6
-
Justil #6 ez szép is lenne, csak az a gond, hogy ezek a taknyos színészpalánták nem sok tehetségről tesznek tanúbizonyságot, viszont 1 normális ház megépítéséhez nem kis szakértelemre van szükség. -
Mister #5 Nevetséges, igen.
De...
Ha tudom, hogy az a film, amiben ez a 3 díszbogár szerepel, hoz majd nekem 600 millió dollárt, akkor adok nekik 120 milliót.
Ha más szinészekkel játszatom el 1 milló dollárért, akkor lehet, hogy csak 50 milliót hoz a film, mert a tinihordák, akik megveszik a jegyet, emiatt a 3 díszbogár miatt mennek moziba. És 480 millió sokkal jobban hangzik, mint 49 millió... ( És ha még ebből lejön az a 80 millió, amit a film készítésére költök, akkor egy bazi nagy minuszban vagyok. )
Senkit nem érdekel, hogy mekkora szinészeknek tartjuk őket. A lényeg a profit. -
bmw #4 Nevetseges, loszart adnek nekik nem ennyi lét.... -
winnie #3 hát, ha neked a színészet csak abból áll, hogy pár ember hatalmas pénzt keres...?
de tudod mit? legyen bármilyen szakma is, mindegyik annyit ér, amennyi bevételt hoz. ha építesz nekem egy házat, ami 100 millió bevételt hoz nekem, akkor fizetek neked 90 milliót. -
Ender Wiggin #2 Eszméletlenül túlértékelt a színész szakma Amerikában. Már ha ezt lehet színészetnek nevezni. -
#1 ez lol....