25
-
#25 okos vagy! nyomas az elso padba ! a cikket komentald, es ne azt, h elirtam 1 betut vagy nem. -
Wittgen #24 Mivel a John Rambo (Rambo4) sem lett megvágva és elég brutális is volt, remélem ez sem lesz. Ez nem néz ki olyan véresnek. R4 végén is volt hasbaszúrás, késforgatás, bélkieresztés :D -
Merces #23 Nem , de a borospoharat azért nem fogom marékban XD. -
Seth74 #22 Te ugye eltartod a a kisujjadat a pohártól amikor iszol? -
Merces #21 ..az igényesek látják ,hogy ugy szar ahogy van és nem nézik meg........ -
emp #20 ParadiCe city!!! Ez mekkora!!!! :D:D Talán Paradise City... persze tudom, közel van a c az s betűhöz, valamint fáradt voltál és siettél és egyébként is hibázni süni... de akkor is. -
sarocker #19 Számból vetted ki. Veterán hősökhöz veterán r&r illik. :) -
#18 remelem a filmben is benne lesz a "paradice city" -
#17 Ejj-ejj direkt szmájlival fejeztem be a postot. :) -
Kindred Blades #16 Vagy fiatalabb vagy, mint írod, vagy kimaradtál a VHS-korszakból.
Vagy csak szimplán nem tudod, mit beszélsz.
Én egyébként a sima DVD-t fogom megvárni. Majd a mozi után. -
Silenzio #15 Persze, hogy prűdebbek az angolok. A világon, ha jól tudom, Angliában lett először nagy divat a tévévetítések gátlástalan megcsonkítása, amit néhány éve nálunk is alkalmaznak a kereskedelmi tévék. Kubricknak igen sok baja volt velük például. Rengeteg kultklasszikusnak számító filmet be is tiltottak évtizedekre akár. Mint a Straw Dogs pl. Ennyit a nyomorult limey-król. -
winnie #14 "igényesek megvárják a 1080p, vagy 720p BR RIP-et."
a nap poénja. -
#13 nem.
az igazan igenyesek megveszik BR-en. -
Reg5 #12 Mióta igénytelen az aki DVDripet néz? Én inkább a sok hdmelegen vagyok kiakadva akik csak 1080p-ben hajlandóak nézni bármit. Megvenni még oké, de letölteni minek úgy? -
xido #11 Pedig azt hittem a korod miatt van némi hitelük a szemedben hollywood veteránjainak..:D -
#10 LOL mi ez a moslék? Kivénhedt "amerika-kapitányok" kapuzárási filmje. :DD -
#9 Igényteleneknek jó, igényesek megvárják a 1080p, vagy 720p BR RIP-et. Addig meg megnézik moziban, ha nem nagyon van korhatárosra vágva. -
enzim #8 Az ötödik opció pedig lehetett volna, hogy "Türelmesen megvárom, míg megjelenik DVD-n, aztán a DVDRip-et letöltöm." -
bippo #7 "Nagyon durva, még véletlenül sincs ott a választható lehetőségek között, hogy "Megveszem DVD-n." vagy "Kikölcsönzöm a tékából." stb."
Mert az a mozis forgalmazás után még legalább fél év. De tényleg lehetett volna egy 4. Türelmesen megvárom, míg megjelenik DVD-n. -
corrector #6 Hogy fogod megnézni a The Expendables-t?
1. Moziban.
2. Letöltöm.
3. Nem érdekel a film.
menpe #5 A tinik nézzenek Twillight-ot... -
bippo #4 "Túl brutális lett a The Expendables" - annyi baj legyen. Trailer nagyon tetszett. Ha annyira aggódnak a bevétel miatt, legyen egy normál 18+os változat, meg egy megnyirbált. A kisfiúk megnézik a 13+ost, a férfiak meg a normál filmet. És mindenki jól jár. -
#3 rambo 4 is ment vágatlanul, nagyon remélem hogy ez is fog. -
#2 pff, kivágnak egy-két jelenetet a filmből hogy a fiatalabbak is megnézhessék a maradékot, ami már magában is valószínűleg elég durva lesz ahoz hogy pár betegagyú tininek ötletet adjon. aztán majd újságcikkekben okolhatják a filmeket meg a videojátékokat megint hogy terjesztik az erőszakot mert egy 14-15 éves hasonlóképp nyírt ki valakit. ezzel meg csak tönkreteszik a filmet. -
xido #1 Egy jelenet és máris 3 évvel fiatalabbak is megnézhetik?..ez aztán brutálisra sikerült film:)))