Íme az első iráni MMO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiftu
Azt hittem az elsõ iráni MMO-ban egy közös projekt keretében kell összecsavarozni az ország büszkeségét, Irán felemelkedését: a ZatomGombát...

Csakezmaradt
Ha Sci-fi MMO, akkor csakis StarTrekOnline.<#banplz>

ejahan.com - ez is iráni MMO játék, most akkor melyik az elsõ?
Lopni szabad, ha jól csináljuk, meg alap dolgokat szabad átvenni, ha úgy hozzátudunk adni a sztorihoz, hogy teljesen más értelmet nyerjen. Lásd a Bsg-t és a terminátort: alapok totál megegyeznek, az emberiséget kiakarják irtani a saját robotjai, de csakis az ûrhajók hiánya miatt vehet más fordulatot a történet, mert amíg a Bsg-ben leléphetnek új otthont keresni, a Terminátorban ez nem megy, csakis max visszaszerezhetik. Szerintem ha ügyesen csinálják, sülhet még jó belõle ki, csak a kreativitásuk kérdése.
Julius Caesar
Azért a fantáziájukat nem erõltették meg: BSG egy az egyben, gondolom a neveket átírták és csõ...
Nem kell Hugo díjas sztorit írni, de legalább ne lopjunk.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Hát nemtom. Csak elég szar játék kell hozzá, hogy akarjál jobbat csinálni...

Te mirõl beszész? Saját fejlesztésû játékok lehet nem voltak, de ugyanannyi játékkal játszhatnak, mint te. Nem egy elzárt ország, ráadásul elég sok jó modú ember él ott.
Ez a sztori engem a Battlestar Galactica c filmsorozata emlékeztet.Mindenesetre még az is lehet, hogy jó lesz.

Fenrir
Még ez a kép is egy cylon Raider-re emlékeztet.

A halál csupán a kezdet...

Ez egy az egyben a BSG alapsztorija.

CybeRick
Elég ha 1000-bõl 1 kedvet kap hozzá. Eddig nagyon játékok sem voltak nekik. Egyébként lehet hogy nem is lesz olyan gagyi a játék.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Hát dögöljek meg,ha a játékost játékkal programozásra lehet bírni😊
Én se kezdek el filmet csinálni,mert tetszenek a filmek..nem állok neki flash játékokat programozni,mert nem értek hozzá...3D modellezést is az elsõ tutorialok után hagytam a fenébe...érdekes is lenne,ha mindenki rögtön forráskódokat látna meg a termékekben😊)