Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Ezt mondtam az asszonynak... 😄 Rohangalnak ezek a majmok a headseattel, par mp-ig tartana az egesz; elesik, megnezni a replayt, ha szineszkedett: lap, oscar dij, szabadrugas kifele, ellenben 11-es.

Saor Alba

Zenszkij
habár Pelének voltak ötletei, növeljék meg a kapu méretét meg ilyenek 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jók a Spanyolok.Most válaszolnak majd!
Hogy meglepõdött😊)
ReszegKoldus
sárga+piros lapok

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

AnuluWork
De tegnap óta ez megy.

A braziloknak nyerniük kellett, nyertek, de hogy?! 😄

Aztán észbekaptak, hogy biza nem elég, ha legyengítjük a B2t, hanem azért illene nekünk is csoportgyõzelmet aratnunk, így nem nyerhet Mexikó, mert a végén még - mivel ismeri a focinkat - meglepi álmos csapatunkat. Nos, két gólt nem adtak ma meg neki, de lõtt egy harmadikat, 3 pont. Nehéz lesz. Nem csodálnám ha a brazilok nem lennének elsõk, és a spanyolokat kapnák meg. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Miért fújta le? Na mind1, izgalmas 2. félidõ lesz.
Amúgy a spanyolok ha nem alibinek akkor komoly indítások vannak... Csak rúgni is kéne

Baszki....ez durva volt

BooMiller
Ezt hívják gólnak!!😊)

Solten
Persie!!!o/ Hulyebiro

Saor Alba

Zenszkij
GÓÓÓL van igazság!!!

<#taps> jólesz a második félidõ

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Zenszkij
ez a Costa mekkora egy kamu

Zenszkij
teljesen igazad van, de ami errõl eszembe jutott, hogy rajtunk magyarokon még az se segítene, ha folyamat nekünk fújnának be ilyeneket 😄

BooMiller
+GoogleGlass😊

Zenszkij
mondom szünetben nézzétek meg

AnuluWork
Mondjuk nehéz ezt meccsen befújni, mert a pillanat tört része alatt történik, de azért mégis a XXI. század ez, vagy mi a szar, nen?

XIX. századi technikával bíráskodnak, és 100+ év alatt annyi történt, hogy:
-3 pont a gyõzelemért
-lehet cserélni, nem csak a sérültet
-a lesszabály módosult
-nem lehet megfogni a hazaadást
-a kapufáknak lekerekítettnek kell lenniük. (Mit hagytam ki? 😄)

Mégis.

Minden qurva vébén áll a bál az elcseszett bíráskodás miatt, HOLOTT elérkeztünk oda, hogy szuperlassítástól 3Ds kamerákon át minden szar van a meccseken. 😊

két 11-es 2 kamu hol a video bíró?
Ez inkább 11-es volt, mint nem, véleményem szerint. Ennek ellenére rengetegszer engedtek hasonlót el, sõt volt sárga mûesésért is ilyenért.
DaemoonHunter
Megnézem jobban maradjunk annyiban, de nálam ez egyenlõre jogos tizenegyes volt, nb1 meg akárhol is, a szabály az szabály.

A folyamatosan csúszó holland lábához tette a lábát és feldobta magát ez ennyi. A bíró már nem fog döntõt vezetni többé...
Zenszkij
ennyi, én is az alapján ítéltem meg hogy kamu, de Costa is brazil, így megért egy kamutizit õ is 😄

AnuluWork
A másodikon lehetett látni, hogy fekszik a földön a holland, a spanyol meg berakja a lábát, és feldobja magát. 😄

AnuluWork
Bíráskodás. Áh b+!

Elmegy a holland, a spanyol beteszi a lábát az ott sem lévõ hollandnak, majd feldobja magát, a hülye bíró meg: 11es. Ezt megenni! Komolyan, BL döntõt vezetett a tag, de vak, vagy hülye? Vagy simán mindenki meghülyül Brazíliában akin piros trikó van? 😄

Zenszkij
? nem kötekedésbõl mondom, de ha ezt komolyan gondolod akkor nb1-es bírónak már jó vagy, majd a szünetben megnézhetitek jobban, Costának kellett volna sárgát adni a látványos mûesésért

Ez már tényleg fújható volt, paranoiába ne menjünk már át.
DaemoonHunter
Nem volt kamu, elérte a lábát épphogy, ez már elég is egy tizihez.

BooMiller
Ez látványos volt legalább messzirõl😄 Közelrõl nulla nem hogy 11-es😞

Zenszkij
nah a kamubüntetõvel nem számoltam...szégyen gyalázat ez a vébé

Spanyol drukkerként kamunak érzem a tizit

BooMiller
Az lábelhúzás hogy rajta áll a spanyol a holland lábán aki csúszik?😄DD

MEdievil
Nem nyert 😊

F

Zenszkij
Tippem 0-0 a 80. percig, majd totál beszorulnak a hollandok, azt vagy találnak Xaviék egy gólt vagy nem.

Elég sok az üres szék a Mexikói meccsen hiába volt özönvíz kevesebbet láttam.
Hát maradjunk annyiban, hogy az Oroszok vettek maguknak tõlük egy gólkirályi címet 94-ben. 😊
a.carkey
Ki dugja ezt az unalmas riportert, hogy ez nyomja a legjobb meccset? 😄

A medve nem játék.

Tetsuo
Hello!
Tud valaki valami használható linket a live video közvetítéshez???
Ezer köszönet lnne!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

desigo
jó lesz remélem 😊
a.carkey
94ben szerintem csak rossz formában voltak, nem voltak szarok, mégha pofozógép is voltak a csoportjukban.

A medve nem játék.

precision
go Hollandia! 😊

Bazinga!

Úgy értettem én is, hogy 90-ben jók voltak, de aztán csak az amit ma is láttunk.
SLICK
nem hiszem, az elsõ félidõ alapján tuti nem alibiztek volna. A végén érthetõ volt, hogy inkább biztosra mennek

dave9004
ha az elsõ bemegy, akkor több idõ megy el alibire elhiheted.
a.carkey
90ben jók voltak. 😊

A medve nem játék.

Coral Springs
Ugyan ilyen hülye volt még 2010 -ben is, rá pont emlékszem. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

SLICK
nem ezzel van a baj, hanem hogy a faszkalap elvett két szabályosat. Emiatt buktam a mixem

Zenszkij
hát két gólra raktam, majd az elsõ gól után epikus alibifocit láttunk, olyan meccsre amiben afrikai csapat van nem érdemes tenni

Volker Finke az edzõjük, aki ugyan Freiburgban õskövület volt, de középszerû az ürge😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csak behúzza Mexikó😊 azért a végén voltak helyzetek itt ott...Choupo Moting fejes majdnem bement, de Hernandez is mit hagyott kI😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.