Megérkezett az Alkonyat-paródia előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tény, hogy sz*rból nem lehet várat építeni.😊A Twilight már önmagában is paródia számba megy. Azért én is találtam benne pár jó poént, de attól tartok nagyjából ez lehet az összes. Ettõl függetlenül feldobta a kedvemet ez a röpke 2 perces trailer. Egyébként nagyon igaz, hogy: ,,Vampires suck!"<#wilting>#wilting>
Õ írja? Mi lenne abban a poén, hogy ilyen szar, magyartalan, tárgyi tévedésekkel teli cikkeket ír, aztán meg a kommentekben korrigálja okosságokkal? Túl komplikált összeesküvés...:-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Talán mert õ a helyi megmondóember? Az olyanok meg erre a sorsra jutnak. Meg aztán, ezeket a cikkeket is õ írja, úgy hírlik.
Nem értem miért baszkuráljátok winnie-t minden topikban...?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"a paródia film még az eredeti twilightnál is szarabb"
na azt azert erosen ketlem, tul alacsonyan van a lec, hogy meg azt se erje el.
na azt azert erosen ketlem, tul alacsonyan van a lec, hogy meg azt se erje el.
a csivava meg a black eyed peas azért jó volt 😄
Na jó, az egy kicsit 😊
mondjuk azt úgy fordítottam volna, hogy 'ki rendelt kínait?'
('kaját' nélkül)
mondjuk azt úgy fordítottam volna, hogy 'ki rendelt kínait?'
('kaját' nélkül)
a kínai kaja sem?😊
Én igazán nem láttam benne poént (mármint ami számomra vicces is volt), engem inkább az lepett meg, hogy a szereplõk mennyire hasonlítanak az eredetire.
az a cink, hogy ebben az esetben ez a paródia film még az eredeti twilightnál is szarabb, inkább azt nézném, mint ezt, ha muszáj lenne.
szerintem tök jó<#idiota>#idiota>
legutóbb a randisat láttam, tehát elég nagy eséllyel tévedsz.
Ilyen az, amikor a paródiát parodizálják...
"nem fogom megnézni, természetesen"
dehogynem fogod, és neked még tetszeni is fog, itt fogod majd védeni a filmet egy késõbbi hírnél a legnagyobb örömünkre. -.-"
dehogynem fogod, és neked még tetszeni is fog, itt fogod majd védeni a filmet egy késõbbi hírnél a legnagyobb örömünkre. -.-"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
rohadjak meg, de ebben voltak jó poénok. nem fogom megnézni, természetesen, de mosolyogtam.
Szerintem ez inkább még kínosabb és még szánalmasabb, mint a többi.