13
-
#13 "John Rambóval ellentétben komolyan vehető lesz és nem süpped rajzfilmszerű erőszakingoványba"
Fasznak ír az ilyen buzeráns cikkeket, húzzál anyád picsájába sztájliszteskedni. -
JASON13 #12 Nagyon jó! -
smaszi #11 Azért erre a John Rambo-s elszólásra én is felkaptam a fejem...
De szerintem direkt provokálásról van már itt szó. -
Silenzio #10 A John Rambóról alkotott véleményetek szánalmas. Az ízlésetek valahol Lady Gaga nyomorult szintjén leledzik.
Más. Az imdb-n fent van a magyarországi premier időpontja: augusztus 19. Ez most fals infó, vagy nem jutott eszetekbe ott megnézni? -
BAk3R #9 A John Rambo nem vehető komolyan? Most komolyan, erre nem tudok mit mondani. Rég láttam annál keményebb és komolyabb filmet. -
bmw #8 Nincs video.. -
Torek #7 Nincs hír, hogy mikor lesz itthon? Semmi gond, akkor letöltjük. Helyette meg jöhet az ízek szerelmei vagy mi a f. -
#6 Nagyon jo elozetes, varom mar nagyon a filmet.
A sok csacska nöi filmek utan ez feludules lesz nezni. -
JohnR #5 "mely, a John Rambóval ellentétben komolyan vehető lesz és nem süpped rajzfilmszerű erőszakingoványba" - Na Viktorka elmész te a p*csába.
"Egyelőre az előrejelzések nem azt mutatják, hogy nagy sikerre lehetne számítani" - ha már visszajöttél az előző után, akkor elmész te a p*csába megint.
Tuti, hogy HOMÉROSZ-RAJONGÓ vagy. Mostmár biztos. -
bladesoft #3 "John Rambóval ellentétben komolyan vehető lesz és nem süpped rajzfilmszerű erőszakingoványba"
Te egy idióta vagy... ez tény.. láttad te azt egyáltalán?
K.rva jó trailer. -
maxy182 #2 In a fucking Theater... XDXDXD -
falselight #1 kár, hogy nem hivatalos trailer.