6938
VB 2014
  • G_ArchAngel #1077
    Van francia kapu?
  • j0rmungandr
  • dave9004
    himnusz nem lesz?
  • a.carkey
    "Izomsérülést szenvedett David de Gea, a spanyol válogatott kapusa, így az ausztrálok és a chileiek ellen biztosan nem játszhat. Sokan őt követelték a csapatba a hollandok ellen sokat hibázó Iker Casillas helyére."
  • SLICK
    2 ember kivételével eltaláltam tegnap a francia kezdő 11-et :D

Debuchy helyett Sagnát vártam, Sakho helyett meg Koscileny-t
  • SLICK
    hát sajnos éjszakára megyek melózni, lemaradok a franciákról :(

minden esetre Allez les Bleus! ^^
  • Kontrakcio
    én vb-n a németeknek drukkolok már elég rég , kifejezetten örülök a spanyol vereségnek , de a hollandok keményen doppingolnak :D
  • dave9004
    inkább a latinok és europaiak sportja. én mindet imádom nézni
  • holeee
    Ez engem is érdekelne. Kitől vártok gólt? Esetleg valamelyik középpályás, védő? Jó lenne valami jó csapatot összeraknom a menedzser játékban. Összedobtam egy ilyet:
  • Ferrari23
    Francia win + 1,5 over 1,45-ért nem tűnik rossznak...
  • G_ArchAngel #1067
    Nemkem túl sok német haverom és pár jó barátom van, igy miattuk is a németeknek drukkolok.
  • Kontrakcio
    indulatokat félretéve, holnap német-portugál , szerintetek?
  • contraste
  • Kontrakcio
    huhh, agyérgörcsöt kaptam a meccsen azt hittem elmegy a szelvényem , de nem ^^
  • SLICK
    nem a tippel volt a baj, hanem a faszkalap bíróval... én is gólra tettem azt.
  • Ferrari23
    Ott én is szoptam, félidő gól tettem :D:D Volt is, csal balfax bíró :D
  • Zenszkij
    egyszer tettem overra a Mexikó meccsen, el is ment..........
  • DasIsFuck
    szerintem kb így fogja a francia csapat is behúzni a győzelmeit svájcal egyetembe azt majd ketten továbbmennek.

• G_ArchAngel #1059
    Szerintem nem élnék túl, ha megismétlődne Dél-Afrika
  • Ferrari23
    Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi gól van minden meccsen..... Én meg persze teszem overeket és jönnek sorba, de egyszer tuti beüt a 0-0 :D:D Csak nem a francián? :D
  • DasIsFuck
    nekem megy adblockal is csak egy fél percet kell kb várni azt utánna ki lehet rakni nagyba ahol már nincs reklám.
  • Shep
    0-0-s Honduras meccs után, hogy lesz 9 pontjuk? :)
  • Shep
    Hát pl. a továbbjutásra is. Honduras majd jól meglep mindenkit, csak figyeljetek (max negatívan :))
  • G_ArchAngel #1054
    Nagy eséllyel verik Hondurast szóval akármennyire sincsenek formában, 6 pontjuk lesz a 9 pontos franciák mögött
  • Shep
    Adblock, vagy más reklámszűrő miatt, legalábbis nekem az volt a gondja.
  • DasIsFuck
    már mire?
    nyilván svájc szeretne továbbmenni oszt kifújtak a tervek, ezért inkább a biztos,védekező,óvatos felfogásba mentek ki.
    Erre meg jöhet a rossz forma és akkor ilyen meccsek, amit most szerencsével csak behúztak.
  • Ferrari23
    Ez a http://broadsport.eu/onlinesport jó lenne, de nekem a viden bejön egy fehér téglalap és nem akar eltűnni....
  • G_ArchAngel #1050
    A magyarok legnagyobb baja, hogy mar a 10. percben túl fáradtak lennének ahhoz, amit Svájc futott a 93.-ban.
  • DasIsFuck
    ahhoz az kellene, hogy egy selejtező kört végig egyenletesen le tudjunk hozni olyan szinten ami az európai átlag ellen sikeres, ehhez meg kellene egy normális felettesi kar, nem egy ilyen akik Pintéreket neveznek ki..
  • TomStorm
    Volt már példa itt VB-n akiröl ezt el lehet mondani:)
  • Breki33
  • TomStorm
    Mehet.Holnapra viszont a Portugálokat várom győztesnek
  • Shep
    Elképzelhető de ez a későbbiekben nagyon kevés lesz.
  • Shep
    Az csak egy költői túlzás volt, nem kell mindent szó szerint értelmezni!
  • DasIsFuck
    szerintem az lehet a helyzet mint a görögöknél, hogy vmi borzalmasan formán kívül van mindenki, hát inler meg behrani teljesítménye borzalom volt, egy pontos passzt nem tudtak adni az ellenfél térfelén, de úgy egészébe az egész svájci csapat ilyen volt, xhka,xhakiri is mint pályán sem lennének, az a drimic is ahhoz képes milyen szezonja volt itt meg labdába nem tud érni.

• G_ArchAngel #1042
    Meg egy francia és egy bosnyák győzelmet mára - a foci európai sport, nem latin szinhaz :)
  • j0rmungandr
    Hátrafele sétáltak, nem futottak. Svájc meg úgy rohant mintha üldözték volna és 4 a 3 ellen volt. Sima gólhelyzet.
  • TomStorm
    Miért nem rúgott az bele abba a labdába?Megvárta még elveszik.Onnan simán meg lehetett volna helyezni bármerre
  • G_ArchAngel #1039
    Jobbak voltak az albánok... Ízé... Svájciak :)
  • DasIsFuck
    ezt nevezik klasszis játékvezetői döntésnek.(csak, hogy ne csak akkor vegyük őket a szánkra mikor hibáznak):)