A Dragon Age sikeresebb, mint a Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert még jobban eladható! Még jobban casual...
Ez a vég a magamfajta RPG mániás számára, nekem már a ME harcai is iszonyú gagyik voltak, a kereskedelemrõl és a fegyverekrõl nem is beszélve. A sztori és a látvány viszont ZSENIÁLIS volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Dragon Age varázsa épp az volt, hogy azt csináltál a karakteredbõl, amit akartál, míg a Mass Effect-ben csak vezetett az elõre kijelölt négy-öt út valamelyikén.
Ha a DA lett sikeresebb, akkor nem valami okos dolog ezt kettészelni, és átírni egy ME-klónná a DA világában.
na tehát akkor meg kóstolhatunk? <#hamm>#hamm>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dragon édzs.. unalom miatt félbeszakadt..
Ezzel szemben a Mass Effect: PC-re és Xbox 360-ra.
Eladási bevételben pedig majdnem ugyan ott van a kettõ.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PC verzió fogyott a legtöbbet, de nagyon úgy tûnik, hogy konzol RPGre fog hajazni a második rész.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni