Megjött a Pixar-verő animáció?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam az elõzetes egy mosolyt se csalt ki.Unalmas lesz ,fárasztó poénok 90 percben kb mint a Shrek 3-4.
Az elõzetest nézve egy jó nevetés elé nézünk.
Hehe, ez rohadt jó lesz.
(Amúgy a Pixar filmeknek nem csak a grafikai csúcsminõség az ismérve, minden részletében, összetevõjében a maxot hozzák.)
Ez más stílus, felesleges hasonlítgatni. (pl. Beowulfot sem hasonlítgattuk Pixarhoz sosem.)
(Amúgy a Pixar filmeknek nem csak a grafikai csúcsminõség az ismérve, minden részletében, összetevõjében a maxot hozzák.)
Ez más stílus, felesleges hasonlítgatni. (pl. Beowulfot sem hasonlítgattuk Pixarhoz sosem.)
Nem hinném, hogy a "Pixar-verõ" megfelelõ kifejezés lenne, maradjunk annyiban, hogy méltó vetélytársnak tûnik a film. A technika folyamatosan fejlõdik, megjelenítés terén félévente érkeznek újdonságok, hol egyik néz ki jobban, hol másik. Nekem az etalon mostanság az Up címû zseniális darab, hibátlan képi világ, no és akkor a többirõl nem is beszélek.
IGN: Zaraki
Cíííj.... ez állati jó lesz!
CGI paradicsom<#worship>#worship>
CGI paradicsom<#worship>#worship>
www.adamexdesign.hu
Hát ez tényleg Pixar-verõ! Nagyon jó! 😄
Az az állatka a végén szerintem egy kisegér vagy patkány(kölök).
Az az állatka a végén szerintem egy kisegér vagy patkány(kölök).
Az biztos, hogy szebb, mint a Pixar filmek, legalábbis az elõzetes alapján. A végén az az állatka - akármi is legyen - igen közel van a fotorealisztikushoz.
Viszont az elég érdekes lesz, mikor már teljesen fotorealisztikus animációs filmeket fognak készíteni. Ha egyáltalán akarnak olyat.
Viszont az elég érdekes lesz, mikor már teljesen fotorealisztikus animációs filmeket fognak készíteni. Ha egyáltalán akarnak olyat.