Remek lett a Harry Potter 7 új előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez király lesz már csak 14 nap van hátra addig 😄
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
ÁáÁ. Azt hiszem ez naon durván ütni fog. Átjön az elõzetesen a 7-s könyv sötét hangulata. Ezt sztem premier napon fogom nézni...
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
huhh... ez ütõs. remélhetõleg helyreteszi a sorozat renoméját a rémgyenge elõzõ rész után.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
<#ejnye1>#ejnye1>
ezt a filmet vétek letölteni, Harry Potter 4eva!!!!!!!!!!!
ezt a filmet vétek letölteni, Harry Potter 4eva!!!!!!!!!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Engem csak Hermione érdekel. Majd letöltöm, ha kijön a DVD. 😄
https://twitter.com/foodlfg
így van, az elsõ kettõ élvezhetõ volt gyerekmese mivolta miatt, illetve én az utolsót is élveztem a sötétebb hangulatvilág miatt, tény hogy ez már nem gyerekmese kategória, de ez a darkosabb hangulat jobban illik abba a világba, amirõl az utolsó könyvek szolnak. A kettõ között lévõ pár rész meg szabályszerû töltelék
Ahogy nõtt a célközönség, úgy 'darkosodtak' a könyvek is.
Én speciel, 40+ fejjel azért szerettem az elsõ két könyvet, s az elsõ két filmet is, mert gyerekkönyvek voltak. Mese volt, jópofa mese, amit lehetett szeretni, minden hibája mellett.
És ahogy mondtad, ez sajnos valóban kiveszett. A filmeken sokkal jobban érezni.
Én speciel, 40+ fejjel azért szerettem az elsõ két könyvet, s az elsõ két filmet is, mert gyerekkönyvek voltak. Mese volt, jópofa mese, amit lehetett szeretni, minden hibája mellett.
És ahogy mondtad, ez sajnos valóban kiveszett. A filmeken sokkal jobban érezni.
A film elsõ része annyira jó kis mese hangulatot árasztott, talán még a második is.
Azóta viszont elvesztette a varázsát 😊
pedig annyira jól be lett mutatva ez a mesevilág és rácsodálkozhattunk a mûködésére képzelet gazdag és ötlettel teli volt ,pont mint a könyv
nem értem minek kellett ebbe a darkos irányvonalba elmenni, ez mégis csak egy mese és annak tökéletes
Azóta viszont elvesztette a varázsát 😊
pedig annyira jól be lett mutatva ez a mesevilág és rácsodálkozhattunk a mûködésére képzelet gazdag és ötlettel teli volt ,pont mint a könyv
nem értem minek kellett ebbe a darkos irányvonalba elmenni, ez mégis csak egy mese és annak tökéletes
An old man dies. A young woman lives. A fair trade