RBM2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok.Van egy rbm2-em.Az a bajom hogy a kijelzõ bal oldala müködik,a jobb oldala nem müködik.EZ mitõl lehet,és mennyibe kerülne a javítása??
Ha bal oldalról húzok valamit jobb oldalra,azt érzékeli.De jobb oldalon lévõ ikonokra rányomva nem érzékel semmit!
Köszönöm a segítségeteket!!!
Ha bal oldalról húzok valamit jobb oldalra,azt érzékeli.De jobb oldalon lévõ ikonokra rányomva nem érzékel semmit!
Köszönöm a segítségeteket!!!
Sajna nem lehet nekem sem sikerült ,pedig sokat probáltam.
na kérem, megvan a megoldás. Az RBM2 hardvere (cpu és ilyenekre gondolok) teljesen megegyezik a HTC Hero-val. Mint tudjuk, a htc-n sem fut az angry birds a másfajta processzor miatt. létezik egy megpiszkált angry birds, ami mind a Hero-n, mind az RBM-2-n megy. nem akadásmentes, de teljesen játszható. link: http://www.multiupload.com/EIGUCL7XOT
hát akkor így jártam 😞 csak nem értem, ránézésre azért egy nfs shiftnek talán több az igénye mint egy angry birdsnek. rbm2 elõtt volt egy vodafone 845-öm, azon ment az angry birds. rejtély...
valószínûleg nincs akkora igénye, mint más játékoknak
de akkor az nfs miért megy rajta? ahhoz nem gyenge?
mondjuk gyenge hozzá a telefon processzora
üdv mindenkinek! hatalmas problémám van: nem megy az Angry Birds 😊 a telefonon a 3d-s játékok, pl Red Bull X-fighters, Asphalt, Need for speed nagyon szépen futnak. Az angry birds viszont szaggat, játszhatatlan. Mitõl lehet??? elõre is köszi a segítséget 😊
mert mi a probléma vele?
esetleg van arról info,h másik hátlapot lehet-e hozzá venni????????
köszike!!!!!!!!!!!!! ezer köszi!!!!!!!!!! szerintem így menni fog :-))))))))))) szép napot!!!!!!!
de csak van vmi módja....a red bull oldalán van használati utm.,de ott sem írják
androidon nem egyszerû
nagyon kafa kis készülék,de 1 hibája van.vagy én vok nagyon gyagya vagy tényleg nem lehet üzenet jelzésnek mp3-at berakni.vagy tévedek? valaki!!
fém háza van, vagy csak fényesre fújt mûanyag?
fájlkezelõ-megnyitod azt a zenét amit szeretnél csengõhangnak-menûgomb-beállít mint csengõhang- és kész is
valaki tudja h hogy lehet saját zenét betenni csengõhangnak???
Ezt a készüléket amúgy viccnek szánták? Huawei Pulse átfestve Red Bull színekbe... 😄 Hát ez valami undorító! 😄
gps minimális adatforgalmat visz ( ha erre gondoltál ), böngészés után kilép a netbõl, bár ez is beállítás függõ + attól függ milyen alkalmazásokat tettél rá a marketbõl.
még 1 kérdésem lenne a gps az ingyenes benne? és ha a böngészõt bezárom akkor kilép automatikusan a netbõl?
avit nem játszik le, de 3gp-ét és mp4-et igen
filmet lehet rajta nézni pl.avi???

-tRs-Landor
Ez már régen volt. Szerintem a megnevezés rossz. Nekem nem telefonom van, hanem multimédia központom 😊
nem kell fos alma 😄 én meg egyébként sem használom ki akármit is tud mégha kávét fõz akkor se érdekelne egy telefon arra való hogy telefonáljon az ember és kész
hát igen idióta neve van. androidos ez?
nem cserélném el semmire se a sony vivaz-om, a következõ telóm tuti iphone lesz, más nem is jöhet szóba.
nem cserélném el semmire se a sony vivaz-om, a következõ telóm tuti iphone lesz, más nem is jöhet szóba.
biztos rengetegen akarnak ilyet venni most <#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
csak leírtam néhány hiányosságot, ha esetleg vásárlás elõtt valakinek ez fontos lenne.😊
hali.
párnapja vettem egy rbm2-es telefont ( pannon-ill. telenor ), és roppantúl meg vagyok elégedve vele. igénytelen, könnyû áttekinthetõ menüje van, zenehallgatásra is ideális ( bár sajna ebben sincs hangszínt szabályzó ), de az is igaz hogy a gyári vezetékes headset-rõl lefelejtették a hangerõ és a hívásfogadó gombokat. egyéb hiányossága még a fényérzékelõ szenzor, ill. a elfért volna bele egy led ami a nem fogadott hívásokat vagy éppen az aksi állapotát jelezné. viszont ami jó, az az hogy van külön hívásgomb ( ok ) rajta.
várok egyéb tapasztalatokat.
párnapja vettem egy rbm2-es telefont ( pannon-ill. telenor ), és roppantúl meg vagyok elégedve vele. igénytelen, könnyû áttekinthetõ menüje van, zenehallgatásra is ideális ( bár sajna ebben sincs hangszínt szabályzó ), de az is igaz hogy a gyári vezetékes headset-rõl lefelejtették a hangerõ és a hívásfogadó gombokat. egyéb hiányossága még a fényérzékelõ szenzor, ill. a elfért volna bele egy led ami a nem fogadott hívásokat vagy éppen az aksi állapotát jelezné. viszont ami jó, az az hogy van külön hívásgomb ( ok ) rajta.
várok egyéb tapasztalatokat.