13
  • Running
    "John Rambóval ellentétben komolyan vehető lesz és nem süpped rajzfilmszerű erőszakingoványba"

Fasznak ír az ilyen buzeráns cikkeket, húzzál anyád picsájába sztájliszteskedni.
  • JASON13
    Nagyon jó!
  • smaszi
    Azért erre a John Rambo-s elszólásra én is felkaptam a fejem...
    De szerintem direkt provokálásról van már itt szó.
  • Silenzio
    A John Rambóról alkotott véleményetek szánalmas. Az ízlésetek valahol Lady Gaga nyomorult szintjén leledzik.

Más. Az imdb-n fent van a magyarországi premier időpontja: augusztus 19. Ez most fals infó, vagy nem jutott eszetekbe ott megnézni?
  • BAk3R
    A John Rambo nem vehető komolyan? Most komolyan, erre nem tudok mit mondani. Rég láttam annál keményebb és komolyabb filmet.
  • bmw
    Nincs video..
  • Torek
    Nincs hír, hogy mikor lesz itthon? Semmi gond, akkor letöltjük. Helyette meg jöhet az ízek szerelmei vagy mi a f.
  • Daell Drow
    Nagyon jo elozetes, varom mar nagyon a filmet.
    A sok csacska nöi filmek utan ez feludules lesz nezni.
  • JohnR
    "mely, a John Rambóval ellentétben komolyan vehető lesz és nem süpped rajzfilmszerű erőszakingoványba" - Na Viktorka elmész te a p*csába.

"Egyelőre az előrejelzések nem azt mutatják, hogy nagy sikerre lehetne számítani" - ha már visszajöttél az előző után, akkor elmész te a p*csába megint.

Tuti, hogy HOMÉROSZ-RAJONGÓ vagy. Mostmár biztos.
  • bladesoft
    "John Rambóval ellentétben komolyan vehető lesz és nem süpped rajzfilmszerű erőszakingoványba"
    Te egy idióta vagy... ez tény.. láttad te azt egyáltalán?
    K.rva jó trailer.
  • maxy182
    In a fucking Theater... XDXDXD
  • falselight
    kár, hogy nem hivatalos trailer.