Kemény lett a Machete új előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja.
A Desperado is B trash volt, az is Rodriguez film?
Imádom Tarantínó és Rodriguez filmjeit, de a Terrorbolygót fél óra után egy "mi ez a fosadék" felkiáltással letöröltem.
Mert ez direkt B-nek készült, egyfajta fricskát állítva az ilyesmi filmeknek. (Nint ahogy a Terrorbolygó és a Halálbiztos is.) Látni kell a különbséget.
Király kis film lesz. Mondjuk ez a trailer elég nulla, az elõzõ, meg a "mû trailer" azért ütõsebb volt.
Remélem ezuttal Michelle Rodriguez is életben marad.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem eleg B.-s szaga van, de lehet csak szamomra.
Nekem a Grindhouse filmek is bejöttek nagyon, remélem ez is legalább hozza azt a színvonalat. Én biztosan megnézem moziban. Jó kis oldszkúl akcióorgia bosszúval fûszerezve 😊
Szerintem Rodriguez direkt a poén kedvéért válogatott egybe össze nem illõ színészeket (De Niro, Steven Seagal, Don Johnson, Michelle Rodriguez stb.).
gothmog
Hát nemtom, az áltrailer még teljesen jó hülyeség volt, agyatlan akció robbanásokkal, Trejoval meg darabolással, de ez az új egy kicsit olyan, mintha elkomolykodták volna a filmet. És szerintem Jessica se illik bele.

Volt valami ilyesmi pályázat, és a Hobo With a Shotgun nyerte meg.
NEXUS6
Az "eredeti" tréler azért ütõsebb volt.

Amúgy nagyon várom, a Terrorbolygó nagyon kircsi volt. A Tarrantino alkotás viszont iszonyat gyengére sikerült.

Ez az áltréleres dolog viszont jó ötlet lehetne, bedobnak 20 ilyen trélert a jutubra és amelyik a legnézettebb azt tényleg leforgatják.<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"Egy gyenge szereplés ugyanis a hasonló alkotásokat jó idõre ismét a tékák alsó polcaira számûzheti."

Ebbe a fogalmazásba kicsit belekötnék. Ezekben az alkotásokban, mint a Grindhouse-filmek, és a Machete, meg a Hobo With A Shotgun direkt poénra veszik a figurát, egyes dolgokat szándékosan lebutítanak. Ellentétben azokkal a trash-filmekkel, amikben teljesen komolyan gondolnak mindent, és méltó helyük van a tékák alsó polcain.