6938
-
Coral Springs #1838 Azt már tudni hogy mi lett Martins Indi sérülése ? Nem valami jó állapotban vitték le a pályáról. -
IXEMGabeo #1837 nyerni kell:) ugyan Chile is szimpatikus Valdíviáékkal, de mindenképpen győzni kell a Mundialnak;) Viva Espana! -
IXEMGabeo #1836 Ochoa igen kelendő lesz:)) -
Stockbauer33 #1835 +1 -
#1834 teszem hozzá a németeket csak azért verték meg anno me a balfasz németek elkezdtek védekezni , de nagyon remélem h végre elviszik a tornát , már érik nekik nagyon ^^ -
sempronius18 #1833 Addig tartották a Spanyolok magukat még Alonso pályán volt. Nekem fogalmam sincs néha te mit nézel a meccseken amikről írsz...... -
IXEMGabeo #1832 na jól van pofa be:D majd eldől, hogy OUT vagy mégsem:P -
#1831 azé a spanyolokat nem kell leírni , okozhatnak meglepetéseket . én személy szerint nem szeretem őket, mivel a németeket és a hollandokat is elverték ( vb,eb ) sztem ez a meccs meglepetés lesz -
IXEMGabeo #1829 ez RVP is olyan, mint Van Nistelrooy...egész meccsen nulla és akkor hirtelen betalál...utálom az ilyen játékosokat...ausztrálok nem nagyon figyeltek hátul pedig ezt behúzhatták volna:(((
jó hát Robben és RVP klasszisok ez menti meg a hollandokat...
Vlaar-De Vrij párosra ne mondja nekem senki, hogy világverő védőpáros...röhögnöm kell -
#1828 Ezért is fognak elhullani a csoportkör után vélhetően egyből, mikor jön egy komolyabb ellenfél, olyanok lesznek, mint 4 éve a németek, ami nagy kár, mert Hollandia az egyik régi nagy kedvencem. -
Zenszkij #1827 Casillas kezdő, mert egy ikon. De Gea lesérült. Én Casillast a kapu közelébe nem engedném. Viszlát Espana. -
IXEMGabeo #1826 makker ez a holland csapat...
jó rendben van, hogy a helyzeteket be kell lőni és az ausztráloknál a kapus óriásit hibázik, de, hogy ezeknek minden bejön...
Mexikóval, ha összekerülnének lazán kizúgnak;) semmi extrát nem látok bennük...meg kell állítani Robbent és Van Persiet onnantól kezdve meghaltak
ja és a vb legfordulatosabb meccs volt;) Cahill gólja számomra a vb legszebb gólja volt -
G_ArchAngel #1825 Nem, ha ma nyernek a chileiek, akkor menni kell a ket hatpontos csapatnak. Es az sem egyértelmű, ha Chile x-szel, mert akkor a végére marad, hogy ki jut tovább - lehet akar ket négypontos csapat is... -
#1824 Xabi Alonsot vajonmiert akarjak ma is jatszani?
Akkora fos volt mar az elso mecsen is, erre ma is jatszani fog Casillassal egyetemben. -
Zenszkij #1823 pontosan, arra a meccsre fogadni sem lesz érdemes, de szerintem ma a spanyolok se nyernek -
Coral Springs #1822 Végül is az igazolódott be hogy a hollandok majd alszani fognak. Hasonló lesz a műsoruk a chileiek ellen is. -
#1821 Mert senki sem hitt az afrikai samannak, aki rontast hozott ronaldora. :P -
#1820 kolumbia- elefántcs.part-ra rak valaki? -
#1819 Még lehet jót is tenne a csapatnak, mert akkor nem az ő kiszolgálása lenne a cél, hanem végre elkezdenének csapatként gondolkodni, vagy nem? -
G_ArchAngel #1818 Jók voltak a kenguruk, megérdemlik ha nyernek a spanyolok ellen -
#1817 Nso azt írja hogy ronaldo vb-je véget ért. Egy rendes portugal meccset azert megneztem volna. -
#1816 pfúú -
#1815 10+hossz huzzák ki vagy rugjanak egy nyugtató golt -
#1814 csak ne legyen kiállitás bazzeg , meg 10 nél több szöglet, meg nyerjek meg a hollnadok :D -
Zenszkij #1813 ha ez a Socceros egy ilyen nulla Irán csoportba kerül simán továbbmegy -
Ferrari23 #1812 Sokan tették olvasva fórumokat, sokan 2-es hendivel is.... -
Zenszkij #1811 még jó hogy nem a hendi holland győzelmet raktam -
Ferrari23 #1810 Mi a szart vigyorognak ezek, még 22 perc alatt kapnak gólt, ha ennyire amatőrködnek mint előbb is kapunál :D -
Zenszkij #1809 verjem bele, már bocsánat, ezt a nyögvenyelős vezetést -
TomStorm #1808 Jól van ennyi volt a nagy öröm meg az esélyek.. -
#1807 pfúú, nem birom idegileg ezt a meccset :D -
Stockbauer33 #1806 na ez a góóóóóóóóóóól -
G_ArchAngel #1805 Ez wtf? Tovabbengedi, aztán mikor elveszti az ausztrál lefújja? -
j0rmungandr #1804 Nagyon úgy tűnik a gólkirályi címhez 5 gól nem lesz elég most. -
Ferrari23 #1803 Remélem most már észhez térnek.... -
Zenszkij #1802 a tököm tele van, nyerjék már meg, kapcsoljanak már rá -
#1801 Rvp :( -
Ferrari23 #1800 Na még kettőt lőni baxxátok meg! -
G_ArchAngel #1799 Meccs van kérem -
Stockbauer33 #1798 ennyi és még most jön a kopasz isten (robben) :D