37
Pro Cycling Manager 2010
-
Hay #37 Szia!
http://guide.letour-games.com/
Itt van PS4, XBOX ONE, PC guide. Magyart még nem találtam :-) -
JonasSandor #36 Hogy kell az idei szezonban saját karakterünket irányítani? -
sephir100 #35 Sziasztok! Nekem a pro cycling manager 2012 van meg, meg leszedtem a játékhoz egy szerkesztőt, amivel csináltam magamnak magyar kerékpárosokat és összeraktam egy csapatot, ami viszonylag jó lenne, de a könnyű fokozaton se tudok mit kezdeni a versenyeken. Most játszottam egy a végére szenvedős meccset, ahol volt 7 percnyi előnyöm az üldözőkhöz képest egy elég vegyes de inkább lapos terepen, de utolértek és végül a mezőny végét tudtam csak elcsípni. Alig fáradtak el az embereim és a sebességünk is jó volt, ennek ellenére úgy gondolom a játék mesterséges intelligenciája csal, mert rá nem hatnak ugyanazok a szabályok mint rám és akármikor képes akármilyen taktikát figyelmen kívül hagyva megverni. Valami elképzelés, hogy legyen sikerélmény benne? -
#34 Videó -
peter0 #33 pontosan, ahogy mondod! Az egész csapattal nehezen fogsz elszökni:) De hátha...gondolom akkor az easy szinten játszol. Amúgy én is, mert normalon semmi örömöm nem volt, helyen mindig simán lehagytak...easyn meg jókat küzdök, itt legalább nyerek:) -
#32 Short Relay meg mellete lévő kapcsoló az infinite relay ami a vezetést jelöli ugye?
A mezőnybe menés meg a legszélső kapcsoló a bal oldalon ha jól következtetek.
Én az első ausztrál futamomon amin msot megyek még igazából ilyen tapasztalós próba....a hegyi összetettet 3 csapat bringás vezeti(jelenleg Gerdeman):D
Ezeken midnig elől megyek és mivel úgy alakult a sprint meg hegyi hajrákra próbálok elszökni, a végére viszont mindig utólérnek.
igaz h az egész csapatot beküldöm szökni, meg a hátul maradtakat próbálom lassítani a mezőnyt de az se jön össze.
-
peter0 #31 Szia! Azoknál igazából mindegy mit nézel. A segitőknek az a dolguk, hogy ha kell menjenek az elején a sík szakaszokon. A hegyen pedig aki gyenge hegyen az úgysem tud elől menni sok ideig. Úgyis hamar lemarad.
Az irányító panelen (szerintem) a bal oldali sárga csík az erőt jelöli, a jobb oldali piros csík a gyorsaságot, pillanatnyi hirtelen erőt (tehát ha nincs a pirosból semmi nem tudsz támadni)! A gél meg én sem tudom mire jó:)
Én a mezőny elején megyek mindig, úgy hogy az egész csapat egymás mellett megy. Ezt pedig én úgy csinálom, hogy a szakasz elején az összes versenyzőmre ráteszem azt a jelet ami a vezetést jelöli. Majd amikor mindenki előre ért akkor visszaveszem arra hogy a mezőnybe menjenek. Ilyenkor elől maradnak mindig. Remélem érthető voltam:) -
#30 Sziasztok tudnátok segíteni a játékba?
Először is a hegyi menők, sprintereket vágom, de pl a segítők akik csak segítenek azokank melyik az az érték amit elsődlegesen kell nézni?
Illetve a futamok közbe az irányító panelen kérnék eligazítást, hogy ott mi micsoda.
Mert a mezőny vezetést tudom, de akkor mindid mi vezetünk azt hogy ne én vezessek hanem csak a mezőny elején menjek az melyik kapcsoló?
-
peter0 #29 Senki nem tud semmi Cracket még mindig???
Nekem megy a játék, bár hamarosan lejár a Daemon tools licens, és azt mondják hogy azután nem fog menni... ti nem tudtok valami megoldást? Vagy valami serialt nem tudtok? -
peter0 #28 OKÉ? megvan! Köszönöm szépen! És hogy haladtok a játékkal? (már akinek megy, de jó lenne ha mindenkinek menne már!!) -
Etelkozi Vata #27 a rendszer meghajtódon
dokumentumok és beállítások\felhasználó neve\dokumentumok\pro cycling manager 2010\database mappa
ide másolod a cdb-t, amit a programon belül az opcioknál kiválasztasz aktuálisnak vagy alapértelmezettnek.
-
peter0 #26 Lehet hülye vagyok de ezt nem értem amit írtál vata! Honnan mit és hova kell másolnom? -
Etelkozi Vata #25 a my documnets... satöbbi könyvtárba bemásolod a PCM10 könyvtárba a cdb-t, majd a programon belül az opcióknál kiválasztod aktuális, vagy alapértelmezett adatbázisnak... -
peter0 #24 Persze, nem a grafika a legfontossabb. És a korrekt neveket hogy kell feltenni? Mert én feltettem a Real név filet de nem változtak meg. És nem értem miért. Hova telepítitek? Cadel Evans ma egy kicsit lemaradt nem? Én a végén sajnáltam ahogy szomorkodott... -
#23 én 1440x900-ban tolom,viszonylag alacsonyabb részleteséggel,bár szakaszok elején beakad,de utána szépen megy,nem a grafika miatt játszom vele,hanem az élmény miatt,az viszont tökéletes -
Etelkozi Vata #22 Csak egyet, illetve 2-t kellett volna visszaolvasni, leírtam
KB. MILYEN GÉPEN FUTTATOM MAX. GRAFIKÁN.
