kalap: Brazília, Spanyolország, Németország, Argentína, Kolumbia, Belgium, Uruguay (99%), Svájc
2. kalap: Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Bosznia, Horvátország, Oroszország
3. kalap: Chile, Elefántcsontpart, Franciaország, Ecuador, Ghána, Algéria, Nigéria, Kamerun
4. kalap: Egyesült Államok, Mexikó, Costa Rica, Honduras, Japán, Irán, Dél-Korea, Ausztrália -
#36 Izrael-Szíria meccs? :DDDDD -
#35 kár, hogy usa és irán nem lehet egy csoportba:D -
#34 -
#33 "A szavazás eredeti határideje már lejárt, s az El Mundo szerint minden idők legkevesebb szavazata érkezett be – a jogosultak körülbelül nyolcvan százaléka élt csak a jogával. Az alacsony részvételi arány és néhány, a pótselejtezőkön látott remek teljesítmény – elsősorban Cristiano Ronaldóé – arra sarkallta a FIFA elöljáróit, hogy kedd este lépjenek, és tulajdonképpen új voksolást írjanak ki (persze aki korábban szavazott, és nem akar módosítani, annak a régi voksai számítanak). A döntésről hivatalos közleményt nem adott ki a FIFA, de Alex Stone, a szervezet közösségimédia-menedzsere a Twitteren megerősítette."
csak meg kell nyeretni rinyaldóval
különben írni fog szegény:/
blatter, hogy nyal, szánalmas:D -
Coral Springs #32 Ázsiában van Ausztrália ? Értem amúgy, ne vedd rossz néven. -
#31 "franciák már búcsúztak"
Azért remélem nem tetted fel a családi vagyont ellenük :D
Európa: Anglia, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Spanyolország, Svájc
Dél-Amerika: Argentína, Brazília, Chile, Ecuador, Kolumbia, Uruguay (nagyon valószínű)
Észak- és Közép-Amerika: Costa Rica, Egyesült Államok, Honduras, Mexikó (nagyon valószínű)
Afrika: Algéria, Ghána, Elefántcsontpart, Kamerun, Nigéria
Ázsia: Ausztrália, Dél-Korea, Irán, Japán -
#30 görögök szerintem is simán továbbjutnak,1-1 vagy 0-0-ra számítok azon a meccsen. Franciákat illetően én bizonytalan vagyok...már ami a meccs tisztaságát illeti,a 2016-os EB házigazda ha nem jutna ki a VB-re,az nagyon nagyon ciki lenne...és ugye francia az UEFA elnöke is. Majd kiderül. Horvátok 2-0-ra megverik izlandot szerintem. Svéd-portugálon ha a svédek találnának egy gólt a meccs elején,akkor nyitva maradna a csata,de szerintemis tovább mennek a portugálok,a meccs pedig 1-1 lesz -
Monoton #29 Görögök lőnek egy gólt továbbmennek, franciák már búcsúztak, a horvátok simán nyernek, a svéd portugál meg lutri. -
#28 ki mit tippel a holnapi pótselejtező visszavágókra? -
#27 Jól nem látunk majd belőle semmit :( -
#26 valami azt súgja jó vb lesz ez:) -
#25 igen,ez megcáfolhatatlan tény -
#24 nem csak a barca játékosok tudnak gólt lőni :| -
#23 shit :/ :D -
#22 Mármint Hulk, de jah :D -
#21 az egyből leesett,Neymar bevágta ahogy azt illik :) -
#20 Gondoltam alapozzuk meg a topik hangulatát :)
Természetesen a tegnapi Bra-Hon meccsből van. -
#19 nebaaaassszzzz (Y) -
#18 -
IXEMGabeo #17 Just Fontaine tarthatná a rekordot mai napig, de az a kemény, hogy ő 1 torna alatt lőtt 13 gólt:D, mi Kocsis Sándorunk se rossz a maga 11 góljával. Azok voltak a szép idők -
#16 nagyon szurkolok Klosenak hogy ott legyen,ha sikerülne beállítani,vagy esetleg meg is dönteni Ronaldo rekordját,szerintem nem fogná be senki,legközelebb Villa van hozzá,8 góllal,de nyílván neki is az utolsó tornája lesz a jövő évi -
CnSportsnews #15 Kroos szerint Joachim Löw a legmegfelelőbb személy arra, hogy sikerre vigye a német válogatottat:
Kroos nyilatkozat -
CnSportsnews #14 Csak egy kis érdekesség... a legtöbb gólt szerzők a VB-k során:
legtöbb gólt szerzők listája a világbajnokságokon -
Monoton #13 A nap híre -
#12 -
#11 Ebből a szempontból nem ez lesz az első World Cup, biztos van valami megoldás. -
#10 Az időeltolódás nem okoZ majd problémát az európai élő közvetítéseknek? :d -
#9 Rio de Janeiroban, azaz a legendás Maracanã stadionban lesz a 2014 -es VB fináléja.
A stadion jelenleg is átépítés alatt áll, ami közel sem problémamentes, további infók: Sportgéza -
#4 Én remélem, hogy Portugália nyeri vagy Barzília... :D ;) -
Misi08 #2 Én úgy gondolom 2014-ben mindenképp Dél amerikai csapat lesz a győztes.
Sok sikert az építőknek, mert ha csúszás lesz az nagyon nagy égés Brazíliának.