20
-
Medi86 #20 Tény, hogy sz*rból nem lehet várat építeni.:)A Twilight már önmagában is paródia számba megy. Azért én is találtam benne pár jó poént, de attól tartok nagyjából ez lehet az összes. Ettől függetlenül feldobta a kedvemet ez a röpke 2 perces trailer. Egyébként nagyon igaz, hogy: ,,Vampires suck!" -
Ender Wiggin #19 Ő írja? Mi lenne abban a poén, hogy ilyen szar, magyartalan, tárgyi tévedésekkel teli cikkeket ír, aztán meg a kommentekben korrigálja okosságokkal? Túl komplikált összeesküvés...:-D -
Justil #18 Talán mert ő a helyi megmondóember? Az olyanok meg erre a sorsra jutnak. Meg aztán, ezeket a cikkeket is ő írja, úgy hírlik. -
Ender Wiggin #17 Nem értem miért baszkuráljátok winnie-t minden topikban...? -
#16 "a paródia film még az eredeti twilightnál is szarabb"
na azt azert erosen ketlem, tul alacsonyan van a lec, hogy meg azt se erje el. -
AZTA #15 a csivava meg a black eyed peas azért jó volt :D -
#14 Csapjuk pofán a sok agymosott tinit?:D -
#13 Hadd tippeljek: a trailerben benne van az összes poén a filmből -
bippo #12 Na jó, az egy kicsit :)
mondjuk azt úgy fordítottam volna, hogy 'ki rendelt kínait?'
('kaját' nélkül) -
winnie #11 a kínai kaja sem?:) -
#10 Rohadjak meg, ebben van 1-2 jó poén:D Megnézni nem fogom, de annyira nem gáz maga az előzetes. -
bippo #9 Én igazán nem láttam benne poént (mármint ami számomra vicces is volt), engem inkább az lepett meg, hogy a szereplők mennyire hasonlítanak az eredetire. -
Justil #8 az a cink, hogy ebben az esetben ez a paródia film még az eredeti twilightnál is szarabb, inkább azt nézném, mint ezt, ha muszáj lenne. -
mynameisbence #7 szerintem tök jó -
winnie #6 legutóbb a randisat láttam, tehát elég nagy eséllyel tévedsz. -
Ender Wiggin #5 Ilyen az, amikor a paródiát parodizálják... -
#4 "nem fogom megnézni, természetesen"
dehogynem fogod, és neked még tetszeni is fog, itt fogod majd védeni a filmet egy későbbi hírnél a legnagyobb örömünkre. -.-" -
winnie #3 rohadjak meg, de ebben voltak jó poénok. nem fogom megnézni, természetesen, de mosolyogtam. -
bippo #2 Szerintem ez inkább még kínosabb és még szánalmasabb, mint a többi. -
#1 Kínos és szánalmas... mint a többi.