27
The Cleveland Show
-
#27 10,11hez sehol semmi továbbra is :S -
#26 02x12 nem túl igényes munka de megteszi -
#25 sajna egyelőre én sem találtam a 10-11-12-höz :( -
#24 02x10hez és 02x11hez tudtok feliratot vhol? -
#23 ja... az stimmel... /bár, már mexoktam abból is a mélyebb USA verziót/ -
Daza500 #22 Legalább Cleveland magyarhangja ugyanaz, mint a Family Guy-ban ? -
#21 hát, nem tudom, h vannak-e fekete (amerikai)ismerőseid, vagy hallgattad e az eredetit...
nagyon nem négeres... /holott szerintem az egész széria egyik alapja, h egy feka családba csöppenünk bele/
csak ismételni tudom magam! a szinkron... X@r.
Family Guy-t nem említettem! bár, mikor megláttam a múltkor a Bird is the word fordításával -> "A madár az ász" -> azt hittem, h kirohanok a világból...
a dalok nyugodtan mehetnének felirattal... -
#20 Baromira nem szánalmas a szinkron. A Family Guy és a Cleveland kimondottan jól sikerült. -
#19 májusig kivégeztem... természetesen felirattal....
most is csak azért kerestem rá itt a fórumban, mert elkaptam a Comedy-n!
hát szánalmas a szinkron!!!
amúgy a story-k sztem faxák...
bár a Quagmire show ötlete is megfontolandó... hihi :D:D -
#18 Más kérdés, hogy a fekete család mennyire is fekete. :) -
#17 Szerintem jó. Van olyan jó, mint a Family Guy. Pihent agy kellett ehhez is. :) -
Daza500 #16 Erről ez jutott eszembe
-
#15 Quagmire kérdezi az első szezon utolsó részében Petertől(most fejeztem be :D) hogy lehet neki is saját showja? Peter válasza:
"Quagmire you a rapist!"
tehát ez a hivatalos indoklás :D -
DIESEL DOG #14 Hmm... első benyomásra merőben hasonlit a Famliy Guy-ra (Griffin family)... mindenesetre +fav, szeretem a Family Guy-t, sztem ez sem lesz rosszabb tőle... :-) -
#13 eléggé?? :D tök ugyanaz mind.... -
#12 Rallo szerintem messze az egyik legjobb karakter pl mindhárom sorozatból. -
ldavid #11 mind a 3 eléggé hasonló - kép
pilotot láttam, nem volt nagy szám. talán ha oda érek a FG-al, még belenézek párszor -
#10 tiszta family guy, csak más skinnel
de hát ha van pofájuk hozzá... -
Daza500 #9 Pont azért lett Cleveland kiemelve, hogy legyen valami a fekete társadalomnak is.
Az American Dad-ben is fehér család van, Seth bácsi úgy gondolta, mostmár csinál valami "színeset" is.
Amúgy bejövős, van annyira jó, mint Griffin-ék. -
#8 Jaja -
#7 csak hogy köré nem tudják ugyanazokat a karakterek felépíteni mint a family guyban.. -
#6 hát nem pont fehér embereknek tervezték -
karajjj #5 quagmireből sokkal jobb spin off lehetett volna -.- -
#4 Szerintem nagyon gagyi, gyenge erőltetett poénok. A family guynál még cask csak elmegy, valahogy sikerült eltalálni az arányokat, de ez egyrészt rókabőr, másrészt ritka unalmas. -
#3 most nézem az eredetit, 6. nál tartok. -
K Ace #2 -
K Ace #1 Helosztok. A Cleveland show a Family Guy sorozat spin off sorozata, amely Cleveland uj életéről szól.
Röviden: "A The Cleveland Show egy amerikai rajzfilmsorozat, ami az amerikai Virginia államban a kitalált Stoolbend városában játszódik. A FOX televíziócsatorna kezdte sugározni 2009. szeptember 27-én. Magyarországon 2010. július 6. óta vetíti a magyar Comedy Central. A The Cleveland Show a korábban a Family Guy-ból megismert Cleveland Brown kiemelésével készített spin-off."