Az első Dragon Age 2 képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aaaaaaajjjjjjjjj de ronda... remélem ez valami kalózkép, mert ha így fog kinézni, kirohanok a világból :S

Szerintem is nagyon csúnya... az ogár még el is megy, de a csorlákok nagyon gyengék. Nagyon remélem h azért jobb grtafikája lesz, meg nem tom ti h vagytok vele, de ha már egy karaktart megcsináltak akkor aon ne változtassanak, max az öltözékén
"Az már elsõre látszik, hogy a fejlesztõk nem hazudtak: a folytatás egy teljesen megújult grafikai motorral jelentkezik,..."

Hát lehet hogy a grafikai motor megújult, de hogy nem lett szebb az biztos. Õszintén, én nem látok változást.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem tom, de kinagyítottam 500%-ra és nem láttam semmi fejlõdést. Szerintem nem véletlen, hogy ekkora hangyaf@xnyi képeket tettek közzé. Egyébként is ki kajálja meg, hogy az Origins 5 éves fejlesztése után 2 év alatt összedobnak a vadi új grafikus motort, miközben még a csapat dolgozik a DA😮 letölthetõ kiegeken is. Szerintem EA beszólt BioWare-nek hogy gyorsan dobják össze a folytatást és húzzanak le egy újabb bõrt a DA fanokról: eredmény: kapkodás, az eredet sztorik kidobása, csak humán játszható kari. A bejelentés is síkbéna: ki a f...t érdekel, mit csinál az a Hawke, aki az elsõ darkspawn látványára kirohant Fereldenbõl (mikor még a parasztokat is meg lehetett gyõzni, hogy próbáljanak szerencsét Denerimben). Na és egy DVD-nyi nõi/férfi beszédhang helyett szívesebben látnék egy DVD-nyi új területet, küldetés, sztorit.
Egy: Nem hiszem, hogy ez a DA2 teljes pompájában.
Kettõ: Ha az is, akkor is valami alpha build, a BioWare nem grafikaribancokból áll, de azért ilyen kopár 'dolgot' sem jelentetnek meg. A képek üresek.
Három: Ha mégis ez a végleges, akkor aki grafikáért játszik, rápacsált. De aki grafikáért játszik rpg-t, annak amúgy is komoly pszichológiai kezelésre van szüksége.
hát ez vmi okádmány..vajon a cikk írója nem lát vagy mi van vele?!
hát ez borzalom

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

IMYke2.0.0.0
Nekem is ez a meglátásom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem látom a fejlõdést. Sõt mintha ez még rondább lenne mint az 1.

dronkZero
"A régi mentés mindössze a Dragon Age világát, környezetünket változtatja meg."

Mindössze..? Egy hangyányit több ez, mint egy szimpla karakter import...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN