A durva részek kimaradnak az Alkonyat 4-5-bõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha korhatáros lenne akkor a fiatalabbak pénzétõl elbúcsúzhatna a kapzsi studió, ennyi a titka szerintem a dolognak.
CybeRick
link remélem már jó

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

CybeRick
Nekem 1-2 sem tetszett. Gagyi.
Alternatív befejezés?:

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Az egesz egy tini buzulas semmi mas....
Gyerekeknek keszult szarsag....
Érdemes lenne elolvasni a könyvet, hogy netalán az egész értelmet kapjon. És azért nem lehet kivágni mert a méh olyan kemény lett, hogy nem fogja a bicska :). Csak a gyerek tudja magát kirágni a szép kis fogaival. Tényleg el kéne olvasni a könyvet. Nekem sem tetszenének a filmek csak magukban az biztos. Viszont a könyv szerintem egész tûrhetõ.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Elsõ kérdés, a twilightos izéket miért mondják vámpíroknak?
Második kérdés, ha vámpír és nincs vérkeringése hogy állhat fel neki, valamint hogy és mi termeli a "magvakat"
Harmadik kérdés, ha halottól van a gyerek akkor halva születne és emiatt kell kiharapni? (Biztos nem volt a közelben kés és csak így tudta megoldani. :)
Végül: Mi a retekért nem csinálnak egy Director's Cut-ot amiben mutatják, ez egyrészt megnyugtatja a borzongani/hányni kívánó tinip*csákat, valamint növeli a bevételeit a filmnek.. Leforgatni meg nem sok extra idõ.

ui: Rühellem ezt az egészet.. Karóznám le az összes szereplõjét.. Nah de majd a Vampire Sucks paródiában megkapják.. ahogy láttam a trailert kb az én véleményem is olyan. :D
Nekem már az Interjú a vámpírral is giccses volt egy kicsit néhány ponton, pedig szeretem Rice-t.
Na, akkor el lehet képzelni, errõl mit gondolok.
Szegény Lugosi forog a sírjában, ahelyett, hogy felkelne belõle éjszaka, mint rendesen szokott.
TreDoR
Dehogy nincsenek. Az ismerõsöm ismerõsének ismerõse látott már <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Chocho
Tényleg? Azt hittem, vámpírok nem léteznek.

Van itt pár érdekes komment, annyi szent. :)

Gaming is believing.

Chocho
Édesjóistenem, a horrort meg mindenki imádja. Micsoda fertõ, nem?

Gaming is believing.

Olvasd el a cikket még 1x. <#wilting>
Vámpírtól nem is lehet gyermeke halandó embernek.
Gyanítom, nem a méhlepény falát harapja át, hanem inkább a méh falát. Tekintettel arra, hogy a placentának nincs szigorú értelemben vett fala...fordítási vagy okossági probléma okozhatta eme zavaros szóösszetételt?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Fantasztikus, kiharapja a méhlepényt, mint valami szájbacseszett Alien.
Hát ez kész... Gondolom a vérfarkas meg ül a lyuk mellett és vonyít, amíg Gaydward elnyammog a finom falaton...

Nincs szükség a látványára, mert akkor a sok buta tinilány csak fújolna "Robi Pati-ra" ne adj isten, a film után még megkérnék a pasijukat, hogy ugyan rágódjanak már el õk is néhány dolgon...
Végre lenne benne valami, és még azt is megvágják...ááá
A nézõnek arra a látványra van szükségük, hogy Blade ízekre szabdalja az összes szarfaszú, vámpírnak csúfolt fattyat, és betöltsék õket kolbásznak.
Csatlakozom: Mivan?
Egy részt nem láttam, de ez az egész mûkeménykedés csak fokozza a visszatetszésemet. Szegény vámpírok, megb@szták õket, mint indiana jonest (a'la South Park)
édesjóistenem, és ezt imádják a tinik...
megaborzalom a köbön.
"Bella méhlepényének falát átharapó Edwardot" H.P Lovecraft után szabadon :D
Lehet könyvben kéne kiporbálni az Alkonyat eposzt elöször XD
szerintem a 12-32. részig nem volt olyan jó mint amilyen elõtte sem volt.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Mivan?