Az Avatar után ismét a vámpírok a menők itthon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az elsõ még egyszer egész nézhetõ volt (sõt, néha még tetszett is), de a másodikon csak az tartott életben, hogy azon gondolkoztam hogy hányjak-e vagy inkább elaludjak az unalomtól...
Nemtom ezt megnézem-e ezek után.

Szerintem nézhetõbb, mint egy Pókember, vagy Shrek. Amúgy szar.

lpmaskmancick
ennek voltak elõzõ részei is? nem is tudtam róla. lehet én vagyok csak ilyen tanyasi paraszt.<#crazya> há' dicsák ítt dicse écsbió! <#idiota>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

nálam is ilyen de nem csak ez a cikk és már máskor is volt ilyen
Ez a cikk, csak ebbõl az egy mondatból áll, vagy csak én nem látom a többi részét? Ez a hatalmas hirdetés itt középen eléggé gáz, az egész oldal jobbra csúszik, ráadásul akkora , mint egy óriás plakát az útszélén...
Fiu vagyok, nem buzi és magamtól megnéztem(de csak itthon letöltve). Ez a rész már nem volt annyira nyálas mint az elõzõ kettõ
nem tudom, de szánom azokat a (tini)fiúkat, akiket a csajaik elrángatnak egy ilyen fosra, azokat meg pláne, akik maguktól mennek...

(akiknek be is jön, azaz a homokosokról nem is beszélve)
én is ezt kérdezem, de az avatart is belevéve 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Tower Guard
Jipijájé Alkonyat.
Valaki mondja már meg nekem mit esznek az emberek ezen a nullának sem nevezhetõ valamin?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4