De még egyszer: AMD XP5000 + Radeon 3870 512 MB
Kiegészítés: 2MB 800-as RAM, az alaplapom alsó középkategória, bár Gigabyte.
A pályák elején kb. 20 mp-ig akadozik, aztán simán fut, élsimítás, felbontás, satöbbi, minden maxon.
Igaz, csak 1024*768, de az pont elég.
-
#21 szvsz a max grafhoz már 4 mag kell,és gigás kártya...ha tájképet akarsz,holnap délután tour,9 szakasz,sipivel és ifjabb knézyvel -
peter0 #20 Senki nem játszik a játékkal? Vagy senkinek nem működik még? Nekem működik, csak nem igazán fut a gépemen. De most veszek egy új procit és akkor már játszom majd vele. Kiváncsi vagyok milyen lesz...de a reális neveket hogy kell feltenni? Mert én letöltöttem egy fájlt, feltettem de semmi nem változott...vagy elötte fel kell tenni a 1.0.8-as patchet? (ja és légyszives írja le mindenki milyen gépen játszik a játékkal, hogy lássuk milyen gép kell a maximum grafikai futtatáshoz)köszönöm én is! -
Etelkozi Vata #19 Anno a régi topikba az egyik legtöbbet én írtam, és szerintem is elég lett volna azt folytatni.
Ha valaki ír bele, úgyis előre ugrik a topik, így szem előtt lehet, ezt felesleges volt megnyitni.
Nekem amúgy megy a progi, mert eredeti.
És annyi bajom van csak vele, hogy a szakaszok elején kicsit akad, de aztán max grafikán fut tökéletesen. Pedig elég régi, több mint 2 éves gépem van (5000Xp vagy mi a proci és HD3870) -
#18 egyébként még nincs fennt a neten működő crack,így kb 10 emberből 2-nek műxik csak -
#17 Még nem bannoltak? -
peter0 #16 Neked is sikerült megtalálnod...pedig ha ennyi ésszel mint amennyi neked van és sikerült akkor másnak is biztosan sikerülni fog rálelni a fórumra! -
peter0 #15 Igazából rohadtul nem értem, hogy miért fáj neked, hogy nyitottam egy topikot! Kevesebb lett a pénzed, hogy nyitottam??? VAgy ha nem nyitok holnap olcsóbban veszed a kenyeret??!! Úr isten, mekkora egy kötözködős vadbarom vagy te...anyád se szeret szerintem... -
karajjj #14 van már topikja, és mint látod, írt is bele már a topiknyitó, de azért biztos, ami biztos, nyitott még egyet -
#13 Legalább cseréltesd meg a topikneveket (hosszú/rövid), mert így büdös ég, hogy senki sem fogja megtalálni. -
#12 képeket!! -
#11 Srácok, ez egy új játék, aminek MÉG NINCS topikja. Mi a francnak kell mindenért kötözködni?? -
peter0 #10 Én úgy telepítettem fel a játékot (az EMUDVD verzió), hogy felettem a játékot, majd a Daemon Tools-t amit írnak máshol is, majd betültöttem vele és ahova feltelepítettem a játékot, onnan indítottam el! (a PCM.exe-vel!!! Nekem így elindul! -
peter0 #9 AMiket te nyitottál topik Vice annak aztán marha sok értelme van...szánalmas vagy! -
peter0 #8 Pont azért nyitottam, mert senki nem ír oda, pedig azért jópáran játszanak a játékkal! Én úgy gondolom nem baj ha van egy külön topik!! Bezzeg a gagyi Fifa meg stb ilyen retek játéknak mindig külön topik van...miért? Kutya nem játszik az olyan hatalmas gyengén megírt játékokkal! Nem tudom miért baj ha van egy ilyen topik! -
Monoton #7 De a lényeg hogy elfér ott is, mert az már egy összevont topik. -
#6 lol -
#5 aham,uccsó üzi 2009.július,áhá értem...balfasz -
#4 nos,nálam el sem indul,krekk hiányában... -
#3 Ide nem fért volna be? Szerintem felesleg nyitni még egy topikot max. 30 hozzászólásnak. -
#2 Ez mi? -
peter0 #1 Sziasztok! Megjelent a 2010-es játék, és gondolom elég sok megbeszélni való van a játékkal kapcsolatban! Jöhettek és itt meg lehet beszélni!
Igazából engem a grafika érdekelne, illetve, hgoy nálatok hogy fut a játék! Nekem a minimum igénynél jobb gépem van, de mégis annyira akad...nem tudom mi lehet a gond!! Ha tudtok segítsetek...