7
-
Gauge #7 Nekem mindkét Hulk film tetszett. Talán a 2. pörgösebbre sikerült, de végülis nem lett se jobb, se rosszabb... -
smaszi #6 Áá, ezt a szarkeverést. Annyira idegesítő, h. most már folyamatosan váltják a karakterek színészeit... Nem tök mindegy most már h. Nortonnal bukik, vagy mással? Amúgy szerintem mindkét film elég jól sikerült, a színészek is illetek bele (mindkettőnél), de egy harmadik szereplőcsere...hát... -
Ender Wiggin #5 Eric Bana tökéletes Hulk volt, Ang Lee pedig nagyon megfogta miről is van szó. Kár volt rebootolni ezt is. Conelly pedig jobb Betty volt, mint Eowyn. -
gombabácsi #4 az ang lee féle verzió nagyon jó film, messze felette van a legtöbb szuperhős filmnek -
Pesta76 #3 Nem értem miért nem Edward Norton játsza el Hulk szerepét.Pedig a hírben olvashattuk hogy bevállalta volna. Kíváncsi leszek találnak-e megfelelő személyt erre a szerepre ki méltó lesz ilyen nagy nevekkel játszani a Bosszú angyalai filmben. -
#2 Az első film volt a legjobb.
A 2. nem tetszett. -
Loverman #1 szánalom amit ezzel a franchise-zal művelnek, a Marvel néha nagy öngólokat tud lőni. ja és az első film is jó volt, és az árát is kihozta ><