5
  • Bogyi007
    #5
    Érdekes , nekem Vodafone előfizetésem van (Fix 400-as) és ehhez van havi 1000 forintért GPRS netem. Így 9000 a havi számlám és a netem voltaképpen korlátlan vele. Mivel én olyan helyen lakom ahol egyébként is GPRS lefedettség van így az esetleges túllépés miatti forgalomlassítást sem érzem meg és nem volt gond.
    A telóm egyébként egy HTC Wizard (Vagy Qtek 9100) hozzá. A havi összesítő szerint meg egyébként átlagban olyan 20-25e forint lenne a számlám ha a tényleges költségeim lennének, de a sok opciónak köszönhetően ami az előfizetésemben van mégis csak a fent említett 9e a számlám végösszege.

    Biztosan van olcsóbb is másutt főleg külföldön de nekem ez így megfelel.
  • pribeli99
    #4
    Elég nagy szégyen hogy nálunk minden csodának és baromi olcsónak számít. Az a baj hogy sok a veréb akinek nem számít az ár vagy csak buta ahhoz hogy számoljon! Amíg röhögve lebírják húzni az embereket mert nem gondolkodnak addig minden cég röhög és eteti a reklámjaival az embereket. Csinálja aki teheti !!!megérdemli hogy vagyonokat fizessen!!! Másnak ez egy havi kaja pénze mert Most CSAK 20.ezer 1 hónap tel nett .
  • lacyb
    #3
    Húú ezt a reklámszagot.. rosszabb a szag mint ebben a kánikulában egy meccs utáni öltözőben.
    A Vodafon meg.. az is aki az ügyfelük. Lehúzós szemét cég, elég a Homárt olvasgatni. (na a többi T-vel kezdődő sem fenékig tejfel de..)
    Ha kiszámolom hogy a napi 300M havi szinten "alig" 17700 ft, hát ne is csodálkozzon senk, hogy nem fog terjedni a mobilnet.
    Jó tudom, ez nem a napi rendszeres netezőknek van, neik van saját csomag. De akkor is.
  • slickboy
    #2
    2010-ben még mindig ez a szarrágás 10-20 MB-okkal. A költségeket úgy lehetne legjobban kontrollálni, ha nem aranyárban lenne végre a mobiltelefonos internetszolgáltatás úgy általában véve. Most őszintén, miért égeti magát ezzel a cég, hogy digitális szakadék és akkor ezt remekül csökkenti ha valaki havi(!) 4-5 alkalommal összesen 10 MB-ot elinternetezik a telefonján. Vagy 300-at a laptopján. 15-20 forint per MB, gratulálok. Ez nekik megoldás internethozzáférés tekintetében? Bele lehet köpni az óceánba de attól nem lesz magasabb a vízszint.
  • sanyicks
    #1
    én tegnap kipróbáltam a 4 éves telefonomom a gprs-t, 9 kbyte adatforgalommal "új szintet értem el" (ezt írták sms-ben), ezért lehúztak 250 forintot a kártyámról.

    Tehát kéretik javítani, a vodkafonnál 9 kbyte 250 forint :D