12
-
#12 Azt hittem az első iráni MMO-ban egy közös projekt keretében kell összecsavarozni az ország büszkeségét, Irán felemelkedését: a ZatomGombát... -
#11 Ha Sci-fi MMO, akkor csakis StarTrekOnline. -
JoinR #10 ejahan.com - ez is iráni MMO játék, most akkor melyik az első? -
Attila1945 #9 Lopni szabad, ha jól csináljuk, meg alap dolgokat szabad átvenni, ha úgy hozzátudunk adni a sztorihoz, hogy teljesen más értelmet nyerjen. Lásd a Bsg-t és a terminátort: alapok totál megegyeznek, az emberiséget kiakarják irtani a saját robotjai, de csakis az űrhajók hiánya miatt vehet más fordulatot a történet, mert amíg a Bsg-ben leléphetnek új otthont keresni, a Terminátorban ez nem megy, csakis max visszaszerezhetik. Szerintem ha ügyesen csinálják, sülhet még jó belőle ki, csak a kreativitásuk kérdése. -
#8 Azért a fantáziájukat nem erőltették meg: BSG egy az egyben, gondolom a neveket átírták és cső...
Nem kell Hugo díjas sztorit írni, de legalább ne lopjunk. -
T0nk #7 Hát nemtom. Csak elég szar játék kell hozzá, hogy akarjál jobbat csinálni... -
NovaTerra #6 Te miről beszész? Saját fejlesztésű játékok lehet nem voltak, de ugyanannyi játékkal játszhatnak, mint te. Nem egy elzárt ország, ráadásul elég sok jó modú ember él ott. -
Sidewinder #5 Ez a sztori engem a Battlestar Galactica c filmsorozata emlékeztet.Mindenesetre még az is lehet, hogy jó lesz. -
#4 Még ez a kép is egy cylon Raider-re emlékeztet. -
Reg5 #3 Ez egy az egyben a BSG alapsztorija. -
#2 Elég ha 1000-ből 1 kedvet kap hozzá. Eddig nagyon játékok sem voltak nekik. Egyébként lehet hogy nem is lesz olyan gagyi a játék. -
xido #1 Hát dögöljek meg,ha a játékost játékkal programozásra lehet bírni:)
Én se kezdek el filmet csinálni,mert tetszenek a filmek..nem állok neki flash játékokat programozni,mert nem értek hozzá...3D modellezést is az első tutorialok után hagytam a fenébe...érdekes is lenne,ha mindenki rögtön forráskódokat látna meg a termékekben:))