15
-
Wolfman017 #15 http://www.imdb.com/title/tt1325004/ratings
Érdemes megnézni, hogy melyik csoport értékelte magasabb-, és melyik alacsonyabb pontszámmal a filmet :) -
geronemo #14 Azt megmondja nekem valaki, hogy ebben a trailerben hol is kell megijedni??? Látszik, hogy kik mennek el Alkonyatra:S -
morden #13 Vicces , mert élő beszámolók szerint ugyan annyi pasi van a filmen mint lány, szóval nem minden a prekoncepció, bár izé nem egy vámpíros és farkasemberes filmre ültek be akkor meg minek parázni a szellemektől :D -
bmw #12 Semmi extra benne.... -
LacfY #11 Nekem tetszet az első része, szerintem elég parás volt. Itt nem a vérengzésről meg a tettlegességről volt szó, nem is kell ezt várni a második résztől sem. Manapság már többe nézem ezt a fajta horrorrt, mint sok futószalagon gyártott véres, kaszabolós marhaságokat. -
bippo #10 Én inkább azért tettem volna panaszt, hogy nem elég félelmetes.
Amúgy lehet, hogy a tinilányoknak az volt a bajuk, hogy nem volt benne meztelen fiúcska felsőtest.
Vaze beül egy vámpírfilmre, és zavarja, ha ijesztegetik. Eldobom az agyam.
(nem kell sok év, lesz még olyan film, hogy a sármos szívtipró Frankenstein szerelmes lesz.
Vagy Mr. Hyde után omlanak a nők, de kiderül, hogy ő nappal csak egy tutyimutyi Dr. Jekyll.) -
AZTA #9 Én meg már azt hittem hogy a bellát egyszerre 2en "használták" és azt kezdték el fújolni a kis tinilányok akik nincsenek még hozzászokva az ilyenhez :D:D -
NiGhTM4R3 #8 Egyértelmű volt a folytatás, hisz a nagyon okos marketingnek (mint ahogy most is) köszönhetően meg volt a kellő hype a film körül, az extra alacsony költségvetés rátett egy lapáttal a sikerre.
Szerintem csak egy újabb bőr lehúzása lesz, a borzalmas 1. rész 'felturbózása': kutyával, gyerekekkel (a hatás fokozása érdekében)
Mert lényegében sok pluszt már nem tudnak hozzátenni; marad az ajtócsapkodás, a sikoltozás, a hirtelen felbukkanó alakok. Nekem ez már az 1. részben is baromi unalmas volt. -
nessboth #7 Ez tényleg reklám, másrészt tényleg az ilyen kis tini puncikák panaszkodhattak.
-
FoodLFG #6 -
ADAMEX9 #5 Wáááá -
#4 Szánalmas. Megint eljátsszák, a "hú de összefosod magad ettől a filmtől" reklám hangulatkeltést, mint az első résznél. -
Reg5 #3 LOL-e? :D Megérdemlik... -
asztosz #2 Ez azért kész röhej szerintem!
El sem tudom képzelni mi a fene olyan félelmetes ebben az előzetesbe, mert szerintem semmi! -
Wolfman017 #1 Hát ez aztán rettentő félelmetes lehetett. Fogadok 13-14 éves tinipicsák panaszkodtak csak.