Nagy bukás a Microsoft telefonja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nem értem az MS-t, kihoztak egy telefont olyan brutál vassal, hogy na ... aztán rátettek egy szénné butított rendszert, amibõl más telefonok alapvetõ dolgai is hiányoztak. Miért? Miért nem lehetett egy fullos rendszert rátenni? Az elsõ hírek után tudható volt, hogy ezzel bukni fognak.
Jó lenne áron alul szerezni egyett és ráhackelni egy Froyot. ;)
Nem tudom milyen hardver adatokkal rendelkezik ,de ez a design totál szörnyû! Tudod ki venne ilyen tamagoccsit! Legalább valami szép külsõt kapott volna de tuti jó!
El kéne olvasni a cikket; "...több mint ezer, ám kevesebb mint tízezer készüléket sikerült eddig értékesíteni..."
De nekik biztos nem jó érzés, hogy egy lúzer telefont vettek. Lehet technikailag jó és a kevés darabszám miatt kuriózum lesz (akkor meg örülhetnek).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
B propos
Bárcsak a fostaliga böngészõjükkel kapcsolatban nyilatkoznák ezt...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Most hogy a KIn csapat beolvadt a WP team be, kivancsi vagyok, mi valosul meg ebbol a WP7 ben.
Nagyon jo huzas lenne es az MS akar vissza is keulhet a nyeregbe.
Utana mar csak a developereket kell meggyozni, hogy erdemes win re fejleszteni ujra, mert jelenleg mindenki magasrol tesz az egesz win mobil platformra...
What I do, and what I listen.That defines me.
Hogy a hírhez is szóljak: ez alapján egyesek azt is akarták, hogy bukjon... Remélem a WP7 jól fog sikerülni (ha nem is elsõ iterációban, ugye MS általában a másodiknál/sokadiknál lendül be...)
/*WTF?!*/
Köszönjük a sok százezer gyanútlan vásárló nevében is.
Egyébként az összes mobilos Windows oprendszer egytõl egyig.. nem is találok szavakat. Kipróbáltam egyik ismerõsöm Winmo-s Samsungját, hát az a rendszer egy rémálom. Százszor inkább használnám az Ipod touchomat meg hozzá külön hozzá egy középkategóriás telefont.
LZ forever
Kin One: 84×68×19
Iphone 4: 114×59×9
HTC HD2: 121×67×11
www.adamexdesign.hu
Egy ember kezében alig fér el. Gusztustalan.
Namost ha az ember fia épelméjû és usa lakó (bár ez így ritka páros), akkor megnézi, hogy jéé elõfizuval kapok 100 dolcsiért hájpfont, FeketeSzedret még olcsóbban, Android is 50-60 körül ott már van...mi a ráknak vegyen 150-120 körül windóóz font???
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3