A legjobb filmek júliusban érkeznek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, nem tudtam, hogy úgy érted, hogy "csak" gagyi. Valóban vannak rosszabbak, azokat tényleg jobb, ha nem nézik. görcs ikrekrõl nem hallottam, Ed-et láttam, de nagy agyfolyás.
Mr. Bean tényleg jó. Meg az Airbender is biztos jó rajzfilm, nem ismerem. Amennyit láttam belõle, annak alapján jónak tûnt.
Amúgy az Airbender régebb óta Avatar, mint a film. A moziban pont azért került le az elejérõl, mert Cameron bekavart.
"A legjobb filmek júliusban érkeznek?" A cím rossz!! Így cím alapján egyik sem érdekel egy hangyányit sem!
"A kedvencünk a Tini Titánok (remélem nem filmesítik meg)"

a teen titans régi dc-s szuperhõs csapat a 60-as évekbõl, mérget vehetsz rá, hogy lesz belõle film, mint ahogy arra is, hogy az nem a rajzfilm alapján fog készülni.
Mármint, hogy Cameron a sokkal régebbi rajzfilm miatt választotta az Avatar címet?
<#ejnye1>
Elismerem, hogy én csak olyan fél szemmel láttam, úgy hogy nem tudom megítélni, csak fölkaptam a vizet, hogy mit filmesítenek meg. Ráadásul nem tudok elszakadni a gondolatól, hogy csak a név azonosságot akarják meglovagolni (Avatar: The Last Airbender).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azért mert az "csak" gagyi, nem pedig egy rakás szemét mint pl a görcs ikrek, meg az Ed Ed meg Ed vagy mi.
A kedvencünk a Tini Titánok (remélem nem filmesítik meg) és a gyerekek még imádják a Mr. Bean-t (rajzfilm).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A léghajlító nem is gagyi. Az én gyerekeim is ezt nézték,én is leszóltam,de azóta már összes részt nézem.:)

OFF
gagyi rajzfilmnek <-> amit néha a gyerekeim megnéznek
Ha gagyi, akkor miért engeded, hogy nézzék?
Nolan-nek 8 filmje volt eddig abból 4 az csak 50% :)
Mármint fordítva, nem? Kubricknak minden második filmje van ott, Nolannek a 80%-a.
Azért Christopher Nolan még csak épp megközelíti Stanley Kubrick IMDB-s rekordját mert neki 16 rendezett filmjébõl 9 került be a TOP250-be.
meg is lep, hogy csak nem sokkal lemaradva második az eredet mögött. azt hittem, a tetovált lány érdekelni fogja a népet, de gondolom megvárják a hollywoodi remake-et.
Az utolsó léghajlító... micsoda filmek... ez ugye annak a gagyi rajzfilmnek a filmváltozata, (amit néha a gyerekeim megnéznek)... hihetetlen mire van pénze pár filmgyártónak.
A cikk címére válaszolva: NEM! Nem júliusban érkeznek az év legjobb filmjei. Szerintem ez mind gagyi vagy középszerû lesz.

Én megvárom inkább az augusztusi filmkínálatot, ezekre még sávszélességet se pazarolnék, hogy letöltsem õket.
Tetsuo
Jah csak kar, hogy a sablongonosszal elb*sztak. A gyoztesek irjak a tortenelmet..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Egyedül az Inception ér valamit, de arra meg örülök, hogy nem tudok elmenni moziba, látom, hogy egybõl szinkronos lesz....

PJack
Inceptiont nagyon várjuk :o

Pain is inevitable. Suffering is optional.

A tetovált lány és annak 2 folytatása nagyon jó kis filmek, csak ajánlani tudom õket. Persze fõleg azoknak, akik szeretik a krimit, az összeesküvéseket és nem riadnak meg a filmben megjelenõ durva és erõszakos dolgoktól.