Pro Cycling Manager 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://guide.letour-games.com/
Itt van PS4, XBOX ONE, PC guide. Magyart még nem találtam :-)
A mezõnybe menés meg a legszélsõ kapcsoló a bal oldalon ha jól következtetek.
Én az elsõ ausztrál futamomon amin msot megyek még igazából ilyen tapasztalós próba....a hegyi összetettet 3 csapat bringás vezeti(jelenleg Gerdeman)😄
Ezeken midnig elõl megyek és mivel úgy alakult a sprint meg hegyi hajrákra próbálok elszökni, a végére viszont mindig utólérnek.
igaz h az egész csapatot beküldöm szökni, meg a hátul maradtakat próbálom lassítani a mezõnyt de az se jön össze.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Az irányító panelen (szerintem) a bal oldali sárga csík az erõt jelöli, a jobb oldali piros csík a gyorsaságot, pillanatnyi hirtelen erõt (tehát ha nincs a pirosból semmi nem tudsz támadni)! A gél meg én sem tudom mire jó😊
Én a mezõny elején megyek mindig, úgy hogy az egész csapat egymás mellett megy. Ezt pedig én úgy csinálom, hogy a szakasz elején az összes versenyzõmre ráteszem azt a jelet ami a vezetést jelöli. Majd amikor mindenki elõre ért akkor visszaveszem arra hogy a mezõnybe menjenek. Ilyenkor elõl maradnak mindig. Remélem érthetõ voltam😊
Elõször is a hegyi menõk, sprintereket vágom, de pl a segítõk akik csak segítenek azokank melyik az az érték amit elsõdlegesen kell nézni?
Illetve a futamok közbe az irányító panelen kérnék eligazítást, hogy ott mi micsoda.
Mert a mezõny vezetést tudom, de akkor mindid mi vezetünk azt hogy ne én vezessek hanem csak a mezõny elején menjek az melyik kapcsoló?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nekem megy a játék, bár hamarosan lejár a Daemon tools licens, és azt mondják hogy azután nem fog menni... ti nem tudtok valami megoldást? Vagy valami serialt nem tudtok?
dokumentumok és beállítások\felhasználó neve\dokumentumok\pro cycling manager 2010\database mappa
ide másolod a cdb-t, amit a programon belül az opcioknál kiválasztasz aktuálisnak vagy alapértelmezettnek.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
KB. MILYEN GÉPEN FUTTATOM MAX. GRAFIKÁN.
De még egyszer: AMD XP5000 + Radeon 3870 512 MB
Kiegészítés: 2MB 800-as RAM, az alaplapom alsó középkategória, bár Gigabyte.
A pályák elején kb. 20 mp-ig akadozik, aztán simán fut, élsimítás, felbontás, satöbbi, minden maxon.
Igaz, csak 1024*768, de az pont elég.
Ha valaki ír bele, úgyis elõre ugrik a topik, így szem elõtt lehet, ezt felesleges volt megnyitni.
Nekem amúgy megy a progi, mert eredeti.
És annyi bajom van csak vele, hogy a szakaszok elején kicsit akad, de aztán max grafikán fut tökéletesen. Pedig elég régi, több mint 2 éves gépem van (5000Xp vagy mi a proci és HD3870)
[merlinw.org]
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
REAL MADRID
A heavy cost. I pay it gladly.
Igazából engem a grafika érdekelne, illetve, hgoy nálatok hogy fut a játék! Nekem a minimum igénynél jobb gépem van, de mégis annyira akad...nem tudom mi lehet a gond!! Ha tudtok segítsetek...