Az elsõ Dragon Age II információk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vagy ha lvl 2-n osszefutok a fobossal,akkor az is lvl 2 lesz? Milyen kemeny ha 1 csori parasztgyerek is szajon kaphatna a legendas fogonoszt....baromsag a negyzeten...
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Az a baj az RPGekkel hogy megallitas nelkul halalos, ha meg van akkor nem annyira elvezetes.
A DA 2 alapsztorija, a falunkat porig leromboljak, meg leragott csont, remelem ezt a Bioware nem gondolja komolyan..
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Nyilván nem azért találták ezt ki, s használják megannyi játékban, mert baromság. Hanem azért, hogy a játékban a harcok kihívást nyújtsanak, egy boss boss legyen, s nem egy együtéses kobold. S ezt hogyan lehet megvalósítani egy olyan játékban, ahol van fejlõdés, de a területeket viszonylag szabad sorrendben járod be? Így. Hogy az ellenfelek veled szinteznek.
A karaktereden így is érzõdik, hogy erõsebb és erõsebb lesz, s a harcok könnyebbé válnak, hiszen sokkal több skill-hez és felszereléshez férsz hozzá. No persze ez tíz óra játék után nem tûnik fel annyira talán.
Azért csak remélem, nem csinálnak belõle Dragon Effect-et.
Ahol taktikázni kell, ez csak maradjon meg stratégiának, nagy létszámú csapatokkal. De azt, hogy 3 ember hogyan ver le 3 másikat, ne kelljen már megtervezgetni. Ilyen kis létszámnál a harc kimenetele egyszerûen az emberek egyéni képességein múlik, és egy játékban is ezen kéne, hogy múljon, nem taktikán.
Szerintem itt inkább az volt a baja néhány embernek hogy nem szoktak hozzá a gondolkodáshoz taktikai tervezéshez mert ez nem F3 vagy G3 ahol ész nélkül lehet hadonászni és a legnagyobb kihivás hogy egy mezei malac hányszor és mennyi ideig bénit le.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Mármint hack n'slash-nek, amiben lehet beszélgetni...
Minden képesség csak harc, minden varázslat csak harc, minden képzettség csak a harcot támogatja. Nálam ez még nem üti meg az RPG szintjét.
Történetét tekintve meg kicsit képzavarban voltak, dark kezdés után hõsies hirtelen befejezés... hát...
Viszont a megvalósítás tényleg minõségi iparosmunka.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na az eszméletlen jó lenne... de sajna ezt a szintet nem fogják megütni szerintem.
a dragon age trélere alapján valami nagyon jól összerakott akció rpg-t vártam, erre kaptam egy olyat, ahol a komolyabb csaták minden 2. másodpercében meg kell állítani az idõt, hogy parancsokat osztogassak ki. Oké, ez egy ideig jó volt, 40 óra el is ment vele, de nem voltam teljesen elégedett vele, és beleuntam.
Már az NWN-nel is így voltam, a dragon age gyakorlatilag annak egy még eladhatóbb köntösbe burkolt klónja.
Na mindegy, ha egy játék rendszerének csak halvány köze is van a D&D-hez, az nálam a fantaziból kiöli a móka nagyrészét
És úgy látszik nem fog megmaradni komolyabb RPGnek. Máris Dragon Effectezik és swordShepardoznak rendesen a fórumokon, nagy felháborodás van 😄
De csak kiderül, mit értenek akciódúsabb harcrendszernek. Én egy Dragon Age univerzumba oltott Gothicra számítok...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Akkor itt nem lesz minden fajnak külön elõtörténete?
"A sokat kritizált harcrendszer is megújul, bár errõl többet nem tudunk még."
Remélem, h ez alatt nem azt értik, h akció rpg irányba fognak elmenni. Természetesen azokat is szeretem, a Mass Effect az egyik kedvenc játéksorozatom, de sztem a DA maradjon csak meg komolyabb RPG-nek.