Az első képek a Halálos iramban 5-ből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeknek van története is ? 😊)
Honnan a fenébõl veszed, hogy Han és Dom Tokyo-ban ismerkedtek meg? Milyen visszaemlékezésben? A 4. egy egész komplett rész vagyis az eleje nem visszaemlékezés. Nem esett le, hogy a "Halálos Iram" a "Tokyo-i Hajsza" elõtt játszódik? És szerintem az õ a képen. A meg, hogy nincs ott a imdb-n az nem jelent semmit, sõt ha nem vetted volna észre Tyrese Gibson és Ludachris sincs feltüntetve.
Valami más japán csóka, mind egyformák 😊
Az nem õ. Semmiféleképpen nem lehet õ, mivel Dom Tokióban ismerte meg õt, miután Brian elengedte õt az elsõ részben. Brian elmenekült Miamiba, ott spanolt össze ugya a Tyrese Gibsonnal meg Ludacrissal. A harmadik részben meg hal Han, a negyedik részben pedig Brian ismét rendõr és összefut Dom-mal, elmeséli mi történt vele, visszaemlékezsében pedig Han is ott volt. Tehát Brian meg Han egyáltalán nem ismerte egymást. Ja, és az imdb-n sincs fent hogy a Hant játszó színész szerepelne a filmben.
Akkor Sung Kang (alias: Han) mi francért van ott a képen?
Nem.
Szerintem a 4 sem volt jó de hogy még 5 is lesz ez már tényleg vicc.
Tehát a történet még mindig a Tokyo Drift elõtt játszódik.
A fórum-idiotizmus nem ismer nemzeti- és földrajzi határokat:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ehh, a fórum-idiotizmus nem ismer nemzeti és földrajzi határokat:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezek a kvázi "hatásvadász" címek nagyon ratyik😄 Én csak legtöbb esetben fogom a fejem -_-
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A hírhez mellékelt kép sem okés, hisz azon Riddick van, Disel egy másik híres szerepe.
Gaming is believing.
Szerintem Viktornak fogalmazási problémái vannak.
Segítek mert rossz a cím és megint félrevezetõ: Elsõ képek a Halálos iramban 5 forgatásáról