Pillanatok alatt feltörhetők az autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Én már tudom, hogy igen. (a 2-vel ezelõtti autóm volt) <#rinya>#rinya>
Akkor kinyitod a kocsit a mechanikus pótkulccsal ami a kártyában van.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyébként tényleg nagy királyság, nekem bejön. Csak meg kell közelítenem a kocsit, viszont csak akkor nyílik, ha meg fogom a kilincset. Szal ki se kell vennem a zsebembõl az egész út alatt. Viszont meg kell szokni, mert ilyen esetek elõfordulhatnak.
Szerintem a kulcs nélküli rendszereknél is így mûködik az immo, mert az nagyon hamar lemerítené a kulcsot, ha folyamatosan küldené a jelet.
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
TH448 kérdése viszont számomra is nyitott, valaki?
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
OFF
A váltózár szerintem baromi jó dolog. Aránylag kényelmes, nincs útbna, nekem a plusz egy kulcs sem gond. Megkerülni asszem bovdenes váltóknál valahogy meg lehet motortérben, de elég macerás. Viszont ha egyszer ott a matrica az ablakon, akkor a büdös parasztja minek bas**za szét a záramat, ha bent úgyis elakad.
ON
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Most vazze' ahhoz is lusta legyen az ember, hogy bedugjon egy kulcsot a zárba? Vagy egy gombot megnyomjon? Hányszor száll ki meg be / nap... Nem olyan fárasztó az...
Emberi hülyeség bakker.
A váltózár tényleg hatékony. Nekem 2szer törték fel az autómat, az egyik alkalommal az autót akarták elvinni. Az ajtózárat egy pillanat alatt ki lehet rántani egy kemény célszerszámmal. A váltózárral nem boldogultak. Pedig a végén már lábbal is próbálták letörni kínjukban, a váltókart lehajlították a padlóig.
Ezért kell a lopásbiztositás!<#vigyor5>#vigyor5>
Jah, mire megszokod el is vitték az autót <#idiota>#idiota>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem kell taviranyitot keresgelni es nyomkodni az inditashoz sem kell semmi,csak elforditod a gombot.
Nagyon kenyelmes ha megszokod nagyon idegesit majd a regi kulcsos,taviranyitos modszer.
De ez most eleg gaz hogy ilyen konnyu atverni.
ps: Persze az ugrokod ettol meg feltorheto, de az legalabb szamitasokat igenyel, amihez viszont ido kell.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
www.adamexdesign.hu
De most tényleg, ilyen hülyék lennének az ótógyártók, hogy össze vissza pineltetik a kulcsot, meg az ótót?
Nem lenne egyszerûbb, hogy csak akkor küld addatot, ha a tulajdonos megnyomja a gombot?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI