9
-
krajcsovszkig #9 Nekem az első még egyszer egész nézhető volt (sőt, néha még tetszett is), de a másodikon csak az tartott életben, hogy azon gondolkoztam hogy hányjak-e vagy inkább elaludjak az unalomtól...
Nemtom ezt megnézem-e ezek után. -
Justil #8 Szerintem nézhetőbb, mint egy Pókember, vagy Shrek. Amúgy szar. -
#7 ennek voltak előző részei is? nem is tudtam róla. lehet én vagyok csak ilyen tanyasi paraszt. há' dicsák ítt dicse écsbió! -
mynameisbence #6 nálam is ilyen de nem csak ez a cikk és már máskor is volt ilyen -
kriszwells #5 Ez a cikk, csak ebből az egy mondatból áll, vagy csak én nem látom a többi részét? Ez a hatalmas hirdetés itt középen eléggé gáz, az egész oldal jobbra csúszik, ráadásul akkora , mint egy óriás plakát az útszélén... -
mynameisbence #4 Fiu vagyok, nem buzi és magamtól megnéztem(de csak itthon letöltve). Ez a rész már nem volt annyira nyálas mint az előző kettő -
CaptainRumi #3 nem tudom, de szánom azokat a (tini)fiúkat, akiket a csajaik elrángatnak egy ilyen fosra, azokat meg pláne, akik maguktól mennek...
(akiknek be is jön, azaz a homokosokról nem is beszélve) -
sanyicks #2 én is ezt kérdezem, de az avatart is belevéve :D -
#1 Jipijájé Alkonyat.
Valaki mondja már meg nekem mit esznek az emberek ezen a nullának sem nevezhető valamin?