10
  • mecsoka
    aaaaaaajjjjjjjjj de ronda... remélem ez valami kalózkép, mert ha így fog kinézni, kirohanok a világból :S
  • Grodt
    Szerintem is nagyon csúnya... az ogár még el is megy, de a csorlákok nagyon gyengék. Nagyon remélem h azért jobb grtafikája lesz, meg nem tom ti h vagytok vele, de ha már egy karaktart megcsináltak akkor aon ne változtassanak, max az öltözékén
  • Hoz_Hun
    "Az már elsőre látszik, hogy a fejlesztők nem hazudtak: a folytatás egy teljesen megújult grafikai motorral jelentkezik,..."

Hát lehet hogy a grafikai motor megújult, de hogy nem lett szebb az biztos. Őszintén, én nem látok változást.

• RiSeForMuSiC
    Nem tom, de kinagyítottam 500%-ra és nem láttam semmi fejlődést. Szerintem nem véletlen, hogy ekkora hangyaf@xnyi képeket tettek közzé. Egyébként is ki kajálja meg, hogy az Origins 5 éves fejlesztése után 2 év alatt összedobnak a vadi új grafikus motort, miközben még a csapat dolgozik a DA:O letölthető kiegeken is. Szerintem EA beszólt BioWare-nek hogy gyorsan dobják össze a folytatást és húzzanak le egy újabb bőrt a DA fanokról: eredmény: kapkodás, az eredet sztorik kidobása, csak humán játszható kari. A bejelentés is síkbéna: ki a f...t érdekel, mit csinál az a Hawke, aki az első darkspawn látványára kirohant Fereldenből (mikor még a parasztokat is meg lehetett győzni, hogy próbáljanak szerencsét Denerimben). Na és egy DVD-nyi női/férfi beszédhang helyett szívesebben látnék egy DVD-nyi új területet, küldetés, sztorit.
  • Kindred Blades
    Egy: Nem hiszem, hogy ez a DA2 teljes pompájában.
    Kettő: Ha az is, akkor is valami alpha build, a BioWare nem grafikaribancokból áll, de azért ilyen kopár 'dolgot' sem jelentetnek meg. A képek üresek.
    Három: Ha mégis ez a végleges, akkor aki grafikáért játszik, rápacsált. De aki grafikáért játszik rpg-t, annak amúgy is komoly pszichológiai kezelésre van szüksége.
  • Nekrofil
    hát ez vmi okádmány..vajon a cikk írója nem lát vagy mi van vele?!
  • JackMeadow
    hát ez borzalom
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is ez a meglátásom.
  • radical@work
    nem látom a fejlődést. Sőt mintha ez még rondább lenne mint az 1.
  • dronkZero
    "A régi mentés mindössze a Dragon Age világát, környezetünket változtatja meg."

Mindössze..? Egy hangyányit több ez, mint egy szimpla karakter import...