Csak emberek lehetünk a Dragon Age 2-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nekem bejön a ME2 féle struktúra is.. Hajrá, elõre. Csak jó legyen.
Egyszerûen nem akarnak a minimálisnál többet költeni, hogy minél nagyobb legyen a profit - ez van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(akik szerint sz*r filmeket gyárt, azok pedig csak irigyek, mert õk nem tudnak olyan codálatoszakat alkotni)
huhh, plafon repedt, ez közel volt O_O
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
kicsit belefáradtam már az egy órás karaktergenerálásokba
különben is, ha szakértelemmel összeraknak egy komplett karaktert, akkor az jobban sül el szerintem, mint ha a játékos kínlódik vele.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...