5
Collapse The Rage
-
#5 Szegény orosz game-ek nagyon trék lehetnek elég sok meg se éli azt hogy legyen belőlük angol kiadás! -
FLATRONW #4 Tudom, hogy nem írtam semmit magáról a történetről, de vannak akik jobban szeretnek rájönni maguktól, hogy hogyan is kell használni a játékot. -
#3 minek kellett spoilerezni? -
#2 Ez érdekel engem is. -
FLATRONW #1 2010 márciusában megjelent az elég jóra sikerült Collapse: Devastated World folytatása. Sajnos, ahogy az előző rész, ez is csak oroszul jelent meg. Akit érdekel, na és persze tud oroszul, ezen a címen megtudhat többet a játékról: http://creoteam.com/ru/.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék elég rövid lett, körülbelül fele olyan hosszú, mint az előző rész. Grafika terén történt egy kis előrelépés. A harcrendszer alapjaiban megmaradt a régi, némely részében le lett butítva, néhol pedig tovább lett fejlesztve. A butítás alatt értem azt, hogyha a kardal elakarunk végezni egy speciális mozdulat sort, akkor most már nem szükséges a pontos időzítés. Az előző részben négy képességünk volt (lökéshullám, kettéválás, villámlövés és időlassítás), amelyeket a főellenségek legyőzésével tudtunk megszerezni. Ebben a részben ezeket csak fejlesztések után tudjuk majd használni. Ahhoz, hogy fejleszteni tudjuk ezen képességeinket pontokat kell szerezni. Pontokat akkor kapunk, ha a kardunk segítségével minél több ellenfelet megölünk. Azzal, hogy karddal kivégezzük az ellenfeleket, nem csak azt érjük el, hogy pontot kapunk, hanem eközben egy piros csík folyamatosan töltődik fel. Amikor ez a piros csík feltöltődik, akkor egy bizonyos időre belassul az idő és az erőnk is megnövekszik, így hamarabb kivégezhetjük az ellenséget. Engemet ez a Dark Messiah Might and Magic adrenalin megoldására emlékeztet. A fejlesztés menüben, minden egyes képességet 5 pontig lehet felfejleszteni (ez vonatkozik a karddal elvégzett speciális mozdulatokra is). Az ellenfelek a régiek maradtak, kiegészülve két új taggal (egy nagy bogárral, amivel rögtön találkozunk az első pályán és az utolsó pálya végén levő főellenséggel). A játék végén ezúttal lesz egy meglepetés. Szerintem érdemes végigjátszani, habár egy kicsit gyengébbre sikerült, mint az előző rész. Akik játszottak az első résszel, azok mindenképpen próbálják ki ezt is.